149

Анонимен

преди 8 години

До DO 174 И от кой ще те "защити" НАТО? От Ердоган ли ще те "защити"..... Ердоган!?

148

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 185 ***, за разлика от нас Турция и Гърция не съкратиха армиите си! Явно малко ти е било малко 7 /седем/ века робство /опс... присъствие/ за да ти уври мозъка!? Казва се ... респект, когато притежаваш собствена боеспособна армия! Сега "респектираме" с гейпаради! Не е пазила никой, освен собствените ни граници, ама това днешните третополови няма как да го разберете!

147

Анонимен

преди 8 години

Много знаят всички форумци тук. Искат силна и голяма армия.С какви пари и с какъв ресурс???Да храним още 100 хиляди мързеливци като полицаите ли? И ние, останалата активно работеща част от населението да ги изхранваме, включая с крадливите политици.За това са военните съюзи като НАТО.Като искате братска матушка, отивайте да живеете там...ще се върнете с 200, точно след месец, като усетите путинския рай, с външните тоалетни и мизерията...

146

Анонимен

преди 8 години

Маршируващите се хилеха като ол.гофрени, така им бяха заповядали. Едно момиче с плакат от Безсмъртния полк каза, че това на плаката не му е роднина, но ... от юридическия факултет му го дали. Младите хора ги е срам да лъжат ама явно ако не носиш плакат на площада, няма заверка на семестъра.

145

Анонимен

преди 8 години

Слава на Православието во веки !

144

Родолюбец

преди 8 години

Болните червени мозъчета и извъртелите се на 180 градуса атакисти издигат в култ сатрапа Сталин, избил и заточил по лагерите на смъртта милиони руснаци и православни духовници, и разрушил най-големият православен храм в Русия "Христос Спасител".На тези безмозъчни другарчета изобщо не им е ясно, че между русофил и съветофил-сталинист няма абсолютно нищо общо. Наистина жалка и тъжна картика

143

Анонимен

преди 8 години

До Вярно ли, бе?а дано и това стане

142

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия.

141

Анонимен

преди 8 години

Нямам никакво желание да храня 120 000 армия, за да пази южния фланг на руската геополитика. Съвсем комфортно ми е да си живея в мир със съседите, вместо да ми искат открит лист и изходна виза, ако искам да отида до Тасос, Анталия или Охридското езеро.

140

DO 174

преди 8 години

До АнонименОще един милеещ по соца.Каква армия сме имали, бе?Ти помниш ли и знаеш ли, изобщо? Едно селяни и мързеливци, които изобщо ако беше започнала война, направо не ми се мисли.Защо ти е голяма армия? От 7млн души- 2,5 пенсионери, 2млн. ***, 1млн деца...колко човека армия искаш ти на такава държава??Ние сме в НАТО. И да, според договора ни с тях, те ще ни защитават при случай на конфликт.Но, на вас проблема ви е, че искате СССР да ни защитава, нали?? Искате си комунизъм.

139

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 175да не показхме защото няма какво да показваме

138

Oleee

преди 8 години

За разлика от авторката, тиквата и онова нещо, не чух и не видях, че нато е враг и се водят хибридни и всякакви войни. Иначе авторката е л к а продължава да търси под вола теле. П О Д Л О Г И !!!

137

Вярно ли, бе?

преди 8 години

СЛЕД НОВА ВОЙНА, САЩ ИЗЧЕЗВАТ ОТ ЛИЦЕТО НА МАЙКАТА ЗЕМЯ! И СОРОСШТИ, КАТО ВАС СЪЩО! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

136

Анонимен

преди 8 години

България няма защо да се срамува, че е била съюзник на Третия райх. Такова е било времето, както каза по повод клането в Катин руският президент.

135

Анонимен

преди 8 години

Днес е .........День Победы!Станете на крака и почетете героичните руски войни които спасиха света от кафявата чума.

134

Анонимен

преди 8 години

Нашия парад беше по-хубав и не показахме най новите си системи оръжие. Последно поколение водни пистолети и дървени кончета.

133

Анонимен

преди 8 години

Подписалите се в он лайн подписката във фейсбук България да напусне ЕВС и НАТОО и да се присъедини към Евразийскя съюз надхвърли 350 хиляди души,като всекидневно продължава да расте броя на подписващие се под тази подписка..

132

Родолюбец

преди 8 години

"Човек е толкова руснак, колкото е православен, и толкова православен, колкото е монархист" Ф.М.ДостоевскиЕ има ли днес истински руснаци и руски народ?!?!?!

131

Анонимен

преди 8 години

Много хубав парад както всяка година! За да знаят западните талибани какво ги чака ако някой ден им скимне в третополовите ГМО мозъчета да повторят авантюрите на Наполеон и Хитлер.

130

Анонимен

преди 8 години

Майката и бащата на Станишев са били активни борци-македонисти ако не ви е известно. На русофилите акоим кажат от Москва да си изядат лйното, и това ще направят.