94

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ ИМА ЕДИН ТРИЛИОН ДОЛАРА БВП НА ГОДИНА, НЕ СА ЛИРИ А ДОЛАРИ

93

Анонимен

преди 8 години

До Анонименабе промит мозък ,имате 1 трилион лири БВП, а не 1 трилион долара.не знам само къде изнасяте и кой ви ги купува стоките

92

PD do Anonimen 105

преди 8 години

Почти позна,обаче, племето въобще не е било диво, а е от коренно населяващите Византия в малката Аз_и_Я арии. И понеже им е писнало от дивотиите в столицата, и най вече от самозабравилата се аристокрация *** ( по корен арменци, гърци, генузианци, европеи (латинци), маври, сирийци, перси и арабели (що пък да не)). Това "диво племе" по скоро водачи от древен род, в традицията на Мало азиатската си духовна култура, са имали чуваемост по отношение на пророци без оглед системата от вярвания.

91

rusnak

преди 8 години

Не беше ли този лилавец причината за турските новини по БНТ???

90

Анонимен

преди 8 години

Тя, Русията си съществува и доста дълго ще си съществува, за ужас на тези, дето нас ни затриват. И ако не беше велика и голяма, отдавна да са й видяли сметката. Даже си помислиха, че са успели. Да, да, ама не. Защото искаш ли мир, готви се за война. И руснаците, не може да им се отрече, го направиха.

89

Анонимен

преди 8 години

До PD do Anonimen 92Прав си,че Истамбул=Константинопол,но все пак е имало едно диво племе,което е подскачало с ятаган в ръка и френетично е ревяло: Аллах акбар. Разбира се византийците(които също не са нация) са минали по линията на минималното съпротивление,приели са исляма,а после са претопили неуките варвари. Вначалото са били на далавера,надъханите варвари са завладели сума територии,но после разбира се ,се е стигнало до пълно фиаско,понеже исляма не прощава на менталните способности.

88

знаем,знаем

преди 8 години

Костов казва това което ние българите от години казваме по форумите.Но политици и правителства както винаги са с широко ЗАТВОРЕНИ очи и не предприемат никакви мерки против това,защото спят 26 годишен сън и сънуват че са недосегаеми.

87

Анонимен

преди 8 години

КОМАНДИРА!

86

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 98ВЕЛИКА РУСИЯ СЪЩЕСТВУВА САМО ВЪВ ВАШЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ

85

Анонимен

преди 8 години

До АЗАРБЕЙДЖАНВиж до,какви халюцинации води прекомерната употреба на алкохол,спри се малко човек!

84

PD do Anonimen 92

преди 8 години

Не съм убеден, че наричането на селджуките( огузко племе) -тюрки, не е манипулация от по късен етап. "Тогрул I бин Микаил 1037-1063" напомня за пан/бан Михаил. Тартари, черкези, арапи, генузианци, гърци, и др пришляци намират много добра почва, за да изпълняват силови, търговски и данъчни служби в империята. Просто *** на служба, на които кариерата е единствена опора.

83

Анонимен

преди 8 години

Извинете, моля, защо трябва да ме вълнуват азерите и гадния им военен конфликт с арменците? Кой се радва неистова на кървища и разкъсани тела? В името на какво? За честта на "ИСЛЯМА" ли? И хайде пак кажете, колко миролюбива била тази религия, не била политика и как не се превръща в неофашистка доктрина!

82

АЗАРБЕЙДЖАН

преди 8 години

АЗАРБЕЙДЖАН:" ЛИКВИДИРАХМЕ 170 АРМЕНСКИ ВОЙНИЦИ, И УНИЩУЖИХМЕ 12 БРОНИРАНИ МАШИНИ , ТАНКОВЕ, САВЛИХМЕ БЕЗПИЛОТЕН САМОЛЕТ, ЛИКВИДИРАХМЕ 15 ОРЪДИЯ,АРМЕНЦИТЕ ОТ СТРАХ ХВЪРЛИХА ОРЪЖИЯТА И ПОЧНАХА ДА БЯГАТ ! АРМЕНСКАТА АРМИЯ СТАНА НА ПУХ И ПРАХ "04.04.2016 Г. - ДНЕСТОВА Е РЕАЛНОСТТА , А ВЧЕРА ИЗГОРЯ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НА РУСИЯ

81

Анонимен

преди 8 години

Kostov zigania kradeza na bg s lukanov nadejda mihailova i stojan ganev i petar stojsnov kombinatorite koito oprasniha hasnata bg dtanaha milioneri edin umra nada poslanik v turzia i tn

80

Анонимен

преди 8 години

Руский,наш враг на юг находиться,мьi с вами не хочем воевать

79

Анонимен

преди 8 години

ОСМАНЦИТЕ ИДВАТ, ОСМАНЦИТЕ ИДВАТ,ИЗРАЕЛСКИТЕ *** СА НАПЪЛНИЛИ ГАЩИТЕ,ОФФФФФФФ, МИРИШЕ ОТВРАТИТЕЛНО

78

турчин

преди 8 години

Един провалил се политик говори за един политик който от 15 год. ръководи успешно страната си. Този се опита да сее разкол в мюслюманите в страната като създаде сдружения и фондации, но нищо не можа да постигне. Не трябва с омраза да се говори за съседите си един политик.

77

Анонимен

преди 8 години

До PD do Anonimen 85Е,в началото е имало няколко десетки хиляди селджуки,които се смятат за етнически турци,тук са били,като спахии предимно,но те се изтеглят с турската армия,а тук остават татари,черкези,всякакви кавказци и помохамеданчени християни.

76

Анонимен

преди 8 години

До 88Да судя по комментариям (многим) которые я читаю иногда,Россия вам ещ и должна что-то....Вы определитесь уже один раз кто враг вам а кто друг! Вроде как танки НАТО от России размещаете у себя не так ли?

75

PD do Anonimen 85

преди 8 години

01ОтговориАнонименпреди 1 минутаДо PDТурската нация я създава Ататюрк,до 20те години на миналия век,територията е сбирщайн от над 80 народа. В България пък няма нито един етнически чист турчин.Прав си ! И за какви етническо чисти турци говориш тогава въобще? И още нещо. Мюсюлманството от годините на агресивната експанзия по цялата територия на империята няма общо с модерното сега. Справка "тикета" и характерния суфизъм, изчезващ вече към периода за който говорим.