114

Ертугрул

преди 8 години

Щом Папата ходи на аудиенция при Ердоган .....другото са излишни приказки.10 милиона туристи са посетили Турция тази година... И защо хора като Костов ходят да се лекуват в Турция а не при министерството на Москов?

113

Бойкот на Турция:

преди 8 години

-Не купувайте турски стоки. Научете се да гледате етикетите на стоките и избирайте всички други стоки но не и турските-Не ходете на почивка или екскурзия в Турция-Не гледайте турски сериали, програми и мачовеПомнете, че когато купувате турски стоки и услуги финансирате световния тероризъм.

112

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯВ Русия няма пътища в Сибир,иначе имат инфраструктура за 10 Турции,мащабите са санеизмерими.А иначе и Гърция има много неща дето ние ги нямаме,но дължат вся и всьо на целия свят,май и Турция натам е тръгнала

111

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

КОГАТО *** ПИШЕ НЕЩО ЗНАЧИ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ,БИЛ Е ТАМ И ЗНАЕ ! ВЛЕЗТЕ В ЮТУБ И НАПИШЕТЕ - ВЕЛИКА РУСИЯ ВЕЛИКА МИЗЕРИЯ ! ИЛИ НАПИШЕТЕ ЖИВОТЪТ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ! ГЛЕДАЙТЕ ТЕЗИ КЛИПОВЕ И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ ! НАПРИМЕ КАО ИСКАТЕ НАПИШЕТЕ И НЕЩО СВЪРЗАНО С РУСКОТО ПРОИЗВОДСТВО И ИМ ВИЖТЕ МРЪСНИТЕ ЗАВОДИ И СТАРАТА ТЕХНОЛОГИЯ ! А В ТУРЦИЯ ЗАВОДИТЕ СА С МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ И СА ПО-ЧИСТИ ОТ АПТЕКА ! В ЮТУБ КЛИП -КАКВИ ОРЪЖИЯ ПРОИЗВЕЖДА ТУРЦИЯ ! ГЛЕДАЙТЕ ГО И ВИЖТЕ КАКВИ ЗАВОДИ ИМАТ ТУРЦИТЕ

110

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯМи хубу,щом казваш,но все пак вземи прочети това онова за прогнозите пред турската икономика и благодари на Алах ,че си на гурбет в западна Европа,а не в Турция.

109

Анонимен

преди 8 години

prez vremeto na kostov horata umiraha ot glad tragnal toy za svetovna politika da obsajda

108

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименБил съм и в Русия и в Турция,грандоманията и в двете държави е впечатляваща,Е НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДА ТИ ВЯРВАМ ПОНЕЖЕ АКО СИ БИЛ В РУСИЯ НЯМА КАК ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖИШ ,ЧЕ ПОЧТИ В ЦЯЛА РУСИЯ НЯМАТ ПЪТИЩА ,СГРАДИТЕ ИМ ПОЛУРАЗРУШЕНИ И ПР. ! Е ДОРИ СЕГА МОЖЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ ОНАЗИ НОВИНА ЗА ПОЖАВА В РУСИЯ И ДА ОБЪРНЕШ ВНИМАНИЕ НА СНИМКАТА И ДА ВИДИШ ДАКВИ СА ПОЖАРНИТЕ КАМИОНИ В РУСИЯ ,АМОРТИЗИРАНИ ЕДВА СЕ ДВИЖАТ ! ТУРЦИЯ Е СТОТИНА ГОДИНИ НАПРЕД ОТ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО !

107

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯЖабчо пак гледаш воловете,не се завирай там,че,ще те смажат!

106

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯБил съм и в Русия и в Турция,грандоманията и в двете държави е впечатляваща,но да построиш 5 билдинга с чужди пари,не значи нищо.Значи нещо,когато пратиш хора в космоса,когато имаш огромен брой ефективни ядрени ракети,когато имаш човешки потенциал,образовани млади хора...да продължавам ли още,още ли се чувстваш велика сила жабчо...

105

Анонимен

преди 8 години

Русия може с 2 ракети да превърне в пепел цяла турция.

104

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименСтруктурата на турската икономика,предимно строителство(този филм сме го гледали)страната е в рецесия още преди политическата криза.Външно търговско салдо отрицателно(ама много отрицателно). Застрашителна инфлация,повишаване на безработицатаАМИ ОБИКОЛИ РУСИЯ ,БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ И САМ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЯ ДЪРЖАВА Е ПО-РАЗВИТА !

103

Анонимен

преди 8 години

Защо даване думата на манг.лина няма ли достойни българи в тая държава бе хора .

102

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯСтруктурата на турската икономика,предимно строителство(този филм сме го гледали)страната е в рецесия още преди политическата криза.Външно търговско салдо отрицателно(ама много отрицателно). Застрашителна инфлация,повишаване на безработицата.Отлив на чуждестранни инвеститори(поради несигурност и вече явна диктатура) От Турция внасяме главно плодове и зеленчуци(спокойно можем да ги намерим и от други пазари),а им изнасяме електричество и зърно(стратегически суровини) Та хайде моля ви

101

бЕДНИТЕ ТУРЦИ

преди 8 години

4 055 000 лева са приходите от нощувки в Смолянско през месец януари, сочат данните на Териториалното статистическо бюро. През първия месец на годината в областта са функционирали 252 места за настаняване, като 139 от тях са хотели.Реализираните нощувки са 102 482, а 40 657 от тях са от чужденци. Спрямо декември 2015 г. нощувките се увеличават с 60.3%. В сравнение със същия месец на предходната година пък ръстът е със 7.7%. Половината от чуждите туристи са избрали да отседнат в хотели с 4 и 5 звезди. Най-много чужденци, посетили региона, са граждани на Турция 42%, следвани от британци, ***

100

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ВИЕ С ТУРЦИЯ НЕ СИ МЕРЕТЕ "МЪЖКИТЕ ДОСТОЙНСТВА" ! ТУРЦИЯ Е МНОГО ПО-РАЗВИТА И ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТ РУСИЯ ,КОЕТО СТРАШТО МНОГО МЕ РАДВА !

99

Анонимен

преди 8 години

КОСТОВ ВИНАГИ Е МЕЧТАЛ ДА БЪДЕ ДИКТАТОР, И ЧАСТИЧНО Е БИЛ, НО НЕ СЕ Е РОДИЛ АРАБИН,ВСЪЩНОСТ МАЛКО ЧЕРНЕЕ

98

Анонимен

преди 8 години

ПРИ САДАМ Е ИМАЛО СВЕТСКА ДЪРЖАВА. А ПРИ КОСТОВ ПРИВАТИЗАЦИОННА МАФИЯ.

97

456

преди 8 години

До АЗАРБЕЙДЖАНА утре ще ти изгори дупето!Стига си квичал по форумите,на никой не му пука колко си се надрусал!

96

Алекс

преди 8 години

Изказването на Костов по време на цитирания семинар е много точно и подкрепено с факти,не на скудоумни разсъждения.Дано стигне до ушите на когото трябва.Навреме.

95

Исмаил

преди 8 години

Този черния на снимката за демократ ли се имаше..ха.ха Пенсията е 411 долара минималната и мъжете се пенсионират на 40г. Икономиката е като парен локомотив. Правят се летища насред морето,тунели и мостове на Босфора.Ако не е Турция и България няма да е има. Ще бъде залята от ислямистките бежанци.Радвате се комшията да е добре ,че и ние.