134

сдс

преди 8 години

Гн костов се прави на ударен.Турция е един от стълбовете на нато.и една от първите членки при това.или костов си мисли че нашата армия може да замести втората армия в нато.Как се заместват 1500 самолета ф 16.със един строшен миг29.само математик магьосник като командира може да каже.

133

Анонимен

преди 8 години

Посочи я тази глава "Джихад" ако обичаш защото не я намирам в превода на професор д-р Цветан Теофанов! :) Или и професора не е у ред?

132

razgradski pop

преди 8 години

За една силна и обединена Европа е по-добре Турция да е част от нея...в такива моменти социалният и културният фактор винаги отстъпва на гео-политическите и икономочески интереси... но в момента Европа не е нито силна, нито обединена и страна като Турция би донесла повече загуба, отколкото печалба...пък и самият турски народ не желае Европа...може би има защо...

131

Анонимен

преди 8 години

Ще е самоубийство за европа ако турция влезе в ЕС

130

турчин

преди 8 години

До 187Искаш ли да се срещнеш със истинския дявол

129

Анонимен

преди 8 години

Това племе ши6aно бyлгapcко когато и да го зариташ по кривата зypлa си е все късно, и все има защо!============Ние бяхме досега най-добрите вии съседи, наламтели сте за земи, като вампири сте се настървили за кръв. Не ви ли омръзна през цялата ви скапана история да колите, да убивате, да превите геноциди, да затривате хора и човешки животи нищо не значи за вас.Няма по- т ъ п и и злобни хора от вас на земята.

128

до ленчито

преди 8 години

*** ленчеее , тоз Иванчо кой е че да го питат , кой щялда влиза в ЕС , и кой не. Припомни ,че забраами *** , коя дупка на кавала беши.

127

Анонимен

преди 8 години

До ОСМАННИЕ СМЕ ТУРЦИ :)))ИГРАЕМ НА ЕДРО :)))НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С БУКЛУЦИ И МИШКИИ КАТО КУСТОВ :))))

126

ОСМАН

преди 8 години

ЗА ТВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА.ТОЗИ МАНГСЛ ВСЕ ОЩЕ СЕ МИСЛИ ЗА НЯКОЙ.АКО БЕШЕ В ИД.ДОСЕГА ДА БЕШЕ ЛИТНАЛ ОТ НЯКОЙ КОМИН.НА ПРИВАТИЗУРАНИТЕ ЗАВОДИИО....

125

Турция

преди 8 години

Кой ще пита Костов? България е последната дупка на кавала.

124

Анонимен

преди 8 години

До iliyaЩО НЕ ИДЕШ НА РАЗХОДКА В СЕВЕРНА КОРЕЯ, ИЛИ В КЮРДИСТАН, ОТИДИ .......

123

Анонимен

преди 8 години

ТУКА ИМА РАЗНИ ПСИХОПАТТИ, КОИТО ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ,И СИ ГОВОРЯТ САМИ,САМО ЛАЗЕРА ЩЕ ГИ ИЗЛЕКУВА

122

Щирлиц

преди 8 години

Много червени,много нещо-и все айдуци.

121

pffffffff

преди 8 години

костов е прав.как да кажеш на черното,бяло!язък за промитите мозъци на българомохамеданите.клани,изнасилвани,тероризирани за да станат мусулмани и накрая им втълпиха,че са турци.язък за простите хорица.

120

Анонимен

преди 8 години

Кефят ме пичовете, които се опитват да правят турска пропаганда в България. Пичове, тука не вървите. Много добре ви знаем що за стока сте. Само ядете парите на турция, а ако го правите без пари само си губите времето.

119

Чорба

преди 8 години

Не бе, свалили са летящи чинии.

118

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 8 години

ЛИЧИ СИ ЧЕ НЯКОИ ХОРА СА ПАДНАЛИ ОТ ЧЕРЕШАТА (НЯМА КАК ДА СА ПАДНАЛИ ОТ ЛУНАТА, ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА )НО МОЖЕ ДА ИМА ЛЮБОПИТНИ - ТУРЦИЯ ПРОИЗВЕЖДА БЕЗПИЛОТНИ САМОЛЕТИ РОБОТИ ОТ ВИСОК КЛАС(ПОСЛЕДНАТА ИЗМИСЛИЦА Е - ДРОНЪТ ИЗСТРЕЛВА ДРУГИ ДРОНИ - КАМИКАДЗЕТА ),ПРОИЗВЕЖДА ЗАГЛУШИТЕЛИ - ЗАГЛУШИХА РУСКИТЕ C-400 И ГИ ИЗКАРАХА ОТ СТРОЯ,ИЗТРЕБИТЕЛИ,ХЕЛИКОПТЕРИ,КОРАБИ,ПОДВОДНИЦИ,ТАНКОВЕ,БРОНИРАНИ МАШИНИ, РАКЕТИ,И ОЩЕ 1 000 НЕЩА,ПОСЛЕДНО ТЕСТВАХА ЛАЗЕРИ С КОИТО СВАЛИХА ЛЕТЯЩИ РАКЕТИ

117

Анонимен

преди 8 години

Най успешния агент на БКП-БСП-ДС е др. Иван Костов . Без да слушаме какво говори ето някои негови дела. Подари заводите на червените другари . При квалифицирано мнозинство в парламента не направи лустрация на БКП . Подари петролната рафинерия на Руснаците за да си плати обучението в КГБ . Това са фаталните действия и много други в посока на подкрепа на БКП-БСП-ДС .

116

ТУРСКИ

преди 8 години

ТУРЦИЯ ГЛЕДА ДА СЕ ХАРЕСА НА 1,7 МИЛИАРДА МЮСЮЛМАНИ :))))НЕ Я ВЪЛНУВА 0,007 МИЛИАРДНА БЪЛГАРИЯ,ТУРЦИТЕ СА КАПИТАЛИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ И НЕ СА ДРЕБНАВИ И НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ГЛУПОСТИ:))))

115

1

преди 8 години

Браво на Костов. Това е самата истина. Грозна и жалка, но истина !