54

Анонимен

преди 8 години

Сайтът ви е просто отвратителен ! Как може да му сложите толкова много банери ? Не влизам в него да чета реклами и глупости за Шишков и Манчев, а някаква смислена новина ! Мисля вече да ви отсвиря, защото тотално прекалихте ! Знам, че ще ми изтриете коментара, но имайте предвид, че трафика ви с всеки изминал ден пада !

53

Анонимен

преди 8 години

Гледай си работата бе ей *** Турция е велика сила а ние къде сме

52

анонимен

преди 8 години

РАЗКАРАЙТЕ ГО ТОЗИ ДОЛЕН КРАДЕЦ , НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ В Д НЕС Бг Като грейне и повръщането е сигурно !!! Мръсен изменник !!!!

51

Само питам?!

преди 8 години

Найграхте ли се вече на стражари и апаши!Нали закачихте камери и досиета на всички?След като утопичния социален експеримент за мултикултурализъмсе провали с гръм и трясък ,а избихте собствения си народ кво ще правим и кой ще ви връща дълговете?Щом и сметките ви знаят ще има пак РОМСКИТЕ ВОЖДОВЕ ПО РЕЗЕРВАТИТЕ ДА ПАСАТ ТРЕВА КАТО В САЩ!

50

българина

преди 8 години

Беше ли прав Сидеров или не беше? Паметник ще му строите някой ден! Приживе още

49

коев

преди 8 години

Костов ще оправя Турция ????? Костов ти си за Столипиново, *** се скрий там ,въпреки .че не можеш да избягаш от ДС !!!! А когато крадеше ,добре ти беше ??? Сега поръчки изпълняваме ! КАТО СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН СИ, *** !!!!!!

48

Анонимен

преди 8 години

СЛЕД АЗЪРБЕЙДЖАН И АРМЕНИЯ,КАКВО СЛЕДВА - ВЕЧЕ БЪЛГАРСКИЯ РЕД ЛИ?==========Мога да те разочаровам, че български "ред" няма да има. След всяка агресия срещу България следват следните събития:-Гонене на Турция от НАТО-Реална тренировка на новите руски ракети, след което пустинята Сахара ще се разшири в посока към анадола.

47

Анонимен

преди 8 години

Не е луд Сидеров, той е просто един демагог на кокаин и алкохол, казва очевидни неща, които всеки *** от електората му би искал да чуе, но това не му попречи да бъде в коалиция с ДПС и БСП.

46

Турчин

преди 8 години

Знаете ли какви *** изисквания ще поставят над Турция?Ще затрият всичко. Ще дадат пари за някоя магистрала и ще цоцат членски внос който за страна като Турция ще е доста голям.От Ес източните държави могат само да загубят.Печелят,Меркел, Оланд, любящия прасета Камерън и други подобни лицемери.

45

Турчин

преди 8 години

В Ютуб има видео където Бг-ром говори за купени книжки. Хората били бедни,те полицаите не са виновни и т.нт.И между другото обвинява турците за купените книжки."има хора, не знам турци ли са" така казва ромът.Та Иван Костов си е като този ром.Ромите в Турция са обикновени граждани.В България са недосегаеми.Като господин Костов.Единствено е прав, че Турция няма място в Гейропейския Съюз.Европейските инвестиции са по малки от членския внос.Факт.И специален поздрав за Гад Зееви.

44

Ихааааа

преди 8 години

Извадиха и "РОМА"джихадист унищожил половината народ в БГ от нафталина Световните ФАШИСТИ Мултикултуралисти след като утопията се сгромоляса.......

43

Анонимен

преди 8 години

До Патриотне само бурките а и турците

42

Питанчев

преди 8 години

до 46Кириак Стефчов с какво е известен?По-полезен и ли по-вреден е от бате Ваньо?

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонименда ги нападнем.за една седмица сме в истанбул

40

gos

преди 8 години

Точно така е, браво Костов!

39

Анонимен

преди 8 години

Ако помните добре, тези приказки ги говореше Волен Сидеров преди няколко години, обаче нали е луд. Сега всички започнаха да повтарят като папагали приказките му. Що така Волен луд, а тези са много умни и прозорливи?

38

lol до 44

преди 8 години

Какъв турски троянски кон, бе ***? Правителството на Костов е единственото в последните 20 години, което завря ДПС в задния им двор и не им даде да гъкнат. Всички след него играха в комбина с турците. Давай следващата опорна точка, ***.

37

Анонимен

преди 8 години

Чета някои коментари и се удивявам с колко Кириак Стефчовци ни е пълно обществото на всички нива и прослойки

36

Анонимен

преди 8 години

Сега се сети, ама иначе вкара турския троянски кон в българската политика...

35

Марин

преди 8 години

Най-после да каже нещо, с което да съм съгласен.