54

Hmf

преди 8 години

Няма друга държава в света в която гражданина не може си сметне, че 10км с кола няма начин да му струват 1,60лв :)

53

АЗ

преди 8 години

Аз ще си дупча билетче, когато видя да ГЛОБЯВАТ гратичии, а не само да ги свалят!Да не говорим за "малцинствата", които дори не ги свалят - явно това е целта - само електората да се вози в градски транспорт!

52

Гошо

преди 8 години

Доста тъпичко. Хората няма да започнат да си купуват билети за 1,60 понеже видиш ли глобата се удвоила. Ще си карат гратис и дойдат ли онези почват скандалите. *** работа!

51

Анонимен

преди 8 години

Грубо сметнато това са ми 10км. с колата!И как очакват АЗ да мина на градски транспорт?!??Няма държава в света в която с градския транспорт да излиза по-скъпо от колкото с АВТОМОБИЛ!Единственото което би ме спряло е трафика и паркирането, но оправям се някак си, така, че КАКВО ОЧАКВАТ ДА СЕ СЛУЧИ М.А.М.К.А ИМ !!!

50

gg

преди 8 години

Нека поне 2 лева стане! Па народа нека още си мълчи...

49

Анонимен

преди 8 години

1,60 лева!!!Че то с такси ще ми излезе пак толкова.

48

ПЪТНИК

преди 8 години

Кой пътува с автобус-направили ли са проучване?Това са хора със заплата 500-600 лв.Другите ползват колите си.И ти от тези редови ще искаш да взимаш още.За съжаление в управлението няма никаква справедливост.Не може общинарите да си ползват всякакви привилегии,а редовия човек само да тегли. Като започнат да свирят на струната "Разделяй и владей" се вбесявам.Цялото управление на мутрите е такова.Виждам,че стандартът ми на живот се влошава,а не се подобрява,въпреки че бачкам яко.

47

Lan

преди 8 години

Глупост - би трябвало просто да се затегне контролът, да се използва моделът на Джулиани, който тръгва да се справя с битовата престъпност точно като набляга на контролът в градския транспорт! С увеличените цени, градът ще се задръсти с още повече коли и то на хора, които точно плащат и съответно си правят сметката дали пък не им е по-изгодно с колата.

46

Крундел

преди 8 години

Просто на хората им се вижда евтин билета, 1лв, при заплата над 2000лв която те си взимат плюс бонуси, без да броим "страничните" приходи един лев е смешна цена... според мен даже 1.60 е малко, направо 10лв билета... да видят тия бедняци как ще им пътуват в "новите" и "чисти" "превозни средства" в Адския... пардон Градския транспорт, такз де... 10лв какво са всеки има, който няма ще ходи пеша или ще си купи кола, за да плаща пътен данък, ГО, АКЦИЗИ най-вече, т.е. пак ще плаща...няма мърдане.

45

П.Петров

преди 8 години

Едно прилично колело струва 200-300 лева на промоция(евтино колело е около 150 лв), скоростта на придвижване е колкото с автобус, плюс чакането на спирката. За 3-5 месеца се избива инвестицията, без "велоекстремизъм"(каране на дъжд, кал, сняг, лед) може да се кара до 8 месеца в годината.ДГД градския транспорт ! От 5 години съм ги отсвирил, спестете си задушаващата воня в градския транспорт !

44

Анонимен

преди 8 години

Абе б'ат Бояне, що говориш к'ат не си в час?Имам двама ученика и така и не успях да ги накарам нито веднъж да си купят ученически карти ЩОТО тези карти НЕ СА БЕЗПЛАТНИ!А за децата и 50ст. са си имане!Водил съм ги мойте хубостници за ръчичка 1-2 пъти да си купят карти, но не мога всеки път с тях, а те сами категорично отказват да си дават и малкото пари за гр. транспорт. Но общината смуче и от малкото джобни пари на учениците. Срамно някак си! Но държавата отдавна е мащеха!

43

Дедо Гого

преди 8 години

До Анонимен 46: Подсещаш ме колега, че е въпрос на време някой етнически българин/българка, да заведе дело в Комисията по дискриминация. Това, което се прави в софийския градски транспорт е "дискриминация по етнос"!!!!

42

Дедо Гого

преди 8 години

Предполагам това се отнася само за етническите българи. Щото останалите създания са с преференции за безплатно возене в градския транспорт и БДЖ...

41

Гост

преди 8 години

Сега ще поскъпне билетчето, а догодина ще кажат, че картите ни са най-евтините в Европа и не може такова нещо и те ще поскъпнат. И така нататък, все същите *** оправдания, все същите чиновнически безобразия.

40

Анонимен

преди 8 години

Ще увеличат глобата двойно, а събираемостта ще се намали тройно. И без това е трудно да накарат някой да плати, затова гледат да се насочат към проверка на хора от българския етнос. Ама има един предел, дето и по-бедните българи гратисчии няма да могат да платят.

39

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова и ГЕРБ проповядва дотиране на едни пътници, за сметка на други пътници, което противоречи на основните принципи на пазарната икономика.

38

Анонимен

преди 8 години

Явно целта на гепаджийте е да ви отучат да ползвате градски транспорт.

37

Анонимен

преди 8 години

Това, което трябва да се стимулира е:1/ пътуването с градския транспорт2/ пътуването с редовен превозен документВсичко останало са лъжи на Фандъкова и ГЕРБ като цяло.

36

Анонимен

преди 8 години

ПО ТОЗИ НАЧИН ПРОСТО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ АВТОМОБИЛИТЕ В ГРАДА, ЗАЩОТО Е ПО-ЕФТИНО.НА МЕН И СЕГА МИ Е ПО-ЕФТИНО, ЗАЩОТО КАРАМ И ЖЕНА СИ НА РАБОТА И ДЕТЕТО НА УЧИЛИЩЕ И ДАВАМ ПО-МАЛКО ПАРИ, ОТКОЛКОТО БИХ ДАВАЛ ЗА СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ КАРТИ, А КАРАМ НА БЕНЗИН.ТЕЗИ, КОИТО СА НА ДИЗЕЛ ИЛИ ГАЗ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ И ПРЕЗ УМ ДА ИМ МИНЕ ДА ДАВАТ ПО ЛЕВ И ШЕЙСЕТ ЗА БИЛЕТЧЕ.

35

РАБОТНИК

преди 8 години

Как на една услуга не смъкнаха цената и не повишиха качеството тези гербери.Защо само чуваме за увеличение на цените.На нашата спирка няма покрив-като завали и задуха става страшно.Не може само в едни квартали да се правят подобрения,а другите да са забравени.Автобусът е студен,дрънчи яко-и ще искат поскъпване.С моите 500 лв.ще издържам държавните чиновници-плащаме им картите,бензина за служебните им коли,с които ходят на работа.Омръзна ми от беднякада съдират кожи,за да може богатия да богатее.