34

чао

преди 8 години

До СеленинПризовавам всички провинциалисти и пришълци на напуснат София,за да може спокойно да се диша а и по вашите родни места билетите ще са по евтини нали!?чао...

33

Марин

преди 8 години

За да ви напишат акт трябва лична карта. Само полицай може да ви вземе данните от ЛК и той няма право да ги дава на никой друг. Пътувайте гратис, нека всички пътуваме гратис. Да видим какво ще направят тези ***.

32

никога вече ГЕРБ

преди 8 години

Ако тези промени се приемат в този си вид ни чака горещо лято в градския транспорт!защо не повишиха цените преди изборите!?

31

защо

преди 8 години

Вместо СО да ограничи привилегиите за ползване на ГТ,те вдигат цените за обикновените хора който един път плащат данъци и втори път плащат за привилегиите на някой.

30

Анонимен

преди 8 години

Вината не е на Фандъкова, причината е, че тя е болна от рак, редовно облъчвание - ето резултата.

29

Анонимен

преди 8 години

Носете си бръснач в джоба. Като дойде контрольора да се прави на герой - опираш му бръснача на чатала и те отминава мълчаливо. С жените контрольорки - опираш на лицето или на ръката долу ниско. Гарантирано моментално се изпаряват. Може и да ги биете, но става много шумно.

28

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще сме свидетели на банди от контрольори, кои истински, кои фалшиви, които ще пребиват пътниците.Не скоро, а преди - вижте контрольорите. Основно измъчени женици. Преди десет години мой познат 120 кг. бе контрольор. Напусна след убийство на двама негови колеги - боксьори. От напълно безобиден младеж - но майстор на ножа. Но това бе преди. А днес?

27

Анонимен

преди 8 години

За да ми наложат такава глоба, съответните контрольори трябва да са поне трима и да са наистина добре тренирани. В края на краищата ако ме глобят, техните разходи за лечение ще превишават многократно глобата. Вече имам прецедент, контрольорът е излекуван, но вероятно е един млад пенсионер по болест.

26

Анонимен

преди 8 години

Който не яде хляб, да яде пасти - иначе глоба до 20 000!

25

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще сме свидетели на банди от контрольори, кои истински, кои фалшиви, които ще пребиват пътниците. От време на време може да се случи и обратното - пътниците да пребият контрольори.

24

ззз

преди 8 години

Добре де! И това ли е първоаприлска шега?!Гроб-аджийте каво искат хората да се движат с градки транспорт или не?Искам да видя как ще накарат някой ученик да си купи такъв златен билет или пък о-боже да плати глоба!А братята от древноиндийски произход изобщо няма да ги коментирам!Във повечето нормални, развити страни гр. транспорт почти изцяло се дотира от държавата, а у нас????

23

Анонимен

преди 8 години

Ама ако автобусът ми закъснее над 30 мин. ще има ли опция да платя половин билет? Или ако е студен, мръсен и изпочупен? Че не е честно да плащаш 1,60 и да пътуваш в каруца.

22

Анонимен

преди 8 години

Старо правило - който не умее да управлява, вдига цени, налага нови ограничения и лъже най-нагло. ГЕРБ винаги това е правил, докато е във властта.

21

:)

преди 8 години

Превозните средства са по програми на ЕС, цените на горивата паднаха доста... защо увеличават цената на билетите, когато ТРЯБВА да увеличат събираемостта и ТРЯБВА да спрат кражбите в системата.Ама няма как да стане, защото *** трябва да се возят без пари, за да гласуват за ГЕРБ, а трябва да им се плати с пари крадени от различни държавни предприятия.

20

щщд

преди 8 години

На бледолилавите да им изплащат социалните помощи(от нашия джоб) във вид на карта за цялата градска мрежа!

19

Анонимен

преди 8 години

Вчера бат Сали го глобиха не 200, а 20 лв. Ей, викам му, лошо. Не, отговаря ми той. Проблемът му, че няма в кеш и ходи до Швийцария да тегли от трезора. Бртчед, вика, само за самолетен билет съм дал ..е, гратис, но трепериш! Ако там те хванат без билет, хвърлят те от 5 000 м.!)

18

Анонимен

преди 8 години

просто ГЕРП!

17

Анонимен

преди 8 години

А още от днес тръгвам на солариум... да видим ще после ли после някой да ме глоби? :))

16

фф

преди 8 години

Всички нови автобуси са със евро пари, не се оправдавайте с това, просто бобко изтегли 15 милиарда и сега трябва да се избиват, пак от народа, ама ще ви приседне гадове...

15

Шофьорът

преди 8 години

Билети няма, а и да имаше, нямам да ви върна от 1.624лв., трябва да наброите точно. Плащай глоба тя е кръгла цифра.