39

Първанката

преди 8 години

Браво Ицо, дай координати и аз да ида. Ще викна и Местаня.

38

Коларов

преди 8 години

Абе Ица, то болните животни има кой да ги прочиства - лъвове хиени и други зверове. Но от такива като теб няма да остане нищо за прочистване.Ако наистина има бог, такива като теб ще врът в пъклото сигурно.

37

Анонимен

преди 8 години

И това ли е начина по който трябва да си отиде едно макар и болно животно ??? Отстреляно от простт, нагъл и ограничен ***, който освен да рита топка...друго не може ? Егати !

36

Анонимен

преди 8 години

Аз не разбрах, защо Стоичков прочиства Африканския континент, а не дойде да прочисти родината си България от улични кучета и да остаи парите си тук

35

Анонимен

преди 8 години

Аре бе, всички знаем за дар словото но Ристо. Негово изявление друг път. Хубава реч са му написале, но ако е искрен да го беше казал той лично.

34

иво

преди 8 години

Ако целта е убием старите и болни животни, защо не отсреляме и Стоичков. Нима и той не е стар? Това е абсурдно.

33

Владо

преди 8 години

С месото от убитите, болни животни се осигурявала прехраната?! Сигурно, след като го убият го лекуват - и айде в търговсата мрежа ...

32

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Стоичкофф,ти не си див селянин,не ги...слушай.Ти си само един...първобитен човек,дошъл незнайно как в нашата...епоха.Те така са се радвали като теб на снимката,като утепат някое...животинче,защото ще умрат иначе от глад.

31

Абе Ице

преди 8 години

и какво удоволствие получаваш стреляйки по тези животни? Да не би да ти помага да вдигаш самолета?

30

лелеее

преди 8 години

Абе към тази новина много роднини на доктор хонорис кауза Ицо се решили да пишат... споделете как е да сте приближени с убиец на зебрички и жирафчета?!

29

до данъкоплатеца

преди 8 години

Трудно ли ти е да разбереш защо са ядосани хората? Никой не завижда на парите му, всички сме се радвали на успехите му!Но дивият селянин ( моля да не се приема като обида към хората на село) си остава такъм доживотно колкото и милиони да има!А най-страшното е тази комбинация - много пари с липса на мозъчни гънки.

28

mdaaa

преди 8 години

До Бял ДанъкоплатецСтрашен ник мисля че на "черния" континент ще си паснете много добре с доктор хонорис кауза Ицо..

27

Турчина Мехмед

преди 8 години

Селянина може да излезе от селото, но селото никога не излиза от селянина! Факт!

26

гост

преди 8 години

Толкова завист и злоба бива ли така бе хора.Ако имате пари вие не бехте ли отишли на сафари?Цял свят знае за България от Стоичков велик българин.

25

Отговор

преди 8 години

Господин Стоичков, явно не си разбрал кое точно е разгневило хората! При положение, че казваш, че обичаш животните и се грижиш за тях, някак си нелепо изглежда самодоволната ти физиономия и позирането на снимките с труповете на убитите животни!Аз лично не уважавам хора, които се снимат с жертвите си! Било то и животни!

24

Бял Данъкоплатец

преди 8 години

Единствения грях на Ицо Стоичков пред мнозинството българи е,че просто е богат човек.Българина мрази и критикува всичко,което той самия не може да си позволи.Също когато за една жена се дава определението че е ***-ако на теб ти е пуснала няма да кажеш че е такава,но ако е пуснала на друг а на теб не-веднага я заклеймяваме.Христо Стоичков поне със сигурност може да докаже откъде са му първите 10 милиона евро.За останалите си е негова работа.Който е безгрешен пръв да хвърли камък......

23

Анонимен

преди 8 години

Дайте му на *** пари и му гледайте сеира, помня още историята където си поръчал най-скъпия джип в Южна Африка и като го изритаха казаха че нямало да го плати. Пълен ***, в която и страна да живее ще си остане същия завършен малоууумнииик

22

Анонимен

преди 8 години

За съжаление такива са ценностите на днешния българин - Борисов, Стоичков, мутри, селяни и ... разбир се чалга. Това са нещата, които се котират днес.

21

Анонимен

преди 8 години

Всички ловци са комплексари. Не можеш да изпитваш удоволствие да убиваш беззащитно животно, което дори не те е нападнало. Ей, така само за кеф и да покажеш, че имаш скъпа пушка. Тъпо е.

20

Анонимен

преди 8 години

Къде бил д-р Стоичков, който разбирал кои животни са стари и болни.Абсолютен ***.