79

до 103

преди 8 години

Позна себе си ли? Ами така мисли "плебса" за вас ловджиите.....хайде наслука. Трудно би ме тикнал в затвор или лудница, защото много отдавна избягах и от вас и от комунистическите ви бащи.

78

ЗА ТОЯ ВЕЧЕ НИЩО

преди 8 години

не искам да чета и да коментирам

77

Коста

преди 8 години

Абе гусин Стоичков ти за бавноразвиващи ли ни вземаш? Зебрата и жирафа си бяха добре охранени и закръглени. Ти си убивал за удоволствие и сега каквото и да разправяш няма значение. Убийството за удоволствие макар и "законно" е неморално.

76

Анонимен

преди 8 години

Сумати хора около мен станаха вегетарианци, мисленето се обръща вече и малко по малко явно наистина настъпва новото време. Трепете ненужно и за удоволствие животни, на кармата си го слагате, пред вселената писма не помагат.

75

edi

преди 8 години

тоя като го видя в реклама и ме лови разтройство

74

Анонимен

преди 8 години

Явно затова е ухилен като зелка, че е спасил животното от мъките му, да не си помислите, че изпитва някакво извратено удоволствие от агонията и последващата смъ-рт

73

Анонимен

преди 8 години

Всички ловджии си мислят , че слънцето за тях свети и еко законите и морални норми са за всички други, но не и за тях. Това писмо така писано, ще кажеш че чакали трепе, а то зебричка на снимката...болна, стара и зла зебра

72

Анонимен

преди 8 години

Стоичков може да е всякакъв, но е прав. По-лесно е да плюеш, но не и да прочетеш! В България също има организиран лов в ловните стопанства. Самия лов не е свързан само с ловене на животни, а и грижа за животните и природата, нещо, което няма да разберете. Повечето природозащитници си нямата на представа от защитаване на природа и животни. В България в повечето (предимно) случаи е за печелене на пари, милиони левове. Псевдозащитници! Колко дървете сте засадили, колко хранилки сте направили и т.н?

71

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам,ч е има хора, които защитават Стоичков. Не си смилете, че животните са неодушевени. Това, че не могат да говорят и са в по-различна кожа, не ги прави мишени. И те си имат деца, които са зависими от тях, и те страдат, и тях ги боли, и те имат чувства, и те са интелигентни. Който е гледал животни, знае за какво говоря. Ама то малко емпатия се иска, за да го разбереш. А по нашите ширини *** дори не знаят значението на тази дума.

70

Анонимен

преди 8 години

Kофти хоби, както и да го погледнем. Където и да е по света, разбирам аз лов, ама да си гладен и да не си въоръжен като от специалните части срещу беззащитното животно. Много са по света такива ловци "новобогаташи". Истинските хора не са ловджии, били те богати и известни. Много егоизъм,нарцисизъм и тотално сбъркана ценностна система.

69

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Матриала бе Ицо,матриала е такъв.Това остана в България , злобари и завистници.Абе ти защо въобще даваш обяснение на тия К.Ю.Н.Л.И.И............

68

Драган

преди 8 години

До всички псевдо еколози-защитници: Отидете и спрете ****галите, които изсякоха горите, отидете при бракониерите по селата и малките градове, бъкано е с такива ! Защо се занимавате със Стоичков ?! *** народ - слаба държава.

67

до въпрос

преди 8 години

ами лъвовете не убиват за кеф, а за да оцелеят. Същотото е като да заколиш прасето. Но да убиеш животно, щото те кефи и да си мислиш, че това мъжество, е за съжаление.

66

Дарий

преди 8 години

Това е хобито на глупаците. Аз не познавам умен ловджия. Е, те самите не осъзнават това и се имат за умни, но то и повечето луди не смятат и не осъзнават че са луди.

65

Анонимен

преди 8 години

значи да разбирам че хранят населението с болни животни , тая зебра на снимката не ми прилича на болна а по скоро умряла

64

Въпрос

преди 8 години

А защо не разглеждаш яденето на месо също като кеф?Доказано е, че човек може да живее без месо,дори по-дълго и здравословно.Т.е няма животозастрашаваща опасност от неядене на месо, следователно също е кеф.

63

Анонимен

преди 8 години

Ако се беше извинил щеше да ми се вдигне в очите.Той разбира се не го направи.*** и нагъл до последно,не че съм очаквал друго

62

до 80

преди 8 години

Ами иаз ако платя на наемен убиец да те очисти и на мен ли няма да ми държат сметка как си харча парите?

61

Анонимен

преди 8 години

До цокиСтана ясно, че снимките са побликувани от фирмата стопанисваща резервата без негово знание или изрично съгласие. Аз лично не виждам нищо лошо или осъдително във факта, че човека си е платил, разходил се е и е отстрелял животното.

60

veso

преди 8 години

Смени ПР аганецията е ***. А иначе да разбираме ли че като минеш 65 няма да имаш против да ти тегли куршума някой за да прочисти обществото .. ... отговор не чакам че нямаш потенциал да ми отговориш..