143

до 162

преди 8 години

местните другия път, до тях нищо не стига

142

Анонимен

преди 8 години

Малко инфо за по младите . Другари червени каскети , които сте основните писачи тук , защо не пишехте как Тодор Живков или Пенчо Кубадински избиваха животни за кеф . Те също бяха ловджии и ходеха на сафари в Африка и има снимки с ловните им трофеи . Тогава къде беше вашия морал и съвест. Ако знаете колко сте жалки ще се гръмнете .

141

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗА МЕСТНИТЕ САФАРИТАТА СА БИЗНЕС ОТ КОЙТО ИЗКАРВАТ БАЯ ПАРИ, ТЕ ИСКАТ ПАРИ НЕ ИСКАТ ДА ЯДАТ ЖИРАФИ

140

Анонимен

преди 8 години

Много разбирачи и много умници има в този сайт . За да пишеш така настървено по този въпрос , най малкото си неудовлетворен от твоя живот . Как ще живее Стоичков и как ще си харчи парите си е негова работа , а не на някакви нещастни моралисти .И аз не обичам да се избиват животни , но щом закона го позволява и има ловци си е тяхна работа , а не е работа на мрънкачи и комплексари .

139

Анонимен

преди 8 години

Долна порода са ловците. Разбирам да убиеш за да се нахраниш, или за да спасиш домашните си животни от нападение на хищници - ок, ама да си платиш луди пари за да убиеш животно, само за кефа и снимката във ФБ, трябва да си много сбъркан!!!

138

Анонимен

преди 8 години

Да убиваш за да се храниш - да, но да убиваш и от това, как живота угасва в едно същество да ти става хубаво - това е изродено и гнусно! Такива хора имат изкривено самосъзнание!

137

Бум

преди 8 години

Ловджийска кръчма. Един събрал компанията и разказва:-Отивам на лов за патки. Нацелвам голямо ято, стрелям и една падна. Кучето скочи във водата и я захапа за краката...В това време влиза негов приятел и разговорът се отклонил.-Кажи какво стана понататък?-пита млад ловец.-Да бе-сетил се оня-до къде бях стигнал?-Ами...до краката...-Че като и дигнах краката...

136

Анонимен

преди 8 години

И Ути е същият комплексар като Стоичков. Повечето богаташи са такива. Като имат много пари, се смятат за богоизбрани. На тях всичко им е позволено. Има хиляди начини, човек да си изхарчи смислено парите и така, че да го помнят с добро идните поколения. Само за пример: Евлоги и Христо Георгиеви. Направили университет, в който учат и ще учат нашите деца и внуци. Това е смислена кауза, а не карането на джип с полицейски буркан, убиването и т. н. Въпрос на интелект и манталитет.

135

дядо Поп

преди 8 години

Не се впечатлявайте. Неща са в "Ценностната система" и "Морал" , които носят в себе си. По делата им ще ги познаете.

134

друг мутро-адвокат

преди 8 години

Ути- Ути-и-и .... Добре че всички хора с пари не бяха диваци като гИцо и тебе. От опазване на животните в Африка и маймуните щяха да са изпозастреляни.

133

Анонимен

преди 8 години

Убий Ицо, спаси живот!

132

до 154

преди 8 години

То това е видно от километри. Да не говорим, чче половината от Малкия Ути изобщо не се подава от слоя лой.

131

Анонимен

преди 8 години

И кво ся? Ицо е големия мъжага, след като е претрепал нищо неподозиращо животно с пушка, а? Ами айде да се изправи очи в очи с животното при равни условия да видим колко ще е мъж. Оцпването на гащите ще му е най-малкия проблем.

130

Анонимен

преди 8 години

Ути по-добре да не ходи в Африка, че Христо селянина ще го обърка с хипопотам и ще го отстреля!

129

Анонимен

преди 8 години

Сега всички ще знаят че на Камата му е малък ***

128

Анонимен

преди 8 години

Там има стада от 1.5 мил. животни, но за местните е забранено да ядат. Те си отглеждадт кози и ***.

127

Анонимен

преди 8 години

Значи местните може да стоят гладни, за да може охранени Утевци да трепят за кеф!

126

Анонимен

преди 8 години

Иначе щели да ги изядадат местните?! Ами местните така или иначе трябва да ядат нещо. Това, че Ицо е отстрелял някой жираф, не означава, че местните ще стоят гладни. Те си убият друго животно. Така че не виждам как точно ги спасяват.А и местните надали биха изяли точно жираф. А и на тях им е простено, те така се изхранват.Убийството за удоволствие си е гнусна работа.

125

Амон Гьот

преди 8 години

Къде да си платя билет за отстрел на ***, които държавата развъжда неконтролирано?

124

Анонимен

преди 8 години

Местните поне ги ядат, за да се изхранват, не за кеф.