163

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 185Защо свеждаш всичко на тоя свят до пари? Има една много хубава мисъл на един учен: "Когато убием последното животно, когато уловим последната риба, когато отсечем последното дърво, тогава ще разберем, че парите не се ЯДАТ!" "Плащаш и стреляш" - що за тъпотия? Ми стреляй по канчета на панаира, бре, като ти се стреля толкоз! По същата логика можеш да плащаш и да стреляш по хора, а?

162

Анонимен

преди 8 години

Стоичков си е платил и ловува , а на др. Тодор Живков и на Чаушеско им бяха вързали мечките и те ги стрелят . После им мерат главите коя е по голяма . За всичкото това плащаше УБО тоест с наши народни пари . Всички от Политбюро на ЦК на БКП бяха такива ловджии , като харчеха народна пара . А пък Пенчо Кубадински или ловец 1 на България както беше известен ходеше на сафари с държавен самолет и естествено пак ние плащахме балъците .

161

Мишо

преди 8 години

Мдааа, от такива хора с такова "хоби" скоро тия животинки ще ги гледаме само на картинки и филми от архивите на NG. Кофти звучат и факти като този, че в зоопарковете има повече лъвове и тигри, отколкото в дивата природа! Плащал и "отстрелвал"? А какво ще кажете, ако някой. който може да плаща, да почне да "отстрелва" и хора, като "хоби" (има индивиди с такива "хобита")? И човекът е вид животно, нали? Ловът трябва да бъде забранен, щото не е никакъв спорт, а си е чисто убийство!

160

тцтцтц

преди 8 години

Баси тъпия мех е тоя Ути, а той същестува , за да си пълни търбуха с печени прасенца...***, без жирафи и слонове, саваната ще се превърне в пустиня!

159

с търпение

преди 8 години

До Анонимен#182Въпроса е че на простака му е тръпка да ЗАСТРЕЛЯ животинка. Ти не разбра ли или още трябва да ти се обяснява буква по буква.

158

Анонимен

преди 8 години

Хайде, веднага първосигналниците видяха снимката и се хвърлиха да хулят и да псуват! По Гергьовден като колят агнетата и всеки тъпче и му е пълна устата, нищо не казва, лицемери! Това са животни които са развъждани с тази цел, да бъдат отстреляни, да не мислите, че го пускат в саваната да си стреля по каквото види! Такъв е бизнесът, дали го одобрявам е друг въпрос!

157

до цивилизования#177

преди 8 години

Моля не цивилизовайте повече, в саваната нищо не остана . Ако ти се спортува - ходи в боксовата зала, като си мъж ./ако/

156

да хвърлиш камък...

преди 8 години

Защо никой не се и опита да напише два реда за родните политици, които БЕЗПЛАТНО , обслужвани от назначени от самите тях директори на ловни и горски стопанства , УБИВАТ за да ХАПНАТ елени, сърни и други диви животни, защитени от закона ? Защо награчихте Ицо, който ЗАКОННО си плаща и стреля ? Нали и тук идват европейци, за да убият диво животно за трофей срещу заплащане ? Защо не им спретнете блокада на пътя, екопротест или спонтатнен бунт ? А - това май го наричате "инвестиционен проект"...

155

Анонимен

преди 8 години

Пуцай на автоматична Ице. И тегли по една майна на драскачите срещу теб.

154

Анонимен

преди 8 години

До каскета Ути-много си смрадлив,направо вонящ.

153

Анонимен

преди 8 години

В Африка вече се цивилизоваха и ловът е спорт и бизнес, както е на запад.

152

блять

преди 8 години

Остап Сюлейман Берта Мария Бендер сказал - " Сбылись мечты ***"!!!

151

ококорено дете

преди 8 години

Убий жирафче, спаси планетата ! / Мамути /

150

Анонимен

преди 8 години

Каква прилика със снимките на главорезите на ИД,И те гордо изпъчени до мъртвите тела на своите жертви.

149

червена дружинка

преди 8 години

Я, тука някой направиха аналогия, че гИцо и мамути приличали на Тато и червените каскети от соца. Толупи-авджии, масрафлии . Прав е . Грозничко е много.

148

до 168

преди 8 години

Ти да не си му светил на червения каскет дали е или не е пишел, че вождовете му отстрелват животни? Като цяло ловците, без значение в 20-ти или 21-ви век са гадове! Без значение Ути, Стоичков или Тодор Живков се казват! И както последния си е намерил майсторът и някъде си изживява наказанието, така и първите двама ще.

147

Анонимен

преди 8 години

Човек който смята че в Африка живеят ***, които се изхранват от лов е пълен ***

146

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ Е ВИНОВНО ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИТЕ В АФРИКА. МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЖИВЕЕ В ДЪРЖАВИ, ИМА СИ ПРАВИТЕЛСТВА И РАЗВИВА ЛОВЕН БИЗНЕС.

145

Анонимен

преди 8 години

Другаря червен тиквиник е *** като гъба . Ами имаше вестници и на тях снимки на твоите любими вождове как са убили животните в Африка . Можеше да напишеш една дописка ама не ти стискаше щото щеше да ходиш в Белене да те ядат прасетата кухо кратуно .

144

До 163

преди 8 години

Другарю със син каскет, личи си че нямаш особено много умствен багаж. Отговорът е много ***, но ти си по-*** за да се сетиш. Ами по времето на Тодор Живков и Пенчо Кубадински нямаше интернет, където да изразиш мнение. Разликата е малка, но фатална.