62

до 93

преди 8 години

думата, която търсиш е " се л я н д у р "!!! Селянин е човек живеещ на село, често е по-умен от теб! Използвай думите разумно!

61

Да бъде наказана!

преди 8 години

В. Сън не казва, че е българка, това казва македонската преса и автора на снимките, който е чул, че убийцата на лебеда говори български с приятелката си.Тази жена трябва да бъде намерена и наказана! И не става въпрос за това, че е българка, а че убива защитен вид, важен за цялата природа, за да снима тъпата си мутра до лебед.. Лебедът или е бил болен и тя го е доубила, или му е счупила шията, което е по-вероятно,защото го вдига за шията. Обесила го е по-точно казано. Така е умряла горката птица

60

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с глупостите и нихилизма... Това че се е снимала с лебеда не е хубаво но от това той да е умрял...... някои хора са виждали животни само на картинка... Ако новината беше "българка беше глобена за селфи с лебед' човек да се надява на нещо хубаво ама не. Горкият лебед какво отношение викат някои а в същото това време ядат пилешко свинско заешко и всякакви такива ама за ще кажете от щастливи кокошки ... вярвайте няма ни една щастливо заклана кокошка или прасе... ама не скачате на това

59

Анонимен

преди 8 години

Някои хора така и не са разбрали какво е "селфи". Ясно се вижда от снимката, че има друг човек, който снима. Това не е "селфи".

58

Куку

преди 8 години

Много започвам да се изумявам на хорската тъпотия. Как ще хване лебед за шията и той ще стои да чака?! Или Дарвин е бил прав или тва са глупости.

57

7

преди 8 години

Никой не е дал доказателство, че е българка или че лебедът е умрял.

56

1

преди 8 години

Е нали само се е снимала, как така умрял? Пък и на челото и не пише, че е българка! Ако е вярно да я глобят.

55

Vhhfd

преди 8 години

Българските туристи са прости. Липсва им елементарна култура и понятие къде какво да правят, особено в чужбина и затова често изпадат в смешни или тъжни ситуации както и тая гъска тръгнала да се снима с лебед. То да беше поне хубава снимка, ми тя се нагъзила, държи чанти с едната ръка, с другата хванала лебеда все едно кокошка ще коли на село в двора. Уникална тъпотия. Жалко за птицата. Вместо да й се порадва как плува във водата, тя селфи нагъзена да има.

54

Анонимен

преди 8 години

***. В някои случаи животните са ми много по-мили и по-скъпи от хората, особено като тази на снимката.

53

Анонимен

преди 8 години

Маймуни има навсякъде, дори и в България... Ама не помня да бяха толко възмутени от туристите на бразилския плаж, които убиха делфинче за селфи

52

,уе

преди 8 години

българка - неандерталско поведение и манталитет

51

Анонимен

преди 8 години

До МишоА в България - по-пpocтия.

50

честно ви казвам

преди 8 години

Леко ми е странно.Нали е неиндифицирана жената ОТ КЪДЕ РАЗБРАХА НАЦИОНАЛНОСТТА И.Аз видях едно ла....йно днес в градинката пред блока според мен Англичанин го е из...акал но в краен случай може и македонец стори ми се че чух английски говор със македонски акцент през ноща в тази градинка. Аз не лъжа вервайте ми като жъл Английски вестник съм честен.

49

666

преди 8 години

Английски дивотии и измишльотини на жълтия Сън. Защо не се дивите на селфитата на Меркел, която се снима с диваци и в резултат на това Европа умира???

48

fsb

преди 8 години

е как пък е умрял толко лесно този лебед??

47

Анонимен

преди 8 години

Ами да, лебедът умрял. А представяте ли си какво търпи всеки ден мъжът и? Българските мъже - най-издържливите в галактиката.

46

Мишо

преди 8 години

В природата е така - по-силният побеждава!

45

Анонимен

преди 8 години

Не намирам нито един аргумент да защитя едно такова примитивно, тъпо, жестоко поведение. Това на снимката има далечна прилика с човек.

44

Значи

преди 8 години

когато се издавиха сума ти български туристи в Охридското езеро заради инженерните подобрения по кораба от гениалните макета,тогава се мълчеше и всичко остана без последствия,а сега и фотограф се намери...

43

ко

преди 8 години

Глупостта на тази жена е толкова голяма, че си личи по лицето й.