142

Анонимен

преди 8 години

Стига лъжи и платена журналистика.Спрете хибридната война срещу България.Жената е албанка,това казва и Огнен Степенович редактора на македонския вестник "Вечер". Вестникът пръв разпространи снимки на дърпащата лебеда жена.Стига лъжи и платена журналистика.Спрете хибридната война срещу България.Жената е албанка,това казва и Огнен Степенович редактора на македонския вестник "Вечер". Вестникът пръв разпространи снимки на дърпащата лебеда жена.dnes.bg/obshtestvo/2016/03/11/albanka-ne

141

ЕМИ М

преди 8 години

Давате ли си сметка докъде сте стигнали в принизяването си като човешки същества!!!От долу написаното човек може да изпита само страх и отвръщение.Едно красиво създание,сътворено от природата да се радва на живота и да облагородява нашите възприятия е пожертвувано от келешката суета и глупост на една жена - дали е непременно българка е въпрос,но ако е така - толкова по жалко, и вие какво - ...вижда се какво мислите и какви сте всъшност.Никаква милост за вас,долни човешки твари!

140

Дори

преди 8 години

Истинска българка, неподвласта на западните кукавщини. И аз ще последвам примера и!

139

Анонимен

преди 8 години

Цял свят ви казва че сте Българи вие не можахте да го разберете братя пишете наша кръв измъчи лебед !!!

138

Анонимен

преди 8 години

Когато Охрид стане Български полицаите няма да седат и да гледат а ще я хванат глобът и ще се разбере точно името и и дали е Българка !?А вие чакайте наследниците на Александър Македонски да ви освободят от Българското нашествие!!!

137

Анонимен

преди 8 години

Да не би лебедчето да е било болно.Как иначе ще позволи да го дърпат за крилцето.Чудно иначе, толкова ли е крехко.

136

Петя

преди 8 години

Ми за много от българите да се снимат и да се покажат пред другите е повече от всичко. Какво ти значи тука човешкия живот или на всяко живо същество. Нали е важно после да пишат "Малей колко си сладкаheart emoticon, муци" и прочие. Винаги съм се отвращавала от подобна ***. Или пък да почнат да и се свалят мъжете, че много прекрасна. Това е целта на всичко, нищо друго няма значение.

135

1

преди 8 години

Умряла птицата хората умират по -света от глад и войни това е по-лошо голямата им новина тая птица може от птичи грип да е болна без доказателства не може да се хвърля вина и да не забравят че и те са Българи!!!

134

Пффф

преди 8 години

А онези 250 хиляди убити ХОРА в Сирия, са някаква *** статистика, дето не заслужава вниманието на вестнк Сън...

133

Анонимен

преди 8 години

- На какво юридическо основание е доказано, че престъпникът от женски пол има паспорт от Рапублика България?- "...След като неидентифицираната жена се позабавлявала, тя оставила крилатото създание да умре само на плажа..."ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ "БРАТЯТА" СЪРБИ И/ИЛИ МАКЕДОНЦИ:)

132

Анонимен

преди 8 години

Сън, дейли мирър, гардиън, в щатите, в франс прес, излязохме *** по лоши от ислямска държава

131

Анонимен

преди 8 години

Птиците умират от стрес често, отделно ако му стиснеш крилото му чупиш костите, тва не е кост на човек а е крехко и леко нали лети. Иначе по целия свят го пишат вече, аз го прочетох в дейли нюз ню-йорк. Позор пълен

130

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам какво я защитавате тая *** ***. От къде на къде ще дърпа и тормози птицата? Дали е българка или не все тая, все е жалка и отвратителна, след като е наранила живо същество, само за да се снима с него. Мислила си е, че лебедът е като на село кокошките и патиците да можеш да си ги гониш из двора колкото искаш. Да ама не. Ако беше го направила това по на запад, щяха да я глобят жестоко, а можеше и да я съдят за жестокост към животните.

129

Просто българи

преди 8 години

Където и да отиде българинът винаги ще направи някаква жестокост или простотия. Колко е готино да знаеш, че след 100-150 години няма да съществува племето, та света да стане по-добро място за живеене.

128

Тончо

преди 8 години

Лятото си убих всичките кокошки с въздушна пушка ,и ги складирах във фризера ама никой не го отбеляза в пресата

127

men

преди 8 години

По лицето си личи , че не е българка.

126

Анонимен

преди 8 години

Югославия да докаже че жената е Българка първо второ че тя е убила птицата от селфи и да се сети как убиват хора Българи в Охридското езеро !И света да покаже как Българина няма право да се казва Българин и да говори езика си и как се фалшифицира историята ни !!!

125

Хой

преди 8 години

Наке Батев бил говорил на английски на българката, понеже тъпия македонец се идентифицира с отделна и различна нация, чийто български език е непознат за българите. Освен това като е толкоз загрижен за тоя умрял лебед, що е снимал, а не е отишъл да й направи забележка и да спаси умрелия им македонски лебед. Но, тъй и тъй е умрял - редно е един паметник в центъра на Скопие да му направят и на него - лебеда.

124

е

преди 8 години

Самите югославски к----- може да са идали някой лев все пак това е птица не е човек и защо не са я спряли властите ?????

123

Анонимен

преди 8 години

Не е българка ве, албанка е. Фотографът я е накарал да я пусне и птицата не е пострадала. Той сам го разказа.