82

Анонимен

преди 8 години

аман от кухи *** чалгаджийки ,и от мутренски синдром, в тая държава,и горкото животинче

81

Анонимен

преди 8 години

Сигурно му е счупила врата при тегленето!Българинът като цяло не е научен са уважава животните!

80

Анонимен

преди 8 години

да се снимаш в компания или на непознаот място - това го разбирам - да се снимаш заради самоот снимане, например как ти гори косата - тоав не го разбирам!

79

Анонимен

преди 8 години

П.а.ч.а!

78

Анонимен

преди 8 години

Не знам тая коя е, но определено си е пълна ***!

77

Анонимен

преди 8 години

аз не я разбирам тази болест - като имаше обикновено фотоапарати - обичах да си правя снимик с курса, но откато курас се разпръсна, а фотоапаратите станаха цифрови зарязах снимките...

76

Анонимен

преди 8 години

и треот - ако му е строшила врата - какво щеше да помогне ако го бо пуснала във водата?просот не е трябвало да бъде толкова груба, но чак пък жестокост.....

75

Анонимен

преди 8 години

Каквато ще да е и независимо дали лебедът е жив или не- интернет и социалните мрежи съвсем ни повредиха! Разкарах потенциалното ми бъдещо гадже, защото ме караше да снимам всичко и да му пращам- храната, кафето, учебниците, опашката в магазина и т.н, а и той самият ме затрупваше с такива безсмислени снимки. Направо е болест това!

74

Анонимен

преди 8 години

първо не знам по какво разбраха, че е българка второ за пръв път чувам, че лебедът не може да живее извън водата...... това е ПТИЦА. за Грозното пате не сте ли чували?

73

wss

преди 8 години

и каде пише че е българка???? на челото сигурно има щампа сделано в бг АЗ ПЪК КАЗВАМ ЧЕ Е РУМЪНКА ОТ СРЪБСКИ ПРОИЗХОД ЖИВЕЕЩА В МАКЕДОНИЯ С ДЯДО ТУРЧИН И БАБА АЛБАНЕЦ....

72

Анонимен

преди 8 години

А за делфинчето що не чухме нищо...

71

Joe

преди 8 години

Жената е албанка и на лебеда нищо му няма :) Още вчера стана ясно това.don't buy the sun ! JFT 96 !

70

dp

преди 8 години

Толкова много дивашка селения, не е да не я знае човек живеейки в БГ но от товане става по-малко погнусяваща.

69

Анонимен

преди 8 години

До 94Само не визирай себе си ,че залиташ към думата която ползваш.А дали е по-умен от мен .... няма как да знаеш . Използвай си егото на друго място , самовлюбени егоцентрици от село малко ме впечатляват .

68

Ico

преди 8 години

Е как убиваш птица като я хванеш за крилото аийде стига глупости. Тая че е проста *** проста *** е ... ама те го изкараха *** сензацията. Няма нищо потвърдено даже.

67

Анонимен

преди 8 години

Трябва да е ясно, че един здрав силен лебед никога не може да бъде хванат, извличан от водата, душен и прочие. Лебедите са много силни животни, атакуват човека при заплаха и жестоко хапят. Живея на място, където има много лебеди, обичам ги и често ги храня. И дума да не става лебеда да позволи дори да бъде докоснат! Докато съм разчупвала хляба за тях, те се опитваха агресивно да ме ухапят по ръцете и са успявали! Имат назъбени човки и са ми смъквали кожата до кръв.

66

Анонимен

преди 8 години

толкова много думи се цензурират, че езикът ни обедня! После - що сме прости?! Свобода на израза и богатството на бъл.ез.!

65

до: той си знае

преди 8 години

За българка е Македония става въпрос , а ти чете ли въобще текста или само коментарчета тука пускаш

64

tonygl

преди 8 години

Що липсва снимката с умрелия лебед ? Случайно ли е пропуснал фотографа да я направи ?

63

По-точно

преди 8 години

Случаят е адски грозен, но той е част от статия на в. Сън, в която се описва убийството на лебеда в Охридското езеро, убийството на малко делфинче на плаж в Аржентина, и на малка акулка от туристи, които ги убиват, като ги вадят от водата, за да си напавят снимки с тях. Делфинчето, уви също е умряло, както и малката акулка, Приди да умре, делфичнчето беше измъчвано от деца-идиотчета аржентинчета.