94

Анонимен

преди 8 години

Бях на 14...Много добра статия,спомени от незабравимото лято,което няма да изживеем никога повече!За България тогава играеха герои като Туньо,Наско,Ицо,Краси,Емо и т.н.-истински лъвове,играещи с хъс...А днес-мацита,джизъси,малки перукани и куп мишоци-некадърници...Е как младите да си "заплюват" да са Николери? Почивай в мир,Туньо!Никога няма да Те забравим!

93

Варна 1982

преди 8 години

Аз бях на 12 ... и бяха най-хубавите години от детството. Играехме в игрището между блоковете. Беше оградено с висока / около 2.50 метра/ телена ограда и имаше асфалтова настилка. Редовно родителите ни пребоядисваха контурите на фал линията и вратите защото на асфалта бързо се изтъркваха и гуменките и нарисуваните линии...Имаше една леличка от първия етаж която редовно отнасяше топки по прозореца. Даже ни заливаше с вода понякога.... Какви времена само.... носталгично ми е.

92

Petar, NY

преди 8 години

Аз бях на 14 в Бургас. Страхотна статия. Тези моменти няма да се върнат. Хората се къпеха в шадрафаните в морската градина.

91

Едно от децата

преди 8 години

Чудесна статия! БРАВО!!!!! Сбогом на "железния" и поклон пред паметта му!

90

Жоро

преди 8 години

аз бях почти на 10 онова лято през 94-та...уникално и незабравимо изживяване...дано и тези след нас имат възможност да изживеят нещо подобно, щото е ясно, че ние вече нямаме шанс да повторим :)почивай в мир, Туньо!

89

Анонимен

преди 8 години

Чудесна статия .... и последно сбогом на Железния Туньо !

88

Анонимен

преди 8 години

Поклон пред паметта на Трифон Иванов.Най-накрая да се види нещо истинско в този сайт. Браво на автора.

87

До "ИСТИНАТА&qu

преди 8 години

Защо навсякъде пишеш измислени коментари без да си запознат с обстановката!? Както ти отговорих в БлиЗ и Спортал, така и тук ще ти отговоря, защото заради комплексирани хора, като теб сме озлобени един към друг. Това, което се виждаше на преките предавания е задният вход. Сградата има 9 входа - 7 главни и 2 служебни. Залата беше препълнен(капацитет 5000човека), а отпред имаше още над 1000 чакащи. Така че не говори наизуст, безсрамнико!

86

4еRvея

преди 8 години

ТРИФОН БИШЕ БОЕЦ-ВОЮВАШЕ НА ТЕРЕНА ЗА ЦЯЛАТА НИ НАЦИЯ-ТОВА ЗНАЧИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС-ПОБЕДИТЕ НИ ДАВАХА ВЕЛИКА РАДОСТ НО И САМОЧУСТВИЕ НА БЪЛГАРИ-БЛАГОДАРЯ ТИ ТРИФОНЕ-ЩЕ ТЕ ПОМНЯ ВИНАГИ-ИМАМ ЧУСТВОТО КАТО ЧЕ СЪМ ТЕ ПОЗНАВАЛ ЛИЧНО...НЕ Е СТРАШНО ЧЕ ТАКЪВ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ВЕЧЕ ГО НЯМА-ВСЕ ПАК ВСИЧКИ СМЕ ТУК САМО ВРЕМЕННО-СТРАШНО Е ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ТАКИВА КАТО НЕГО...

85

Анонимен

преди 8 години

Чета статията и коментарите и настръхвам. Мога само да съжалявам, че не съм бил роден тогава... Наистина, много силна статия! Почивай в мир, Трифоне!

84

sport

преди 8 години

Някой бе споменал по-долу за Стоичков. Искам само да кажа, че за футболистът Стоичков, никой не си позволява да говори нищо. Просто Стоичков се опитва да се занимава с неща, които са далеч от него, например да говори английски език. Не се е научил, но пък се опитва да блесне. Сигурен съм, че по време на интервюто му по бТВ, телевизията е регистрирала невероятен пик на зрители. А простаците, които не си почитат героите, било то футболни, било национални - те са загубена кауза.

83

Нели

преди 8 години

Страхотна статия! Поздравления за *** (автора). Поклон пред големия Трифон Иванов!

82

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72Напротив колега! Зад всеки блок имаше поляни, тук-там, тревата просто беше поизчезнала, тъй като всеки ден имаше мачле и се събирахме дори и да си подаваме. Имаше и прашни поляни там, където нямаше толкова слънце, но пък същото количество игра. Не се заяждам.Колкото до Трифон Иванов /Туньо/, той Е и ЩЕ БЪДЕ един от истинските великани във футбола и живота! Изпитвам истинска гордост, че той е Българин, истински и неподправен. Дано там, където е в момента му е по-добре!

81

Анонимен

преди 8 години

Истинските мъже си отиват така- рано и изведнъжНе плачете! Помнете ги!Сбогом Защитнико!Ще те помним с великолепните ти шпагати и невероятните сини очи!ПОКЛОН!

80

Пламен

преди 8 години

Страхотен разказ, невероятно истинска статия. Едно голямо браво от мен Краси. Все повече такива да четем, но без такива лоши поводи. Успех

79

.....

преди 8 години

Такава стойностна тема доста години не е имало в този сайт.

78

Анонимен

преди 8 години

Туньо си получи признанието, макар и посмъртмно и не би се радвал да го ласкаят приживе. Да се раздаваш за честта и радостта на целия български народ със сигурност му беше вътрешен дълг. Неминуемо обаче се сещам за един ***, който сега играе в солунски отбор и който от 10 год. отказва да играе за националния отбор. Да е жив и здрав,но името на такива предатели трябва да бъде забранено за споменаване в медиите. За назидание на всички бъдещи родоотстъпници!

77

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега да си кажем истината . Прав е колегата от 77 , че това е лицемерие. До момента всички български журналисти плюят Стоичков , колко бил *** и колко бил еди какъв си . Пожелавам му да живее 100 години , но след като умре се почва една хвалба и величие , че без него националния отбор така или иначе. Защо сега не го почетете като е жив той заслужава . Не това не може да стане в България .

76

Любо

преди 8 години

Може ли уважаващ себе си журналист да напише подобно нещо? "и, както и първите вече малко по-лъскави западни коли, който обаче отнасяха същите удари с топката"Да се върне в първи клас най-добре и да научи разликата между "и" и "й" !

75

ИСТИНАТА

преди 8 години

Силно съм разочарован от болярите. Много малко хора дойдоха да изпратят Туньо !Предимно официални лица и хора свързани с футбола.Къде са обикновените хора на Търново ????