114

немам думи

преди 8 години

България е една,жалко че политици я съсипват.

113

Boyo

преди 8 години

Сладката, но жестока истина...

112

Анонимен

преди 8 години

Много добра статия за един страхотен човек!Моля администраторите на сайта да махнат снимката на Валери Божинов, която излиза под статията!

111

Анонимен

преди 8 години

Благодаря и на теб Трифоне,че скриваше топката не на един и двама. Почивай в мир, никога няма да бъдеш забравен!!!

110

Анонимен

преди 8 години

Едно голямо БРАВО!!!За първи път чета толкова добра статия тук. Стана ми мило, носталгично и тъжно, че някой ме върна в онези времена.Врмена когато Господ беше българин, когато гордия трибагреник се вееше в ръцете на Пеневата чета. А улиците...... Оооооо тогава всички бяхме едно, всички деца от улицата викахме с пълни гърла Българи юнаци...... Благодаря момчета, че направихте това за своята България, благодаря че още помним куража ви, хъса ви за победа, професионализма ви

109

Анонимен

преди 8 години

БРАВО! Много добра статия!(как пък до сега никой не се обяви наистина "аз съм Туньо"?! човека имаше много повече стойност в себе си отколкото оня *** Шарли)

108

rado

преди 8 години

Пиянството на един народ НИКОГА да не спре, ако ЩЕ да е такова като онова през 1994-а!!!! А, ако говоря за личности, то Трифон наистина е такава и странно защо точно на връх този празник "Трифон Зарезан" господ го прибра при себе си! Може би имаше нужда от един лъв, който да сътвори магия и да върне онова лято поне още веднъж. Може би Трифон наистина е светец, който сега ще грее със слънцето над нас, всеки божи ден! И дай боже по-често да се сещаме за него.

107

ванина

преди 8 години

С голямо умиление и носталгия и сълзи в очите дочетох статията до края.Поклон пред Трифон Иванов!Да са живи и здрави останалите от този звезден отбор, дали повод за много радост и гордост на едно цяло поколение българи през онова незабравимо американско футболно лято!

106

Сандо

преди 8 години

Вечна му памет на човека! Да са живи и здрави останалите! И целия народ като цяло!Иначе вярвам, че живота е колело и се надявам и нашите деца и внуци да изживеят нещо подобно.

105

aa1839

преди 8 години

Трифон Иванов - българският лъв и преди всичко Човек!

104

бубс

преди 8 години

Много добра статия, браво :)

103

nike

преди 8 години

По ирония на съдбата и двамата футболисти на снимката по - горе от мача между Нигерия и България през 1994 - Трифон и Рашиди Йекини, вече не са между живите. И двамата си отидоха без време. Бог да ги прости и дано са на едно по - хубаво място, а Свети Трифон ще остане завинаги в сърцата ни. Поклон, Великане!

102

МИТКО

преди 8 години

Беше знаменито лято, няма две мнения! Имаше много радост..... Но защо днес, почти 22 години по-късно, никой не коментира тъжния факт, че някогашните национални футболни герои ликвидираха всичко онова, което се наричаше български футбол?? В качеството си на негови шефове и ръководители?? А един от тях дори, като кмет, прати в трета глуха цял прекрасен български град, носещ историческа слава още от времето на Възраждането???.......

101

К

преди 8 години

Гледах последното интервю с Трифон Иванов, много истински човек и един велик спортист.Поклон пред светлата му памет!

100

W

преди 8 години

Дълбок поклон и сбогом, Трифоне!Благодаря за незабравимите емоции и преживявания, които ни достави с момчетата от Пеневата чета през онова незабравимо лято, което не знам как да нарека, освен "пиянството на един народ". С теб си отива и нещо от всеки от нас, помнещ еуфорията, която беше обзела цялата нация тогава. Почивай в мир!

99

bebok

преди 8 години

нека почива в мир. а вие спрете да ревете на умряло а почвайте да спортувате,щото с тези мазнини ще *** мнгого бързо

98

vivalchev

преди 8 години

Днешните деца, даже не знаят "Що е то Striker?" ....Но да, незабравими емоции !Почивай в мир, капитане !

97

poklon

преди 8 години

ПОКЛОН И СВЕТЛА МУ ПАМЕТ. НА АВТОРА... РАЗПЛАКА МЕ ЧОВЕЧЕ, РАЗПЛАКА МЕ!! ВЪРНА МЕ ТОЛКОВА ГОДИНИУ НАЗАД, АЗ БЯХ НА 19, БЕШЕ ЛУДО, ЛУДО ЛЯТО, ДНЕШНАТА МЛАДЕЖ ИДЕЯ СИ НЯМА, ЗА КАКВО ПИШЕШ, УВИ

96

Блок 8 Изгрев Бургас

преди 8 години

Незабравимо лято. Какви мачове и турнири организирахме между блоковете в квартала. Данчо

95

Анонимен

преди 8 години

Имах щастието да преживея това лудо американско лято. Съжалявам за днешното поколение, което е лишено от тази радост. Все още храним надежда, че ще се роди ново поколение спортисти, които ще ни накарат отново да се гордееем, че сме българи!