133

Анонимен

преди 8 години

защо не пишат нищо за нашите корумпирани управляващи, или тук вее е наложена демокрацията

132

Анонимен

преди 8 години

Познати краварски вопли,плод на пълната американска безпомощност пред политическия гений на Владимир Путин.Също и добре позната"журналистка",която публикува тия бълвочи.Отдавна не ловят дикиш.

131

Анонимен

преди 8 години

Призоваваме запада да започне активно лечение и терапия от дълбоко разрастващата им се патологична шиз0френия, докарала света до колапс!

130

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен166 за насесесера ли говориш ? Ха ха ха ха чак и нас осссраха тия насссраци от ссср и варшавския договор и Съвета за икономическа взаимопомощ ни направиха най бедните в Европа

129

Анонимен

преди 8 години

Напротив обвиненията срещу путин са доказани факти но се наливат точно сега да му задържат рейтинга сред обедняващите мужици защото колкото по дълго време е на власт путин толкова повече ще ибие малката на русия, боби трола що не ни обясни защо рускините не раждат и абортират най много в света ? Заради райски живот ли ? Или защото въпреки помощите от путин не могат да си издържат децата си ли ?

128

Анонимен

преди 8 години

До Боби"ГАРАНТИРАН ПАЗАР"Русия и гарантиран пазар!?! Не ме разсмивай че ме боли корема. Нали и България имаше гарантиран руски пазар, и какво стана като се наcpа Русия се наcpа и България. Същото стана и с Украйна.

127

Анонимен

преди 8 години

САЩ е най-корумпираната страна в света, проказата на клиентелизма там отдавна е задушила всякакви политически и икономически свободи. Мафията им е тотална. Но крадецът всякога вика дръжте крадеца!

126

Боби

преди 8 години

До Анонимен 161Опорно Точков ЛозунговДай ми доказателства за това твое твърдение. За твърдението че ИД и Голяма част от "СВОБОДНАТА" Опозиция са ТЕРОРИСТИ И ГЛАВОРЕЗИ сам можеш лесно да намериш доказателства в нета Там те описват своите велики действия ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ И/ИЛИ РАЗСТРЕЛ на и се почва Военни, Несъгласни, Неверници, ЖЕНИ, Араби дето не изповядват нашата версия на исляма и се стига до има такъв клип разстрели на произволни автомобили и пешеходци по пътищата.

125

До 157

преди 8 години

До АнонименДо 157 много важно сте написалиЛюбимите на путин политици в международните отношения с русия са НАРОДОУБИЙЦИТЕ като кадафито, Янукович, Милошевич , Садам Хюсеин или Асад, по стара руска традиция като Сталин или Ленин чиито портрети още им висят по стените на тези психопати

124

Боби

преди 8 години

До Анонимен 159Украйна при ЯнуковичКорупция има75% от цялото производство на Укр се изкупува от РФ - ГАРАНТИРАН ПАЗАР. Безвизов режим и Украинци могат свободно да работят в Русия. Отстъпка от енергоносителите като с това Русия скрито финансира Украйна с по около 3 милиарда$ годишно. Относително малък външен дълг. 35т злато в резерва.Две години след Маймунарника. ПАЗАР НЯМАЕС иска сертификати които УКР няматАнтонов, Мотор Сич, Одеските корабостроителници и прочие се ПРЕСТРУКТУРИРАТ - ФАЛИТ

123

Анонимен

преди 8 години

До Боби 160Кървавата баня е направи Башар Асад заради подстрекателствата на престъпника Путин.

122

Боби

преди 8 години

До Анонимен 157Ето ХАМЕРИКАНЦИТЕ ОПИТАХА да ДЕМОКРАТИЗИРАТ същите тези страни нали? Какво се получи К Л А Н Е Т А И К Ъ Р В А В И Б А Н И! Диктаторите за това никой не спори че не са, държаха тези ДИВИ ПЛЕМЕНА в покорство. Махнаха диктаторите и почна МЕСОМЕЛАЧКА която почна да влияе и на нас и Европа дето сме на хиляди километри разстояние Е кое е по-добре да ти го кажа с следната аналогияПрасетата на съседа ти миришат в *** или да влезнат в твоята градина и съсипят всичко като го няма

121

Анонимен

преди 8 години

До БобиБоби ти си специалист по всичко, кой е по-корумпиран според тебе. Приятеля на Путин Янукович или Обама?

120

Боби

преди 8 години

До Анонимен 151Анонимни пиши си името да ти се смеем персоналноНе съм казал подобно нещо Казах че ОБАМА Е ПРЕСТЪПНИК защото ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ЛЕЖИ ВЪРХУ ПРЕЗИДЕНТА. Важи за РФ и за САЩСъщо така казах че САЩ са предизвикали дори само за 7те години управление на ОИЗМАМА много локални конфликти с хиляди невинни жертви.

119

Анонимен

преди 8 години

До Боби"Любимите чужди политици на САЩ са корумпираните."А любимите чужди политици на Русия са престъпниците, мафиотите, убийците, терористите като Садам, Кадафи, Башар Асад.

118

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в ДневникЗа това и държат путин на власт, да разпада русия рускините не раждат, населението се замества от азиатски имигранти, беднотията, инфлацията постоянно растат путин върши прекрасна работа в разрушаването на русия

117

Боби

преди 8 години

До 146УМНИКО няколко факта над които да размислишОт 1850г до сега в САЩ има само две партии. Няма подобно нещо в света след някоя Голяма победа или поражение някоя от партиите трябваше да се разцепи или отлюспи. В края на дена и републиканци и демократи в едни и същи заведения заедно си пият коктейлите.50% от сената са милионери или милиардери25% от сената са пенсионериЛюбимите чужди политици на САЩ са корумпираните.

116

Анонимен

преди 8 години

Направих си труда и прочетох доклада на съдията Оуен, вече го има и на руски език. Чак сега света започна да схваща с какъв престъпник си има работа през последните 15 години.

115

Анонимен

преди 8 години

До ТихоКой е този цял свят дето уважава путин бе ? Башар Ал Асад ли ? Ха Ха ха ха ха и стохината беззъби атакисти пенсионери ли ? А ха ха ха ха

114

Анонимен

преди 8 години

От кога пък очевадни факти се наричат обвинения?