173

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusПростолюдието много си пада по таккива новини. Майната им на фактите и доказателствата. Важното е, че ей на "ония" там така е казал и това е достатачно,

172

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевАко путин си утиде от политиката , тежко му на християнството и на ЕС

171

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusОбикновена БГ завист........

170

Иван

преди 8 години

Путин е най-опитния политик на планетата. Русия е най-голямата страна на земята.

169

NAVIBULGAR

преди 8 години

Путин корумпиран!?А Елцин не беше....В интерес на САЩ е начело на Русия да е слаба,корумпирана личност.Така целта-постепенно раздробяване и отслабване на Русия ще бъде лесно осъществима.НЕ казвам че руснаците са цвете за мирисане ,но НЯМА ПО ЛИЦЕМЕРНА ПОЛИТИКА ОТ ТАЗИ НА САЩ!!!

168

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевБългария отдавна е бита карта, Плевенлиев е некадърник!

167

Анонимен

преди 8 години

Свинари споко бе, никой не иска да ви сваля недъгавото джудже, точно обратното за ада му вдига рейтинга защото иска джуджето да е на власт колкото се може повече, ако не ми вярвайте кажете ми има ли някой руски президент да е оссссрал толкова русия? От международна сила вече и за локален бодигард на диктатори не стават вече, съюзниците на русия са един два, единия е Асад на който му се клатят краката и иранските чаршафи, бедността и инфлацията расте, раждаемостта намалява, абортите растат...

166

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus"Европа старателно измива ръцете си след всеки контакт с Украйна"

165

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 194 "Примката бавно, но"хохлите - отново истерия?

164

Анонимен

преди 8 години

До Иван208 ами стотиците обгазени жени и деца не бяха ли доказателство за химическо оръжие, иначе не е много трудно да се скрият няколко бидони или газови бутилки с отровни газове, вие твърдите че и Асад няма химическо оръжие нали ? Добре че Обама го накара до го унищожи но вие още твърдите че е нямал нали ?

163

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 190Щатите мълчат за Ердоган и саудитите, явно защото те не са корумпирани :) В Саудитска Арабия жените са третирани като животни, но американците не казват и думичка. Мълчат и за собствените си политици, които са топ 1 на най-корумпираните политици за всички времена. Путин не е стока и със сигурност *** яко, но какво е различното между него и Обама (освен, че единия е кукла на конци)? Да не мислите, че Обама чака на жалката си заплатка и не бърка дълбоко в кацата с американски кр

162

Анонимен

преди 8 години

До $hopАми заминавай за Украйна! Никой не те спира, отиди и виж отблизо как живеят там!

161

Иван

преди 8 години

Имат ли американците доказателства за твърденията си. Нямат! На времето твърдяха, че Садам имал оръжие за масова поразяване, оказа се опашата лъжа, която им позволи да нахлуят в Ирак. Не вярвам на американците.

160

Анонимен

преди 8 години

Режим е до толкова доколкото се меси в работите на ЕС и не само.Вътре в конюшнята ако ще и на маймуни да ги прави каскетите все тая,да си го търпят като искат.

159

Членска карта №7

преди 8 години

до 200А може да кандисате и на ми-ми!??

158

тя

преди 8 години

Колко са се "загрижили" американците за това какъв е Путин! Той не е по- различен от президентите им , а Моникагей ?

157

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Да се чете до 200 не до 201

156

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 201Ех ,че си се запенил,амааааа

155

Швейк

преди 8 години

До АнонименАнонимен-***,през време на Гражданската война от1918до1920г. НЯМА СССР !СССР се саздава през1922 г.Как САЩ воюват през време на Гражданската война в Русия ,срещу несъществуващия по това време СССР е неизвестно .

154

Анонимен

преди 8 години

Абе този Путин така им е бръкнал на краварите в ***, че не знаят вече на кой свят се намират. Вложиха 20 милиарда краварите в Русия да могат да го свалят, и все не става, народа е винаги с Путин. Путин не знае да завладява континети като краварите, не знае да им пуска ГМО отрови за храна, не знае да ислямизира стария контитент като Обама и Сорос.Путин до такава степен укрепи отбранителната сила на Русия, че нито една държава няма да смее да и се изпречи.