113

Анонимен

преди 8 години

До БобиБоби и без да се пениш, ми е ясно че за всичко е виновен Обама, дори и за това че не си добре с главата.

112

Боби

преди 8 години

До Анонимен 144Анонимни Опорно Точков ЛозунговПо същата ЛОГИКА САЩ Става Ултимативната заплаха за света с своята политика. Ядреното куфарче на ПЪРВИЯ в света ядрен арсенал се намира в ръцете на ПРЕСТЪПНИК успял за 7 години да увеличи външния дълг на САЩ от 8 на 18 трилиона$ с което заплашва цялата световна икономика с КОЛАПС. За същите 7 години е предизвикал Локални Конфликти в Света които и сега продължават да взимат хиляди невинни жертви.

111

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Руската империя на злото е заплаха за цивилизования свят.Колкото е по-слаба руссия,толкова по-добре за всички останали.Под "мъдрото" путиново управление руссия заприлича на Бангладеш.Дай Боже още дълги години Путин да управлява разлагащия се гигант...

110

Тихо

преди 8 години

В Русия няма "режим", а законна и демократична власт. Имат президент с който се гордеят и когото цял свят уважава, а не като нашите дето да те е срам да ги гледаш и слушаш.

109

До 138

преди 8 години

До НФБДа, много корумпирани. Богати фамилии, с бизнес и т.н.При тяхното управление страната им процъфтяваше.А при вашия Путин- народът му гладува.Нямат пътища, докато върхушката върти милиарди.Гледай България, но в по-големи размери.Ако това ти харесва...ОК.И какво и е силното на Русия? С ниски цени на петрола и газа и са на дъното.Джуджето само плаши с оръжия и ходи като цветарка да си предлага нефта, който никой не иска, дори и китайците.Големият политик!

108

Анонимен

преди 8 години

Утре е празник на гейовете, а кога е празника на педофилите?

107

Анонимен

преди 8 години

Русия започва да става все по-голяма заплаха за света. Ядреното куфарче на втория атомен арсенал се намира в ръцете на един престъпник. Прави са САЩ и Китай да готвят планове за съвместно нахлуване в Русия в нужния момент за да им оберат ядреното оръжие, а след това могат да ги оставят да се избиват един друг както преди 100 години.

106

Анонимен

преди 8 години

Русия с Путин не стана силна, а агресивна. Беше кротка мечка, но взе да става стръвница и ще я отстрелят.

105

To6

преди 8 години

Светът се променя, хората разбират кои са корумпираните и кои не. Америка се уплаши - Русия, Китай, Индия и т.н. Глупаците намаляха, е има някои та още им се вързват.

104

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Войната срещу Русия отдавна е започнала.Именно защото Русия стана силна с Путин.Целта на САЩ е слаба Русия и затова те подкрепяха пияницата Елцин.Това руснаците го разбраха и 80% стоят зад Путин.Те разбраха, че САЩ има една цел - разпарчетосването на Русия.

103

Анонимен

преди 8 години

До анонимен139 прав си колкото повече стои на власт толкова повече унищожава Прусия без никакви войни и жертви, социално, демографски, икономически, международно

102

анонимен

преди 8 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ ПО НЕГО ТОЛКОВА ТОЙ ПО ПОПУЛЯРЕН СТАВА. ПРАВЯТ МУ УСЛУГА.

101

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ако Путин е корумпиран, защо не го подкупят и Русия да изпълнява желанията на САЩ?

100

славянин

преди 8 години

вече използват последният си ''коз'' да свалят Путин, но разбира се и той няма никакъв шанс да обърне играта в тяхна полза! Путин ще бъде президент на Русия още един полагащ му се по техния закон мандат - от 2018-та до 2024-та!

99

до 131 от рускиня

преди 8 години

Гатанка: президент на каква страна носи прякор Офшорко? та по-спокойно с разкритията, та да не лъснат собствени къкани ***. Освен това и за Байдън и негово син;це бих искала да чуя, за клан Буш, клан Клинтън. мноого интересно четиво ще е.

98

До 124

преди 8 години

До профанна пропагандаНе вярвате вие- промитите поклоници на Кремъл.Целият останал цивилизован свят знаят много добре какъв е вашия кумир.Един КГБ-ист, с комплек на малко човече и амбиции да е големия управник.Голи думи, без всякакво покритие, докато народа му гладува.Класически комунист.Думи много за народа, но в чиниите им- нищо.И не- изобщо не е корумпиран. Само часовника на секретаря му, стува 200к евро. Но, не...те са много честни хора- славяни. Братя! :)))

97

Анонимен

преди 8 години

Още чакаме,, химическото оръжие и средствата за масово унищожение ,,на Садам . Колкото повече лъжат ,,демократичните ,,сили начело със ФАЩ, толкова по-малко им вярват хората . Освен *** психари.

96

спонсор на МВР

преди 8 години

Владимир Путин е по-популярен и от Исус Христос!

95

Обама и Меркел

преди 8 години

След като Путин бил лош човек и диктатор, защо лично Обамата и Меркел поздравиха Путин за избирането му за Президент на Российската Федерация? Значи и Обамата и Меркел са лоши хора?

94

Галя

преди 8 години

там предположение, тут предположение...