193

Анонимен

преди 8 години

Путин никога не може да бъде обвинен в нещо освен ако самия той не се обвини...

192

Анонимен

преди 8 години

Сега Путин я закъса. Ще опере пешкира. По съобщения от Улан Батор Великият хурал на Монголия се е заел с въпроса за самоволното напускане на Русия от монголо-татарската империя. Наследниците на Чингиз Хан са решени най-строго да накажат руснаците и техния вожд Путин за невижданото самоуправство. За такава измяна няма да има нито прошка нито снизхождение както винаги е било в Златната орда.

191

муспи

преди 8 години

Какво се чудите на еврейската злоба? Вижте само какъв изкараха Хитлер! Бил *** и не разбирал от военно дело, - между другото той никога не се е писал Генераломисимус а ефрейтор какъвто си е бил I Световна война. Не разбирал от икономика и разчитал на диктаторски режим?! Той поема Германия абсолютно разорена и за 6 (шест) години я пави ведуща страна в света! Погубил Великата германка култура - изгонва от културата еврейския гешефт. И - накрая, тлавното еврейско обвинение - че бил евреин!!!

190

Анонимен

преди 8 години

До да го съжалишти си украинец ами *** там!

189

Анонимен

преди 8 години

Абе, Путин много е "велик", ама писна на всички с иперските си комплекси...само на "метежниците" - не !

188

да го съжалиш

преди 8 години

жужи е САМ В КЪЩИ ! сам в света без подкрепа,само китайската дама го оценява че и държи палтото..ха.ха

187

До Европеец

преди 8 години

Напълно те подкрепям.

186

Европеец

преди 8 години

Одисей ,явно че не си запознат с много неща от международната политика и пишеш глупости.След 2003 год.САЩ и ЦРУ започват да работят срещу Обединена Европа. Идването на Ердоган на власт също е тяхна работа.Включително и сегашната емигрантска вълна и много още очевидни неща , които целия свят и Европа вече разбра.Но ти си като кон с капаци.Разбери че и САЩ и Русия си гледат интереса и винаги могат да те изненадат отзад.

185

Анонимен

преди 8 години

До NAVIBULGARОт къде знаеш?

184

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН!!! ВЪЗХИЩАВАМ ОТ В.ПУТИН!

183

NAVIBULGAR

преди 8 години

Дами и господа!!Най лошото за съжаление предстои.Войната между Русия и Турция е неизбежна,а последствията в световен мащаб непредвидими.

182

Анонимен

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Владимир Путин. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Владимир Путин! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

181

хахахахахахаххааааа.

преди 8 години

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник - Путин лично е застрелял Немцов, но Немцов още не знае за това; всеки вторник - Путин притежава 1000 милиарда долара и е корумпиран; всяка сряда Русия ще се отскубне от Путин; всеки четвъртък: Путин има две извънбрачни деца от три майки; всеки петък: Путин е луд; всяка събота: Путин е на смъртния одър; всяка неделя: Путин е окупирал Европа.

180

До 237

преди 8 години

Тези бежанци да не би да укрепват икономически Европа...Така е-без Путин Асад отдавна да го няма,но сега столицата на ИД щеше да бъде Дамаск.

179

Анонимен

преди 8 години

До Европеецхохлите - отново истерия?

178

Европеец

преди 8 години

Одисей , пост 235 е абсолютно прав ! Украйна е подала в Европейския съд жалба срещу ,,северен поток 2'' ,Както и бяха срещу ,,южен поток'' .Мислиш ли ,че ако не са САЩ зад тези изцепки на Украйна те ще си позволят да тръгнат главно срещу Германия , защото ,,северен поток 2'' ще минава по дъното на балтийско море и главния разпределител ще е Германия.

177

До 228

преди 8 години

Не обиждай!Всеки има право на мнение.ЕС се дестабилизира най-вече от САЩ.Кой е виновен за сегащното положение в Близкия изток,което пряко влияе на това в Европа?А какво ще кажеш за Чечения,Южна Осетия-дали Щатите нямаха пръст за войната там?

176

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusВсичко преписано от теб буди усмивка и съжаление, ти си жалък......................

175

Бойко Борисов

преди 8 години

Путин е най-опитния политик на планетата. Русия е най-голямата страна на земята.

174

До 220

преди 8 години

Другарю генерален директор на маркетинга,може ли да ви уведомя,че никъде не съм казвал,че САЩ не се месят.Казах само,че РФ се месят.Ако не схващаш разликата не знам накъде повече да те издигат в йерархията на тъпо.тията