40

Анонимен

преди 8 години

15% e добре дано се случи.

39

Анонимен

преди 8 години

а на тая държава и трябват деца за да просъществува

38

маке математик

преди 8 години

30 дена по кило и половина ракия демек по 15 лв прави 450 лвами за мезе ток и далее и далее не знам кви сметки правите ама са без кръчмаро

37

Анонимен

преди 8 години

до Василев абе искаме да спрат да се гушат политиците

36

Men

преди 8 години

Това е МИНИМАЛНАТА издръжка, т.е колкото да не умрете от глад! Реалната, за да живееш като бял човек е точно около 3 пъти повече.

35

Анонимен

преди 8 години

КНСБ и Подкрепа, пък и разни други синдикатчете, се интересуват само и единствено от заплатите в секторите, в които имат сивдикални структори!Това е така, защото се гушат от членския вност на членовете си!За всички останали браншове и сектори въобще не ги е грижа!Тези синдикалисти са едни ДЕРИБЕИ, че не може да бъде повече!Преди известно време работех в една фирма със сидикат, синдикалния вземаше заплата от фирмата, от синдиката 3 средни за фирмата заплати и отделно пъри от чорбаджията!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Щом сектор "Юруш" 24 часа НонСтоп *** на компа, значи рублите им снигат !

33

Василев

преди 8 години

Може би искате да има в държавата повече финикийски знаци, отколкото реално сте произвели и продали, или искате да се вдигнат заплатите по гръцки сценарий???Кое от двете искате???И двете водят към едно голямо нищо!!!Агент Джими Вилинган!ЦРУ!!!

32

интересно

преди 8 години

До гербист-столичан 19 пишеш глупости защото :а- толкова си можеш б - затова ти плащат в- кофти дрога

31

Анонимен

преди 8 години

Искат да изгонят всичко дето е между 20 и 30 години.И успяват.Тогава ще заселят територията с талибани от Сирия Турция Афганистан,Ирак,и други ислямски фундаменталисти.И ще.настане една веселба.Тогава ще питаме другарите от синдикатите, БТПП и работодателските организации" що е то тероризъм и има ли почва у нас.

30

Анонимен

преди 8 години

така е защото работодателите пълнят юргани и буркани с парида имат за оня свят

29

Гербераст

преди 8 години

Ами значи аз съм добре. Заплатата ми е 2.8 к, тази на жена ми е 2.3 к. Имаме едно дете. Падат ни се на човек по 1.7 к. Да сме живи и здрави и Бойко Борисов да управлява още 100 години.

28

Анонимен

преди 8 години

Абе 32 Какво значи не са виновни герберите Замисли се малко , от колко години управляват Няма невинни всички са виновни

27

Василев

преди 8 години

Ще се научите да работите като немците и американците, и тогава ще искате високи заплати!Ще се научите да не крадете, ще се научете на ред и закон, ще се научете всички да си плащате данъците!!Говоря за абсолютно всички,работодатели, държава и работници!Дано да не е късно до тогава!!И аз искам много работи , но реалността е такава, че вие си стияхте в домовете с ракийката и саладката, а други хора без никакъв морал се грижиха уж за вашето благополучие!Следите ли ми мисълта?Хю Джоханес!ЦРУ!

26

Анонимен

преди 8 години

Хора , не ви ли светна лампата , че така е замислено ?Метла и съд за цялата политическа класа , иначе няма как да стане Само лъжат по телевизията , а накрая всички цени и данъци нагоре сякаш живеем в Монако

25

Gost

преди 8 години

Някои караме и с помалко ама така не са виновни герберите виновни са предните те ни докараха до това дереже кои скапа видин враца ловеч троян да нее от сега тия предните да. не са тия виновни щото некъдърници искат да работят и само за тях да има

24

гербист-столичан

преди 8 години

До Конан, тези заплати дето ги казваш за 700-800лв. бяха по времето на тройната коалиция. При ГЕРБ положението се оправи и виждаме видимите резултати. Ние имахме волята да увеличим доходите на хората и тези заплати за които говориш отдавна ги оставихме в миналото. Ние отдавнна вземаме къде по-добри суми от тези, дори и в младите ни поделения, а за основните ни партийци хич и не коментираме. Ако искаш по-добри доходи, защо досега не си станал и ти партиец при нас?

23

Анонимен

преди 8 години

защо тогава пенсионерите взимат по 150 лв?

22

Анонимен

преди 8 години

робиии... тези 560лв на човек ще ги видите само на картинка.

21

до 17

преди 8 години

това за Химко рушвета ако излезе вярно Биби да стяга куфарите за Барцилоната...