80

rumen72

преди 8 години

Трябва ли да припомням на пишман демократите заповедта на Световната Банка която каза "за 18 месеца да приватизират или ликвидират 150 Структуроопределящи български фирми с което беше унищожена Българската Икономика" и Мавъра изпълни с желание тази заповед....................

79

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко пушиш си дотам имаш точно за цигари

78

Анонимен

преди 8 години

До Василев...Оная система ФАЛИРА бе Василев.Нямаше пари да си връща дълговете.Произвеждахме качествена стока със западни машини.Как да бъдеш конкурентен?Аз ти продавам машини които работят само с мои консумативи които струват колкото твоята продукция колкото и да са ниски заплатите.Комунизъм бе братче...

77

Анонимен

преди 8 години

До Василев.... ало,трола,подценяваш българина.Измисли нещо за по-интелигентни хора...

76

hrhr

преди 8 години

На мафията не и се дават пари!!!

75

Анонимен

преди 8 години

До муспи "Руският президент Владимир Путин призова евреите, които живеят в Европа, да емигрират в Русия. Като предпоставка за това той посочи, че антисемитистките настроения на Стария континент са достигнали най-високата си точка от Втората световна война до сега.

74

Църковна мишка 3

преди 8 години

Как може да ти трябват 560 лв., за да си подадеш върха на носа над прага на бедността, а минималната заплата да е под тази сума?

73

Василев

преди 8 години

Как ви звучи директивата от ЕС, че всяка страна която не приема бежанци и не се съобрази с квотите, ще има финансови санкции за нея!От Ню Йорк Таймс обвиниха българските граничари, че малтретирали бежанците и ги биели, което е недопустимо от Нюманс Райт Уоч!!!Прочетее го 100 пъти и вникнете каво искам да ви кажа!!!Селяни, аз ли съм простака или вие???Агент Майкъл Баладард!ЦРУ!!!

72

Василев

преди 8 години

Селяни , с прискърбие трябва да ви съобщя, че нищо не зависи вече от вас!Вие сте едни *** прости овце, които само задоволяват първичните си инстинкти да се наядат и да се изс.ерат, не протича мисловна дейност, когато идват и се регистрират 41 000 неправителствени организации!Когато се давха пари от МВФ и се въведе валутен борд, извиха ли ви ръцете да направите приватизация, даже ви посочиха и фирмите, които трябва ше да спечелят, но и вие това не забелязахте!Всеки ден ви промиват мозъците!ЦРУ

71

Анонимен

преди 8 години

Аз съм доктор, взимам 480лв/мес., мъжа ми е магистър и взима 400лв/мес. Как точно да ги вържем тия 560лв/мес нямам представа. И никой от нас не се осигурява на минимална и не си крие доходите, щото няма как. Това е положението. Ако трябваше да плащаме наем и/или имахме деца, вероятно щяхме да гладуваме.

70

Василев

преди 8 години

Селяни прости, българските цигари,козметика,дрехи,обувки,храна,компютри,битова техника,материали,метали, по лоши ли бяха от китайските и турските???Не селяни прости, даже бяха на едно средно европейско ниво, да не кажа че много корпорации завиждаха за нашата продукция!Сега сте едни блуждаещи гастербайтери без глави, бачкате като роби навън и си мислете, че правете нещо, нацията загива селяни, защото ви промиха мозъците, направиха ви едни блуждаещи сенки без корени,история,опора и икономика!ЦРУ

69

Църковна мишка 2

преди 8 години

Изкуствено се държат ниски заплатите - от държавата, за да може да се краде, а от бизнеса - за да богатее на гърба на работниците, от които всъщност изкарва пари. Затова няма и потребление, как ще има с тия заплати? Как може млад юрист да взима 500 лв., а сервитьорът - 1200 лв.? За млад лекар и учител - същото. Парадоксална държава с парадоксален премиер и парадоксално население. Да парафразираме крал Ричард II - бедни сте били и такива ще си останете, но в несравнимо по-тежко положение.

68

Църковна мишка

преди 8 години

Масовите заплати са 500 - 700 лв. Ама, като почнат - *** в колцентър, *** в IT, *** в аутсорсинг. Това в колцентъра не е кариера, ще поседиш година-две да ти се продънят ушите и после? Не може и всички да са IT-та. И други професии трябват - лекари, учители, юристи, лингвисти, архитекти, инжинери. А за аутсорсинга да не говорим - това е абсолютно фалшива икономика, идват тука, щото никой германец, австриец, белгиец няма да се хване за тия пари.

67

Василев

преди 8 години

Нещо много важно селяни прости, умните хора избягаха в чужбина и още бягат!Със селяни и чукундури не се прави икономика,държава и култура!!!Селяни, разбирате ли за какво говоря???Агент Ники Фрейзър!ЦРУ!!!

66

Т

преди 8 години

98, това не е за всеки. Не може всички да работят в IT сектора...

65

Василев

преди 8 години

Селяни , да ви кажа нещо за последно и отивам да се къпя!Селяни, вие нямате пазари селяни прости, дойдоха корпорациите и банките и цяклата държавна икономика така я разбиха, че вие да не сте никаква реална конкуренция!Селяни към 1989г. изнасяхте на пазарите някъде към 15-20 млрд. долара, ако ги приравним към сегашните пари, знаете ли какво прави селяни, умножете ги най маллко по 4 и ще видите реално каква икномика сте имали, и колко ви е бюджета сега, и колко заеми, и колко еврофондове!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Да сте учили поне малко ще си намерите работа в ИТ сектора за поне 2к

63

Анонимен

преди 8 години

До 95 Явно не си правил бизнес ?

62

до Конан

преди 8 години

Типичен *** човек си Конан-е. И какво ще ми покажеш??? Как си изпил цялата химия на света?? Или как на село пиете по литър домашарка?? Пак ще си останеш същия смотлъо, неможещ да си направи финансов план, и да вземе някоя нова квалификация та да изкарва повече пари като ще ги дава за глупости. С тия пари дадени за цигари, алкохол и т.н. може всеки да си вдигне стандарта и да съкрати приходите на баш най-мутренските сектори.

61

работещ беден

преди 8 години

До Анонимен 84 Или не си от България или си на хранилка при някой тролска компания