60

Winks

преди 8 години

Къде бяха КНСБ когато на техният сайт имаше подписка Минималният осигурителен праг в ЕС да стане 400 евро, а самият сайт беше блокиран? Пак бяха по масите консумирайки подкупите от Бойк Тик Вун. Сега 10 дни след като мина крайният срок изведнъж започнаха да искат някакъв си ръст на заплатите. Аз лично ви нямам никакво доверига господа от така нареченото КНСБ

59

Анонимен

преди 8 години

Какво означава тази сума ?Означава че ако работиш за тази сума не печелиш от работата си но не си на загуба .Ако работиш за по малко пари в разликата се трупа като дългове.Ако е по голяма от тази сума . Това което е над тази сума са реалните пари които изкарваш.

58

Анонимен

преди 8 години

На въпроса "Имаме ли ги?" мога да кажа, че 90 на 100 от пенсионерите ги нямат. Нямат ги и 70-80 на 100 от работещите в малките населени места. Фрапиращо е, че статистиката сочи 560 лв за да живеем на месец с основните жизнено важни нужди, а минималната раб. заплата е 420 лв.

57

Стефан

преди 8 години

Мога само да си мечтая за такива приходи. С жена ми общо получаваме 950 лева. И двамата работим на пълен работен ден. Имаме и две деца. Все си мечтаем да имахме поне 1500 лева, за да спрем със заемите веднъж за винаги.

56

Василев

преди 8 години

Има ли държава по света , която да няма дългове!!!???Какво ви говори фразата Нов Световен Ред???Велики Господари на Света, ще има Трета Мини Световна Война, при която Иран изчезва от картата на света!!!Отворете си сетивата и тогава всичко ще е пред вас, няма нужда да четете всеки ден глупости!Режима на Путин е част от Голямата игра, не се осланяйте и да чакате ,че Русия ще ви спаси задниците от ислямистите!За какво направихме ВОСР , сега някой да си играе с нас, това е театър!Брандън!ЦРУ!

55

off

преди 8 години

Имам ги ама пак са малко :(

54

Питам

преди 8 години

Пламене , всичко това ние го знаем добре. Въпроса е какво направихте вие до сега за да се промени всичко това ? Вие статестически институт ли сте или синдикат? Всички провителства до сега се стремят да запазват статуквото , да пазят бизнеса сакъм да не пасягат на тях. А вие къде сте?За какво съществувате изобщо? *** гадни.Пари има , но за милионерите дето дават заплати па 400 лв. и за тях ще ти изкарат кръв от ***.

53

Анонимен

преди 8 години

Там където упрвляват кремълските шумкари е така

52

Бай Миле

преди 8 години

Поредната лъжа! Да попитам само като паднаха цените на петрола, защо всички останали стоки и услуги поскъпнаха, вкл и цигарите???

51

1

преди 8 години

да ли ги имаме,питайте слънцето от банкя,при минимална пенсия 161лв. и минимална заплата 420лв.бруто,от къде ще дойдат,тия 560лв.със съпругата ми работим на минимална заплата с 2деца,ха нека слънцето ,влади ,пепи и др.физкултурник,да отговорят.

50

Анонимен

преди 8 години

Никой да не очаква от назначените капиталисти бивши комунисти по добри заплати . Това са хора, които от кражби на обществени пари са станали уж капиталисти. Луканов каза , ще правим капитализъм , ама ние ще сме капиталисти . При това положение какво да кажем .

49

Един

преди 8 години

В магазинчето до нас пред мен двама работни-ци. Втория пазарува - 3 пакета цигари, голяма бира, голяма кола, водка, два чипс-а, кетчуп, кремвирши и вафли - 37лв. "мама му ... са и кат сипем газ и днеска надницата отиде, за кво работим м...де...а...". Така, излиза мета се у БМВ 3-ка и върти ***. За същите пари си взех здравословни неща поне за 3 дена. Работя в банка и взимам колкото него с двете си образования. Кола нямам. Парите ми стигат не се оплаквам. Но мисля и не купувам глупости.

48

Анонимен

преди 8 години

То е ясно ! Докато мълчим и търпим , така ще е !

47

Василев

преди 8 години

До КонанВие луди ли сте бе???Ние сринахме такива държави като Либия,Ирак, Сирия, и сега сме на път да сринем Русия, Събудете се и вижте кой командва света и какво се иска от вас?Работа до припадък, по 12 часа за да съществувате, не да живеете!Две световни войни направихме, болшевишката измама на века, сега сме подпалили Близкия изток и милиони мюсюлмани от арабски и африкански произход навлизат в сърцето на най качествените бели раси на ЕС, какво искате дърво ли искате?Агент Дани Готъм!ЦРУ

46

Анонимен

преди 8 години

И после търсят причини за демографската криза .....ах сладури

45

Анонимен

преди 8 години

Ако накарат бензиностанции ,ЕРП та , Вериги магазини ,мобилни оператори и др . да си плащат реалните данъци ви гарантирам , че мин. раб. заплата ще е поне 1200 лв

44

Анонимен

преди 8 години

Германското правителство е изчислило , че на човек му трябват 1000 евроГерманците вземат средно 2000 евро , какво правят с останалите 1000 евро правителството не се интересуваБългарското правителство е изчислило , че на човек му трябват 1000 леваБългарите масово вземат по 500 лева , от къде си набавят останалите 500лева , правителството не се интересува

43

Анонимен

преди 8 години

ко,ко станало.от къде толкова пари бе.баси таковата

42

Василев

преди 8 години

Колко пъти да ви пиша , че сега сте във валутен борд, трябва са си плащате всяка година заемите към МВФ, нямате реално модерна собствена българска промишленост с пазари,плащате монополно високи цени за енергийни суровини и горива!Откъде да дойдат високите заплати, някой професор да ми пише, как реално че се вдигнат заплатите при тази икономическа ситуация???Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 8 години

българска орисия