20

до 19

преди 8 години

Пич, ако си извън IT или финансовия/банковия сектор, ще видиш заплата над 1000 лв. през крив макарон...

19

Анонимен

преди 8 години

важното е че сме стабилни,ама изодзадзе.

18

Анонимен

преди 8 години

мизерия!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Бойко чу ли?

16

Анонимен

преди 8 години

Ако вие полагате труд за 1200 лв , а вземате 560 , това значи че разликата отива някъде .....Къде ли отива ? Има да се връщат 16 млрд .....

15

гербист-столичан

преди 8 години

560лв. на месец не са много и последните години почти всички вземат много повече като запалати у нас. Реално, за четиричленно семейство трябва двамата родители да вземат около 1100лв., което е дори ниско, защото повечето хора у нас отдавна вече вземат по 1.5к че и до 2к масово. Важното е че имаме видими резултати и хората виждат че ние живеем все по-добре.

14

Анонимен

преди 8 години

В предаването си Просто Диков по BiT телевизия Сашо Диков огласи поредния омерзителен скандал, свързан с премиера Бойко Борисов и управлението му. Американската компания NIJ Group обявява в официално писмо, изпратено до премиера Бойко Борисов, до главния прокурор Сотир Цацаров и до посолството на САЩ в София, че при опита си да участват в приватизацията на Химко Враца са били изнудвани да заплатят 1 000 000 евро рушвет.Сашо Диков показа писмото, което е било изпратено преди да се официализира сделката с Химко и компанията да стане собственост на Делян Пеевски.

13

Анонимен

преди 8 години

Това е важна новина !Ние народа , сме работодатели на политиците.Предлагам да им направим заплатите по 560 лв и да им спрем бонусите Само така ще се усвестят Доброволно едва ли ще стане , но има и други начини Чудесен начин да покажат солидарност и това че работят в полза на родината

12

Майкъл

преди 8 години

Масово заплатите са от порядъка на 500-700лв и те са достатъчни човек да се издържа сам без да се разпростира, но да не може да създаде семейство и да издържа деца. За да може да става това заплатите трябва да са минимум 1200-1400лв масово, бизнеса има възможност за това но нарочно задържа заплатите ниски като експлоатира работещите за да прави повече печалба на техен гръб. Това е една от основните причини за демографския срив - криворазбрания експлоататорски алчен капитализъм.

11

Нормален

преди 8 години

Може би 560 лв да стигат, но като се има предвдид че всеки втори е теглил някакъв кредит, който има да обслужва (един или повече кредити) - цифрата е много различна. Относно този, който писа по-долу, че само мошеници могат да взимат тези пари - греши, могат да се изкарват тези пари от млади хора в София. Подчертавам София а не цяла България за съжаление. Пример - заплата на млад човек без опит, говорещ Немски или Италиански е около 1200 лв. за обслужване на клиенти по телефон или сходна работа..

10

Василев

преди 8 години

Когато криминално приватизираха предприятията КНСБ беше в комбина с крадците, а сега са големи дървени философи, които се правят на зщитници!Агент Лиъм Мортимор!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Един приятел работи за 250 лева на месец....

8

Анонимен

преди 8 години

В държавния сектор се дига уж заплатата но какво правим със частниците ? За това ли прегърнахме таз демокрация и дадохме всичко в частни ръце да им бачкаме на разни мошенници за жълти стотинки . Кой може да задължи частник да дигне заплатите , въобще възможно ли е ?

7

Анонимен

преди 8 години

Моята заплата не е мърдана от години , работя при чорбаджия частник и не му се чува за увеличение . Национализация и Заводи това е решението !

6

Анонимен

преди 8 години

важното е че овчарите и IT специалистите живеят добре

5

Анонимен

преди 8 години

не

4

Анонимен

преди 8 години

560 лв на човек ? - ами това означава, че за едно семейство с 2 деца доходът трябва да е 2240 лв. Не познавам нито едно семейство, което да има този доход. Е, някой от мошенополитиците или герболизачите може и да го имат, имам предвид нормалните хора.

3

Елемаг

преди 8 години

Без да коментирате.... НЕ ,нека преброят!!

2

Анонимен

преди 8 години

Абе важното е, че сме стабилни - тъй рече Мутробанкята.

1

Анонимен

преди 8 години

не