114

Нетолерантен

преди 8 години

До НадяЕй нищожествоо!Подиграваш се с трагедията на всички жертви на изнасилвания и тормоз! Какво значи да са ги предизвикали? Как точно да са ги предизвикали! Живеем в 21 век, за разлика от тези уродии! Може да си гол на улицата по прашки и това е исконното ти право! Не може да предизвикаш някой с вида си! Мен бежанците ме предизвикват с вида им. Не ми харесват. Но как до го реша този проблем в 21 век? Може ли по техния начин! Може ли? Иска ми се много! Мисля, че ме предизвикаха?

113

Надя

преди 8 години

Германците, за разлика от българите, са научени да проявяват повече толерантност и разбиране към различните от тях. Защо си мислите, че полицията им не е можело да задържи бежанците? Можела е, но дали вината е била само в бежанците?Затова и нищо не се казваше с дни по въпроса, защото след като приемаш бежанци, следва да почиташ и уважаваш порядките им. А явно германките не са се съобразили и са предизвикали подобни реакции. Не оправдавам бежанците, но не са само те виновни.

112

ЖЕНА

преди 8 години

Г-ЖО КАНЦЛЕР,Г-ЖО КМЕТ ,ВИЕ С ВАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ МИ ПРЕЧИТЕ ДА УПРАЖНЯ ПРАВОТО СИ НА ТРУД ,АЗ ПЪТУВАМ ВСЕКИ ДЕН ДО РАБОТНОТО СИ МЯСТО В 5.00 СУТРИНТА,ИМЕННО ОТ ЦЕНТРАЛНАТА ГАРА НА КЬОЛН И ПЛАЩАМ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ В ГЕРМАНИЯ ,А ВИЕ ТОЛЕРИРАТЕ НЯКАКВИ ЧУЖДЕНЦИ КОИТО МЕ МАЛТРЕТИРАТ

111

Българин

преди 8 години

Аз предлагам принудителна мобилизация на всички млади и здрави мъже от арабски произход,които сега са на европейска територия и изпращането им в борбата срещу ИД.

110

Проверка

преди 8 години

Тия прегазиха половин Европа и огледаха къде какво има за обиране и завладяване. Провериха къде каква съпротива им се оказва или по-точно не им се оказва. Има ли Европа намерение да ги спре и способна ли е да го направи.Това по празниците в Германия не е само опипване на жени, а най-планирано опипване на почвата. Проверяват има ли сили и желание да им се окаже съпротива. Не личи да има.

109

Анонимен

преди 8 години

До НадяMislq che si Neihan ne nadq tapoglava pacha! idi se gramni v afganistan nqkade!

108

Партизанката

преди 8 години

Надя се шегува.Или остава другата възможност:да не се казва Надя,а Нурджан,и да се представя за жена.

107

ЗЗ

преди 8 години

До ССПак ще се върнат. Веднъж като са се научили.Не че някой ги гони, де.

106

as

преди 8 години

Прав излезе Путин

105

Нагли са, защото

преди 8 години

Меркел им създаде чувство за безнаказаност.200 обучени германски полицаи не могат да озаптят 1 000 малограмотни ***? По 5 *** на полицай се падат. Ако бяха атакували, полицаите щяха да се справят отлично.Отговорът е ясен и е отразен в думите на автора на полицейския доклад: за първи път през 29-те си години служба се сблъсква с подобна проява на неуважение. После някои нека си приказват, че случаят не е резултат на различията в културните традиции на германците и пришълците

104

Анонимен

преди 8 години

Надеждата е на село - в създаване на малки, но сплотени общини със собствени закони - общности, където гоблински крак да не може да стъпи. Ислямът има много мощна и жизнеспособна социална система, на която либерастичния режим няма как да противодейства, напълно обречен е! Затова трябва Европа аварийно да се върне към древния социален строй на Бялата раса - родовите общини. В такъв строй сме преживели хилядолетия и е време да бъде преоткрит. Сори, но не виждам друг начин.

103

М.С.Н

преди 8 години

Наде, ако започнем да се съобразяваме с техните порядки, ще се превърнем в арабска държава. А те едва ли бягат от там от хубаво.

102

as

преди 8 години

В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминаци

101

Невероятно

преди 8 години

Най-голямата гавра е, че тези жени издържат с данъците си въпросните разгонени нашественици.Не е за вярване, че германските политици се отнасят така със собствения си народ.

100

haha

преди 8 години

Въпросът е защо германките не са носили бурки, каквито са нормалните порядки._______________________________________________________________________Смятам че е полит-коректно ако Меркел пьрва сложи бурката и даде пример. Спомням си призива на г-жа Меркел - идвайте при нас, ние ви искаме......

99

аз

преди 8 години

До Надяабе я ни поясни ,къде е това нормални порядки Ти в кой Арабски коптор живееш?

98

анонимен

преди 8 години

Като им не харесва на германките да мигрират от Германия това е съвременна дем,крация и те трябва да уважават и обслужват пришълците от Африка и Азия.Депортиране трябва да има за тези от държавите от ЕС .А германки.французойки и др.да слагат бурките и шалварите това ги чака.

97

Здрава ръка

преди 8 години

Ей сега за наказание на всеки нападал жени ще дадат по едно плюшено мече.Ще видят те!

96

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСпоред мен след като ги натовариш здравите да се разфасоват за органи, а болните във вагона (така и така са на гарата) а вагона в морето, уж случайно.

95

Надя

преди 8 години

До аз, не съм съгласна, това са бежанци и е редно и приемащата страна да се съобрази с тях и техните порядки. Отделно, правоверните не са виновни за лекото поведение на германките, мъжете сигурно имат чувства и не са могли да се сдържат. Въпросът е защо германките не са носили бурки, каквито са нормалните порядки.