174

Отворих си очите

преди 8 години

До тоя момент вярвах, че това са измъчени хора, които търсят спокоен живот в Европа, докато ислямска държава не бъде унищожена. От тук на сетне гледната ми точка се изменя на на другия полюс. Да ги товарят и да ги връщат обратно в пропадналия им континент. Жените и малките деца, които наистина са беззащитни, нека останат и се ползват от цивилизацията. Съжалявам, че съм спорил и защитавал тея безочливи същества

173

Да се смея/плача

преди 8 години

Най-смешното / тъжното е, че е прав.

172

Black sea

преди 8 години

До 205Ти наясно ли си какви глупости пишеш. Нещо май не вдяваш че нацистите и руснаците са избили маса невинни хора с IQ стотици пъти над твоето и то окупирайки чужди държави. Но по големия проблем е че има десетки *** които ти харесват поста. Ей това ме притеснява. Бъркате нещо расизма с ислямизацията. Има методи за реакция. Справка: Израел. А да видим обаче дали твоя пост там няма да те прати в пандиза?

171

Анонимен

преди 8 години

Звездичките на предишния коментар са заради синонима на най-*** с големите джуки. Между впрочем от лични наблюдения най-наглите.

170

Анонимен

преди 8 години

Ей, Надооо, какво предизвикателно облекло посред зима в студа, ***, овца заспала??? Ти знаеш ли, че в Германия никоя чужденка не смее да ходи сама по улиците с пола над глезените??? А??? И германки и чужденки ходят предимно с панталони, а червеният цвят в облеклото е табу, защото тези жени постоянно са преследвани от хайки ***, турци и араби. Тези всичките винаги се движат поне по 3ма. А всеки 2ри, лежащ в хирургия УНГ е със счупен нос от турчин. И във вс. институции пише на турски.

169

Лупи

преди 8 години

Ало, 213,Сирия граничи с Турция и се намира в Азия.

168

Анонимен

преди 8 години

Ако искат германците да си спасят държавата,абсолютно необходими са 2 действия:избор на нов канцлер и никакви повече мил. евро за Турция!Тези пари да се употребят по целесъобразност.Наемане на военно-трансп. самолети,товарене на *** от м. пол,излитане и над Средиземно море отваряне на люковете.Жени и деца,ако искат да останат.В противен случай Европа/в частност Германия/я чакат още по-зловещи картини!

167

до 208

преди 8 години

Сирия се намир ав Северна Африка. Както и Либия, Египет, Мароко и т.н. Разгледай картата. Затова казат северноафрикански вид - защото не са сигурни точно от коя държава в северна Африка са гнидите.

166

Жан Габен

преди 8 години

Бабишкерата е виновна за състоянието в което се намира днес Европа. Само тя. Покани всякаква *** да дойде в Европа. И тая *** дойде. Сега се чуди кво да прави и е в паника. Няма никакви изявления по повод случилото се и случващото се в Германия. Няма и да има... Как ще обясни на народа си че това са престъпници а не бежанци? Няма как....затова се е покрила някъде. Дано скоро пукне проклетото бабе което обърка цяла Европа

165

Анонимен

преди 8 години

Спомняте ли си,че същите тези"сладури"изхвърляха в Средиземно море християните зад борда?!Лошото е,че няма сила,която да накара бившите им родни страни да си ги приберат обратно и западните демокрации ще се опитат да ни ги натресат солидарно.

164

Анонимен

преди 8 години

Знаех,че О-ба-*** е мюсюлманин,но не очаквах,че американците ще му се вържат.

163

Анонимен

преди 8 години

Сирия я чака бляскаво бъдеще...отърваха се от най-големите си ***.

162

Брайвик

преди 8 години

калашника винаги е смазан ,и готов за отстрел на африкански и азиатски дивеч,до форумните *** ,войната е пред портите ни ,докато има време ,научете се как се минава през бурята.

161

Анонимен

преди 8 години

Ами трябвало е да покаже поканата. Когато ходиш на купон без покана, охраната те изхвърля.))

160

Анонимен

преди 8 години

Какви северноафриканци? Полицаите днес официално казаха, че повечето са били сирийци. И то току що дошли

159

ААААА

преди 8 години

И ДОКАТО ФРАУ МЕРКЕЛ ИМ Е ЧЕСТИТИ НОВА ГОДИНА С АРАБСКИ СУБТИТРИ И ДОКАТО ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ДА НЕ СЕ СТРЯСКАТ ОТ ФОЙЕРВЕРКИ ,ЧЕ ИМ НАПОМНЯЛИ ВОЙНАТА ,ТЕ ГОРКИЧКИТЕ МИГРАНТИ МАСОВО ИЗНАСИЛВАТ ГЕРМАНКИТЕ ПРЕД КЬОЛНСКАТА КАТЕДРАЛА, С ТОВА КАЗВАТ НА МЕРКЕЛ -ПИКАЯ ТИ НА ДЪРЖАВАТА И НА ПОЛИЦИЯТА

158

bobo

преди 8 години

До АнонименSamo tova shte gi opravi, nishto drugo. Zapudat ne puskashe soz. lagera v produlg. na 50 godini, a arabite da, zashtoto imat interesi tam. Sega shte vidiat zor goliam. Nishto niama damim pomogne.

157

Анонимен

преди 8 години

Не виждам защо всички са забравили разпространената в края на август 2015 година информация как върховен мюсюлмански предводител насъсква прииждащите към Европа мюсюлмани с думите "Отивайте в Европа и опрашвайте жените им, защото мъжете им са мързеливи!"? Дори подобни вдъхновения бяха изречени и пред насъбралите се около Одрин прииждащи къв България или Гърция араби, от одринския религиозния водач.Това е вдъхновението за сексуалните посегателства - мракобесната религия която ни е тъпкала 500г.

156

Анонимен

преди 8 години

Ще става и по-лошо. Тези са като термити ошушкват всичко. Интелигенцията им със сигурност не е хукнала да тича към Европа, а и това че предимно добре сложени млади мъже сами са придошли, говори много.

155

Светла

преди 8 години

До Надядевойче , защо не опиташ да отидеш там или може и тук в София да се позавъртиш - то се знае къде в центъра, при това. Дори и без предизвикателства от твоя страна, гледат на теб, особено на млади момичета като стока, сексуален субект. Тяхнота ниво и ежедневие е манджа и секс. Трябват повече затвори в Европата и работа до спукване - поне да си заслужат храната. Някой от тях да си видяла да работи или да има такова желание? Аман от хрантутници.