94

И как?

преди 8 години

Над милион свежи имигранти мюсюлмани в Германия, повечето млади, здрави, прави, добре хранени и издържани мъже без занимание, от тях една десета да са на акъла на нападателите на жени, това са 100 000 души. Колко полицаи трябват, за да ги озаптиш, заловиш, обезвредиш, пратиш в ареста? Колко следователя, за да докажеш, че са те? Колко преводача от редки езици, желателно етнически германци? Колко средства, за да ги депортираш? Германия, Германия, ама ресурсите й не са неограничени.

93

Анонимен

преди 8 години

А на бас, че няма и да ги осъдят, щото Меркел ги е поканила......Интересно, защо още няма изхвърчели шефове на полицията?

92

Надя

преди 8 години

Защо само емигрантите да са виновни?Нека и германките да се замислят за своето поведение и облекло. След като те не се държат цивилизовано с емигрантите и не почитат техните порядки, защо си мислят че заслужават друго отношение? Защо са били без бурки на поублично място с правоверни?

91

BG

преди 8 години

Аз казах ли още в началото на бежанската криза ще скоро в България ще правим квоти за немци бягащи от .... Германия :))))) Май че ще се върнат дните когато българския народ е говорил за "изпаднали германци" :)))

90

Партизанката

преди 8 години

Единствената алтернатива е Русия,единственият път-социалната справедливост и равенство,единствените ценности-Православието.Всичко останало е за да убива,мачка,развращава и заробва духовно и материално човека.Европа ще се спаси,ако се съюзи с Русия,и заедно сритат отзад поробителят на цялото човечество,който създава войни,инфлации,кризи,само и само за да запази богатствата си.Никой не иска скапаната демокрация,освен това тази дума е лишена от съдържание и смисъл.

89

СС

преди 8 години

Товарете талибаните на военни самолети и обратно в Африка и Азия!

88

Анонимен

преди 8 години

Еврастията е чyмата на 21-ви век! Покосява цели народи и нации. Загиват скоропостижно и почти без имунен отговор.

87

Анонимен

преди 8 години

Блокираш един квартал, товариш го и го изселваш. При следваща такава проява още три квартала.

86

Партизанката

преди 8 години

Човек има голям избор при демокрацията-да бъде покорен или да бъде бит,да бъде клошар или да плаща данък къща,да бъде ***,наркоман,болен от Спин,и прочие,и пр.Голям избор,големи свободи,големи възможности.И всеки за себе си,а който е беден,е "неуспял"и "неспособен".Нали това е мотото на американската свобода-Sex and money,и всички да го *** out...просто използвам изрази от американския речник.Прочети още на: dnes.bg/eu/2016/01/07/triabva-da-ste-liubezni-men-me-pokani-gospoja-merkel.288875#comment-newest

85

Анонимен

преди 8 години

Бежанците ще повишат раждаемостта. Да, представете си, че вие с жена ви нямате деца, а в къщата ви се самопокани 10-членно арабско семейство. Така може да се каже, че средната раждаемост на къщата ви е цели 5! И това, ако не е далавера! :D Тъй де, ако един на всеки десет яде по 1 кг пържоли, това са си 100 гр пържоли на калпак средно! Така е според кончитовистката логика.

84

Сунри Джибн

преди 8 години

Германките още малко ще се дърпат и правят на интересни и скоро ще почнат да се съвкупновляват с новите азиятско-африкански клети гости от ИД!Европа е на всички, илюзия на разни батакисти и други *** е, че принадлежи на белите!Белите жени също са за всички проявяващи интерес и тесторенова тяга!Човечността и уважението ще смачкат расистките мезантропи и ретроградни бели диваци, които внучават на Европа, че тя не е дом за всички нас!А долу писалите бели импотентни да се обадят на жените си!

83

Анонимен

преди 8 години

"Госпожа Меркел ме покани"Хаха, типични м..г.ли.

82

Партизанката

преди 8 години

Европейците могат да бъдат благодарни на своите господари и управници,които наляха пари в главорези,а после и ги вкараха в собствените си страни.Ако европейските мъже са мъже,а не просто еврогейци,ще скочат с калашници не само срещу мигрантите,но и срещу поробителите си и техния слугинаж,наречен правителство и парламент.И хората действително протестират,но ченгетата,вярно пазещи експлоататорската класа,смазват всяко недоволство с палки,газ,коне.Все пак е "демокрация " и има "свободи".

81

Анонимен

преди 8 години

Българина е сърбал попарата на ислямските орди. Германците трябва да дойдат при нас за консултация. А те, горките германци си мислят, че глутниците подивели гоблини ще спазват законите им. Няма да стане. Законите в цивилизованите страни работят само при условие, че населението има самосъзнание и съвест. Нима ще сложат на всеки дiв камилaр по една камера и един полицай да го следи какви ги върши? В същото време имат забрана да се строят плажни замъци по плажовете, щото било видиш ли... опасно!

80

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Добре е, че Германия уважава евроатлантическия идеал и ценности, просто трябва да има повече разбиране и толерантност.

79

Анонимен

преди 8 години

Имаше някакво отразяване лятото на някаква германска гара, облъчени *** с мечена и плюшени сърчица чакаха влака с бежанците, и като дойде влака, само брадати мъже с айфони , гледащi арогантнo, а *** бабички с мечетата увяхнаха от раз, като видяха че едно дете няма

78

Анонимен

преди 8 години

Адолф ставай ! Германия е застрашена !!!

77

Анонимен

преди 8 години

Я, изтекъл ми е бана! Йей!

76

Анонимен

преди 8 години

проба проба 1 2 3 проба

75

До 92

преди 8 години

И аз така - да раздават калашници с по 20 пълнителя на всеки граничар в началото на смяната и да му казват до края да са ги свършили.