154

Яшар

преди 8 години

Германците много обичат да се хвалят със службите си. Обаче службите им пропуснаха факта, че този милион имигранти са армия на Идил и броят и продължава да нараства. Вчера изнасилваха, утре ще гърмят с бомби, а в други ден ще размажат Германия. После Франция, Италия, Англия и останалите държави, които изпаднаха в зависимост от САЩ. Защото тези държави загубиха чувството си за самосъхранение. Същото се отнася и за България. Вместо службите ни да охраняват държавата, те си джиткат бизнеса с враговете ни, бутат кинти в офшорки и си подготвят маршрути за бягство, при необходимост.

153

Анонимен

преди 8 години

Имам въпрос когато Германия и Швейцария изгонят поне 60-70 % от тази *** ,защото това ще стане ,не се съмнявам , те къде ще отидат ?

152

Анонимен

преди 8 години

Няма ли един истински водач с топки в тая Европа на левите резби и меки китки да каже истината на хората и да ги поведе.За 24часа нема да остане ни една резана маимуна а на Света София ще има златен кръст.Къде отидеха мъжете в тая Европа. Треперят ми ръцете от гняв и мъка.

151

Анонимен

преди 8 години

Анонимен 197Това е вдъхновението за сексуалните посегателства - мракобесната религия, която обещава рай на небето, ако се вършат зверства на земята. Организирани престъпници с религиозни мотиви, използващи опита на насилията над жени в собствените си страни и по-специално на площада Тахрир в Египет. А кой ги организира, който ги прати в Европа с подобни послания и който им плати екскурзията и дрогата за да издържат на дългите преходи.

150

Анонимен

преди 8 години

Не виждам защо всички са забравили разпространената в края на август 2015 година информация как върховен мюсюлмански предводител насъсква прииждащите към Европа мюсюлмани с думите "Отивайте в Европа и опрашвайте жените им, защото мъжете им са мързеливи!"? Дори подобни вдъхновения бяха изречени и пред насъбралите се около Одрин прииждащи къв България или Гърция мюсюлмани, от одринския мюсюлмански ходжа или там какъвто му е религиозния сан.Това е вдъхновението за сексуалните посегателства - мракобесната религия, която обещава рай на небето, ако се вършат зверства на земята. Организирани прес

149

Ципрас

преди 8 години

Честита Нова година фрау Меркел.Хахахаааа

148

Анонимен

преди 8 години

Ключът от бараката се крие в щатите и англия и техния рупор шорош! С помощта на *** нпо-та те бомбардираха джан.говците с клипове в интернет и ги подканяха и напътстваха къде да гастролират.Бяха и финансирани. А дъртата комсомолка папка и изпълнява като зомби. Само се чудя кога ще изригне тоя народ или всички вече са от вида Кончита Вурст. Не че ние сме по смели!

147

Марк

преди 8 години

Трябва да кажем на германците : " Добре дошли в действителността!"

146

Анонимен

преди 8 години

Меркел да пита Боко как се фалшифицират избори, защото на следващите ще загуби здраво :)

145

Бай Добри

преди 8 години

Още преди години във един форум написах че тези стотици милиони "тъмни субекти" от близкия изток и от Африка са перфектното оръжие за масово поразяване по опасно дори от нормална армия и рано или късно някой ще се възползва от това оръжие! Действат бавно но сигурно и постепенно унищожават обществото отвътре. Като вирус. Тогава много хора ми се смяха, но ето че сега теорията ми се потвърди!

144

Анонимен

преди 8 години

До НадяНадя краво ако дойда у вас и правя тези неща дали ще уважиш порядките ми. То бива безмозъчност ама тва твойто направо е крайно.

143

Анонимен

преди 8 години

Тези в Германия поне си имат оправдание, имат покана.

142

Анонимен

преди 8 години

Много се радвам за Германия, точно това заслужаваха. Те се опитаха да направят това и за другите европейски страни но те бяха с всичкия си и категорично отказаха да стават за смях. Нека пикаят в техните гари, спят в техните подлези, обарват техните жени и т.н. Интересно как полицията ще спре десетки хиляди нарушители, как ще арестува хора които нямат лични документи и не им знаят даже имената. Това е само началото, жесток шамар за наивниците които посрещнаха тази *** с аплаузи и храна.

141

Анонимен

преди 8 години

Това е чудесен шамар за цялата германска върхушка, жалко че не може същото да се случи във Вашингтон.

140

Анонимен

преди 8 години

Pазвpащeнная тoлepантнocтью жeнcтвeнная пoлитика Eвpocoюза ужe давнo нуждаeтcя в peopганизации. Измучeнный Cтаpый Cвeт на пpoтяжeнии ceми дecятилeтий выпeндpивалcя и нe давалcя бpутальным альфа-cамцам, cпocoбным навecти пopядoк на кoнтинeнтe, пoка нe наpвалcя на кpeпкo cлoжeнных дикаpeй идeйных cтopoнникoв патpиаpхата из Афpики и Ближнeгo Вocтoка... Po-tocno ot tova obiasnenie...Pak sme na gresnata strana...

139

Непростимо за Меркел

преди 8 години

Меркел създаде нов вид ФАШИЗЪМ! И това НИКОГА няма да й бъде простено. Тя се нареди до Хитлер с нов, но нацизъм с обратен знак - с репресия към беззащитните жени на собствения си и народ и народите на Европа. Жените в частност също никога няма да й го простят. Поне аз - не, никога!

138

Нъц

преди 8 години

Дори утре да се обърне палачинката и ново правителство да поиска да извади имигрантите от Германия, как ще го направи? Те, ако рекат, че няма да мърдат оттам. с каква сила ще ги отпратят обратно? Могат да им спрат издръжката, но трудно биха им се противопоставили, ако решат да си я вземат сами. Богатите араби и разните полулегални престъпни ислямистки мрежи също могат да ги поддържат, дори и да не получават помощи от германското правителство.Па и нужда няма, в Германия има много за разграбване.

137

Анонимен

преди 8 години

Супер...това трябваше да се случи,за да се опомнят самите германци и да кажат край ,....край на Меркел,край на мюсюлманската емиграция .....

136

ядосана

преди 8 години

Не знам дали не ме избива на смях през сълзи вече. Всичко това се очакваше и народи с непромити мозъци откога предричахме подобно нещо, но явно германците твърде дълго са обучавани да изпитват вина и сега това им идва като гръм от ясно небе. Убедена съм даже, че сигурно ще има такива, които ще отричат, че случилото се в Кьолн е свързано с безконтролното пускане на "бежанци". Само още не мога да преценя колко време остава до появата на нов Хитлер, при тези условия ще никнат като гъби

135

Анонимен

преди 8 години

За да се реши въпроса полицията трябва да се оборудва с огнехвъргачки.