68

ko40 von selo

преди 8 години

ей ***, тези които вече са сгазили дете не са в затвора, дай сега да вкарваме тези които още не са убили никой. а убийците на свобода. ганьовска работа

67

Анонимен

преди 8 години

Ако си пренаправя газов пистолет на боен моа ли си гъмя по улиците? пари съм давал за него!!!

66

А

преди 8 години

"Дали много пари и затова щели да карат бързо" .... чиста олиго*рения ...Ще ми караш бързо и да внимавам за теб ??? Няма как да стане, първо ти внимавай за себе си после аз ще внимавам за тебе !!!

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69Не-е, трябва да искаш държавата да ти плати пушката... щом тия наглеци искат държавата, от нашите данъци, да им прави писта. По-добре да им плати за година лежане в психиатрия. Ех, *** либерално-демократична слободия. Изпусната работа.

64

GSXR 1000

преди 8 години

До WingПоздрав ! Съгласен съм с тебhttps://youtube/watch?v=KHe8qwxs8H0

63

ККК

преди 8 години

Да се направят места за гонките им е добро решение ...защото каквито и глоби и конфискации и отнемане на книжки да им блъскате ...това си е в кръвта и няма да е в особена полза за населението .....ако има места къде да се събират и да си показват колите ще е по добре ....а нека си има и наказания за тия в градовете де ...да не ме разберете погрешно !

62

Wing

преди 8 години

От 70 комента може би 5 смислени има. Не искате състезателите на пътя което е разбираемо, но без да има къде да отидат няма закон, който ще ги накара да спрат. "Който иска да се трепе да става професионален състезател" - това е най-голямата простотия която съм чел. Обясни ми как се става професионалист в каквото и да е без практика и тренировки, а за целта е необходима материална базПиста Дракон е заета всеки уикенд от годината със съзтезатели. За мен създаването на условия е решението.

61

ники

преди 8 години

До 44Мотоспорта е опасен, спор няма, ама то и скачането с парашут е опасно?! Футболисти също умират всяка година на терена някъде по света?! и????

60

GSXR 1000

преди 8 години

До Анонимен 68 Аз съм си се огледал добре инвестирал съм средства в курсове за каране на писта и в собствената си екипировка и искам да знам че държавата мисли и за мен.Докато няма писти ще минаваме между колите ви с малко над ограничението или с много зависи от това дали караш с 20 или с 40 извънградско стискайки волана страхливо и когато моториста те погледне да се ставаш по-нисък от волана защото си го засякалГледам да не тормозя хората принципно но ако това се приеме няма да ми пука.

59

44

преди 8 години

До никиами опасно е. застрашават не само своя живот, а и живота и здравето на останалите участници. не съм съгласен. то е като дуел ... не знам. остави инструктажа, фиктивна работа. дори да са пълнолетни семействата им ще знаят ли.

58

Анонимен

преди 8 години

До ko40 von seloКато ти удари страната, и ти метне детето на 30 метра напред, тогава не Белене ще искаш за джигита, а Бесилка. Първо помисли, после говори. И по нашата уличка има герои, които карат с 80-90 км. Особено колите, които зареждат кварталните магазинчета. А от едната страна на уличката има детска площадка, от другата училищен двор и жилищен блок. Та тъй, Мо40 de village, явно си от село без тоалетни. У шопско, не в Бавария.

57

niki

преди 8 години

Нека да направя едно уточнение. Не забравяйте, че има много фенове на мотоспорта (като мен), които не се състезават, защото няма къде, а имат достатъчно акъл да не го правят по улиците.И на мен ми се кара много на писта и ако има такава бих го правил поне 1 път в месеца и да, бих си плащал и съм платежоспособен.Човека, който прави реклама на Калояново бих го помолил да ми направи сравнение между тази писта и примерно пистата в Унгария - Хунгароринг. Както казах, моля ви бъдете сериозни.

56

Анонимен

преди 8 години

До GSXR 1000И аз плащам данъци ама искам срещу тях да оправят тротоарите, а не да дават парите ми за кефа на зле възпитани, безотговорни фукльовци-убийци, които не могат друго да покажат, и една книга не са прочели в живота си. Искат официално да им се разреши и да се плати от държавата простотията им и предизвикателството им! Така че, излез от бърлогата си, спри, огледай се, ослушай се и премини, ако не идва влак. Че от влака спасение няма. И по-добре, да се чисти света от нагли изчадия.

55

Анонимен

преди 8 години

айде някой ентеУгент от стадото тука да ми дефинира гонка, че не ми е ясно :)

54

ko40 von selo

преди 8 години

как за превишена скорост ще се влиза в затвор бе, бетер белене. за нарушения над 200 лв да се отнема книжката на момента, докато не се плати глобата. За такива, които карат без книжка или с отнета такава съм съгласен затвор.

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62ХАХАХАХАХ БФАС..... ти сериозен ли си бе?

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 50 А ти, остроумнико, вземи старата си майка под ръка, ако си женен и имаш дете вземи и него в другата си ръка и *** застани пред скъпата НЕ- ЛАДА на ***, който няма с какво друго да се изяви освен с безумието си. Да се насладиш и на собствената си страст - да се съревноваваш със СМЪРТТА. Кой ще победи, как мислиш (ако имаш с какво, де!)

51

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости са това.Щял да протестира - Дришлю.Като си голям състезател ей има БФАС - "БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ"Плащай си членството и отивай да се състезаваш.Ама не е безплатно и понеже са силни на думи и безхаберие за това ревете.Ай мамата. В пандиза и каруцата на скрап.

50

GSXR 1000

преди 8 години

До АнонименЖертвите са факт и какво от това изилзайки там се подписваш че знаеш опасността плащаш си за съоражението и за линейка в случай на нараняване или репатриране...Имаш и лични застраховки и тн.Не може това че някой не го кефи да слага под общ знаменател всичкиИ аз плащам данъци и искам такива съоражения даже няколко да има разнообразиеизлезте от кутията и си махнета капаците от очите!

49

Анонимен

преди 8 години

Първо законите,пък после пистите!Ще ви дам един бензин в кръвта!