128

Анонимен

преди 8 години

До kromИли си наивен, или си ***. Човек, който е убил на улицата, защото, видите ли, имал желание "да си кара на воля", не само че е престъпник, но е и за психиатрията. А нашият благотворителен съд го пуска на воля. Тоя, не е чудно, скоро да повтори зловещото си деяние, за да се докаже, колко е печен, колко е велик - властелинът на селото. Видяхте, че съселяните му не смеят да кажат гък, страх ги е. А аверите му - мутри, дето се ЗАКАНВАХА публично "да им покажат к'во е гонка" още са свободни.

127

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 153Като искат писти за да беснеят с скъпите си коли (а с какви средства за ги купили, от закуски ли?) и да убиват деца, да си отделят пари и да си направят писта - ПЪРВА ЧАСТНА ПИСТА ЗА АВТОГОНКИ. И там, ако щат да се пребиват, осакатяват, почернят семействата си (нали те са ги възпитавали!). Техен проблем. Но вместо да се извинят на обществото, наглеците искат ние да им плащаме побъркаността, защото да убиеш дете на пътя в автогонка е побърканост. Къде са психиатрите!

126

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 153Защото магистралите са обществено полезни и необходими,защото по тях се движат камиони с хранителни продукти,техника,авточасти и т.н.,все неща нужни за бита на всеки един човек!!!А с какво ще е полезна една писта,построена с парите на данъкоплатците,за да може някакви си подрастващи и недорасляци да си чешат крастата и да си мерят конете???Като ви е хоби,купете си земя,стройте си я сами и си трошете главите там.Длъжна ли е държавата да угоди на всяка прищявка на всеки ***?

125

Анонимен

преди 8 години

За магистрали има а за писти що няма ? В всяка нормална държава има писти законни и се правят състезания с награди парични

124

Анонимен

преди 8 години

До mdaaEhhhhh me4tiiiiii!!!!

123

ION

преди 8 години

До АнонименTo ubuu , mnogo hora go iskat tva ma edva li!!!

122

Анонимен

преди 8 години

Искали те писта от държавата...Нагли ***.Направили някакви 20-годишни коптори по 600 коня,набили една камара пари защото акъла им не стига да си сварят яйце,пък сега искат държавата да им построи писта.Аз пък си купих емблема на мерцедес,сега чакам една нова S-класа от държавата.Чак щели да протестират...Леле,леле.Само затвор за вас,вътре да ви дрифтят задните части.А бакшиша от Поликраище с 230 и със средния пръст-да го мушкат всички пандизчии с такава скорост,да му разбият ауспуха от *****.

121

Анонимен

преди 8 години

До НинаДа има писта, ок... но те няма да карат на пистата, защото трябва да плащат за това. Затова пак ще си карат по улиците и ще убиват хора. Само затвор за джигитите!

120

Анонимен

преди 8 години

Нека се съберат всички *** на едно място...тамън да ги опандизят всичките!

119

Пример

преди 8 години

В Норвегия е пълно с луди глави от тип "джигити",които хвърлят много пари за тунинговане на какви ли не щайги,но хората си имат часни писти,различни шампионати като Gatebil и всеки може да участва,но струва пари.Иначе на пътя хората карат нормално,почти в цала Норвегия ораничението е 80 км.Магистрали почти няма.Пътищата са ужасно тесни и не навсякъде поддържани като хората,но в сравнение с нашите са много по-добре.Катастофите,които стават много рядко са причиниени в голяма част от чужденци.

118

оНЗИ

преди 8 години

След като имат пари за бързи коли да се съдерат да направят сдружение или акционерно дружество да си купят земя и да си направят писта! Баси тъпата работа има закони има и решения! Ако има кой да го направи ще стана и аз акционер!

117

Рв

преди 8 години

До 141Дрифт е английска дума. Значи течение, повличане...

116

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКакво е ДРИФТЪТ. .не ми е позната думата.Благодаря предварително.

115

Анонимен

преди 8 години

А който доброволно разкаже как са убили човек при тия гонки какво го чака?

114

Анонимен

преди 8 години

Като се съберат на протеста, да си направят фонд от хора с "бензин в кръвта" и да си съберат парички, да си направят писта. Никой не им е длъжен да им строи писти, за да си практикуват хобито.

113

БГ

преди 8 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗЛЕЗЕН НА КОНТРА ПРОТЕСТ И ДА ПРЕБИЕМ ДРИФТ ***...ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ

112

Тодор Живков

преди 8 години

Другаре, те таа нема да я бъде! То пари за 2-та аероплана нема тиа писти искали!Я по-добре у панделата да поработат там безплатно за държавата. Я съм го рекъл - повече дупки по шосетата, по-малко катастрофи! А пък койту катастрофира значи е карал с несъобразена с партията-държава скорост!Да живей комунизъма! Ура другаре!!

111

къв протест бе??!

преди 8 години

Само в България идиотизмът и слабоумието могат да бъдат превърнати в лична казуза!

110

mdaa

преди 8 години

За мен 2 бири и Моника Белучи да ми с.... седне да ми прави компания.Иначе протестирам.Прекалено много мерак съм вложил.

109

Анонимен

преди 8 години

Анонимен 128Има и хора с мотори, които доста по-често могат и ЩЕ посещават пистата от хората с коли. Тъй като хората с "коли за писта" са доста по-малко. Не знам да има моторист, който да не иска да иде на писта. Просто не всички имат възможността да идат до Пловдив - било то време или средства за транспортиране на машината.Мисли преди да пишеш.