88

Анонимен

преди 8 години

къде 6 мил. 6 милиарда са тва, даже те екскортират до границата, да не ти се случи нещо. оп после, ей ама той напуснал страната

87

сопол

преди 8 години

тук всички кавали са съгласни да лежат в затвора, но книжката не дават. къде боли най много, хехе. Отнемане правото на управление завинаги. всичко друго е мафия, подкупи, съдии, мадии.

86

Анонимен

преди 8 години

Караш с над 60км/ч затвор, крадеш от държавата 6 000 000 и нищо.

85

Анонимен

преди 8 години

До никиДали има случай някой с парашут да е скочил върху минувач и да го е убил? Или пък футболист да е ритнал някого на полето и да го у утрепал? Много умен народ се появи тук днес.

84

GSXR 1000

преди 8 години

До 104Тоя па тоя па тая пъ и тия пъ:) срам нямам и ще си надигам колкото искам главата имам си права и ще си говоря колкото желая това че ти си клавиетурна нинджа и не можеш да видиш ползта на такива съоражения си е лично твой проблем.

83

Анонимен

преди 8 години

До WingМи защото половината от провинциалистите сте в София бе, анализатор!

82

сопол

преди 8 години

не може за превишена скорост да се влиза в затвора, вие нормални ли сте. какво искате, над 60км от допустимата, книжката се отнема и губиш правото да управляваш МПС до живот. същото да важи и за алкохола, над 1 промил ставаш пешеходец.

81

GSXR 1000

преди 8 години

Както Вие сте гласували така и аз съм гласувал Както плащам данъци като Вас имам правото да изисквам от държавата някви неща за благото на всички, пистите са решениеТова е все едно аз да искам да се забранят цигарите и алкохола щото са опасни (да не кажа повече) от по-бързите шофьори по пътищатаСравнението със стадиона ми допадна дори имам мнение че дори не трябва да е в града щото агитките са с ниско ниво на интелект.Това че някой не го кефи си е лично негово нещо.

80

от 93

преди 8 години

Стига ве каква цензура със звездички налага днеса.Добре де да поясня тогава за *** от властелина на пръстените става дума.

79

Анонимен

преди 8 години

До ko40 von seloko40, ko40, коч да беше, по-глупаво нямаше да мислиш.

78

Wing

преди 8 години

"За какво пари от моите данъци ще ходят за писта" - Аз да питам защо половината от данъците отиват за развиване на София и после каквото остане се разпределя по градове?Защо се правят стадиони спортни зали от "моите" данъци? Защо от моите данъци се прави метрото в София? Това, че вие нямате интерес не означва че няма необходимост!Отделно никой не е казал, че ще се дадъдт безвъзмезно или че ще безплатно участие.Извадете си главите от задниците най-накрая! Много добре знаете колко спазвате законит

77

Анонимен

преди 8 години

До nikiЗа кого? Ти от "Лудогорец" печелиш ли? Ми то, толкова народ мре, защо например, и с теб да не се случи същото, нали така разсъждаваш - щом нещо може, то и друго може. Аман от задръстеняци. А доколкото ми идва на ум футболните отбори са частни! И наистина ли те кефи, и се примиряваш, че от твоите пари бюджетът дава за частни прояви? А пискаш, че ти е малка заплатата!

76

ники

преди 8 години

До Анонимен (92)Да си чувал за така наречените социални придобивки? Паркове където да разпускат хората, детски и спорнтни площадки? Театър??Защо държавата прави стадиони навсякъде, дори и в малки села, дето няма 20 човека, а за писта да не може?А защо да не е публично-частно партньорство? Дадена община 49% и другите 51 на инвеститор?

75

GSXR 1000

преди 8 години

До Анонимен 90Ти караш ли с 40 навсякъде ако да значи не си адекватен с пътната обстановка и си предспоставка за ПТП

74

Анонимен

преди 8 години

има ли по закон такова нещо като отнемане на книжка до живот. ако няма това е решението

73

Анонимен

преди 8 години

До WingНищо против! Пишман състезателите и татковците им да си направят условията. Аз си плащам за обучението, и прасктиката си платих, и специализацията - също. А те искат муфта. Така, както са дошли и парите им за скъпите коли. Муфтаджии, а не състезатели. Защото спортът е благородство. А не нищи духом хора да се перчат. И ДРУГ ДА им ПЛАЩА ТА ТЕ ДА НЕ УБИВАТ. Баси логиката! Че той и *** ще иска държавата да му носи кокошки вкъщи, та *** & челяд да не ги крадат от старците.

72

niki

преди 8 години

До всички, дето мрънкат, че пистата ще се прави с техни пари на данъкоплатеца.Ами да, аз също не съм съгласен да се дават от моите пари за трибуна на Лудогорец, нито пък на ЦСКА ама на, дават се. Та защо пък да не се дават и за нещо, на което аз се кефя?Не забравяйте, от пистата може да се изкарват пари и да е на +

71

младен

преди 8 години

"Протестът им ще се състои идният вторник близо до сградата на бившия "Булгарплод". Те настояват да се приеме закон, който да легализира подобни състезания и да има място, където да се провеждат."Ама нали ви дадоха писти преди време, че и линейки бяха командировали като имаше състезания.А както тука някой по надолу беше написал "Писта с моите пари..." съберете си пари, купете си терен и си направете - . Бензин в кръвта имали, по скоро вместо глави имате

70

GSXR 1000

преди 8 години

До ШопКак ще ме отучи с 1,4 астра ще те хванат или с бмв мотор на 100 години , успехПлащам си всички видове застраховки данъци прегледи и имам златен талон Спирам на полицията (за сега зависи от решението с тоя *** закон)И никога не съм имал проблеми , подкупи не давам.Не спазвам два закона точноЗабранено изпреварване и ограничение на скоростта което не значи че не внимавам в пътната обстановка На пистата точно тези двете са законниДали ми пука за мнението ти В бг има място за всички.

69

Гого

преди 8 години

Аз винаги предпочитам да правя гонга в махалата ефектите са реални и не застрашавам живота на гражданите е може да изчистя няколко бклуци но в полза на държавата ;)