108

Анонимен

преди 8 години

там където има такива, любителите на високите скорости могат да си регистрират сдружение и да си ги вземат на концесия (не да чакаме да се правят с държавни пари). С най-голямо удоволствие ще отида и ще си платя колкото трябва, да покарам на такава писта, където знам че няма да преча никому и никой няма да ми пречи на мен.

107

Анонимен

преди 8 години

Аз мога да си плащам висок данък, защото колата ми е по-екологична и по-безопасна от повечето дрънгели (които са минали технически преглед щото познават шефа на сервиза, пушат като нафтови печки и от 90 имат спирачен път 1км), а чичаците с 20+ годишни коли да плащат по 20лв. и да ми реват че "гонкаджии" и джигити са им виновни като стане нещо. Да излезе някой и да каже къде отиват парите от данъците и винетките, защото пътищата ни са като лунен пейзаж и сумати и народ се затри при опит за избягване на някоя яма и навлизане в насрещното движение. Ако дадат неизползваемите летища, там където и

106

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 125 Една пред вас не искаш ли? Като имаш пари да си купиш кола за писта - ще имаш пари и да отидеш до там. И в Хасково има писта, в Долна Митрополия - на бившето летище- също се правят състезания..

105

98989989

преди 8 години

До GSXR 1000Брато , що не влезеш да се лекуваш в някоя психиатрия , така хем на теб ще помогнат , хем ще бъдеш безопасен за околните Нали знаеш , какво е казано - по акъла ще ги познаете , а при теб ............

104

GSXR 1000

преди 8 години

До 120И аз съм съгласен с теб едва ли избивам комплекси просто си карам не правя ненужни глупости застрашавайки някой но където е 50 не карам с толкова карам с около 40 50 км час нагоре разбира се в кварталите и междублоковите пространства карам с 20 Но не приемам безпочвеният хейт по темата.И така важно е всички да са живи и здрави :) В повечето ситуации мотористите карат нормално А престрояването между колите на светофарите е за да не те размаже някоя блейка в предната кола.

103

Анонимен

преди 8 години

Анонимен 124Освен Дракон друга ставаща има ли? Например по-близо до София?

102

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 122 Частни си има, отиваш- плащаш- караш... даже и пожарна и линейка има. -

101

Един

преди 8 години

В Сащ, за гонка с котор, на приятеля му струваше да излезне от ареста 5хил, после 1 година съдилища, адвокати, накрая му излезна 10хил $ , и без книжка 1 година. Беше щастлив, защото можеше да лежи 1-2г в затвора. Гонките и карането с над 100мил по пътищата е криминално и се опитват да ти го лепнат опит за убйство!

100

Анонимен

преди 8 години

Нали ще се плаща за използването на тази писта. Силно вероятно е някой по-предприемчив чичко паричко, да направи частна. Като се види колко парички се вадят, спора ще приключи. Аз бих си карал на писта с удоволствие. Предпочитам да е частна, а не държавна. :)

99

Анонимен

преди 8 години

Като нямате писта - защо си правите/купувате коли за писта? И кой излъга че нямало писти - колко кръга има републиканския пистов шампионат? Колко кръга има републиканското по дрифт? Къде се провеждат? Искали те.... а плащат ли данъка върху реалната мощност на колите си? Абе - по една кола последен модел не искате ли?

98

До GSXR 1000

преди 8 години

Изчетох всичките ти постове, стана ми интересно. По принцип съм съгласен с тебе. Две неща обаче не можеш да правиш, когато караш по обществената пътна мрежа: да не спазваш ограниченията за скоростта и правилата за изпреварване. Това те превръща в арогантен агресивен комплексар, който има нужда да бъде озаптен чрез подобни *** закони. На пътя между обикновените шофьори не можеш да правиш каскади.Иначе, що пък не: състезавайте си се помежду си ако не страдат не-състезаващите се.

97

Wing

преди 8 години

Рано или късно ще осъзнаете колко е абсурден този закон когато случайно ви спрът на извънградско покрай някой забравен от бога знак 30км/ч и ви кажат, ще лежиш 1-3 години. Или пък ви вземат колата заради същото. Немога да разбера защо всички се изживявате като светци, които никога не нарушават закона за движение, като всички виждаме какво става на пътя. Гонки стана модерна дума в устата на медиите в последно време, но 95% от катастрофите са заради алкохол и неправилно изпреварване.

96

GSXR 1000

преди 8 години

Не знам дали знаете че когато в Испания някой пресече магистралата и някой го премаже полицията го пише самоубил се и на шофьора не му се съставя нищо и го пускат пожарникарите му мият колата и да си ходи.Неразумните пешеходци са много повече нарушители отколкото хората с по-екстремни възприятия.

95

GSXR 1000

преди 8 години

Но пък съм за махането на чалгата, алкохола ,цигарите,наркотиците, телевизията... Убиват повече хора от войната по пътя.А адекватна писта до София би могла да викне доста институции в бг включително и Формула едно или Мото GP тогава ще е в плюс за всички. Но понеже не персонално за всеки протестирате... Там идва липсата на адекватност в писанията Ви.

94

ники

преди 8 години

До АнонименАбе какъв минувач те гони бе, говоря за писта! Ако има минувач там си е за негова сметка :)

93

Анонимен

преди 8 години

Данъкоплатците*, извинявам се.

92

Анонимен

преди 8 години

И какво, данакоплатците да им построим писти? Да си намерят/основат фирми, които да им построят частни писти и да си дрифтират и състезават там колкото си искат. Ако това е печеливша ниша, тъкмо ще изкарат пари. Така е честно.А да протестираш, защото си опасен, а те ще те съдят, е нагло. Животът е много по-ценен от древните им ръждиви таратайки (не че ако колите бяха нови, щяха да струват колкото живот).

91

GSXR 1000

преди 8 години

До Анонимен 112Човек стоя и се хиля грам не съм се подпалил гледам колко безрасъдни хора готови да хейтват има и си чеша езикът а дали ще му помахам приятелски разбира се аз не съм агресивен за кво ми е да ми пуска олово някой на който съм помахал за да види че нещата не са страшни.А понеже не ме познаваш не можеш да ми лепнеш етикет дали става нещо от мен или не.някак си етикетизирането стана много модерно.

90

Анонимен

преди 8 години

До GSXR 1000Правилно, да не ти пука. Така разсъждават и ония, които се самовзривяват. Признак за добро психическо здраве. С тая философия ще направиш сериозен принос към прочистване на обществото. Защото като "добре самообразован" свръхчовек би трябвало да знаещ, че като забършеш някого, той може да се окаже по-як от теб, а и да ти пусне едно олово. Така че, не се пали толкова, просто няма смисъл и полза и за тебе, и за онези, около теб. А най-вече за жената, която те е родила.

89

GSXR 1000

преди 8 години

До 109Може да се говори но адеквато и с адекватен тонсъщо е желателно да имаш акъл малко и да виждаш ситуацията от всички страни.Ако искаш дай си номера на колата и ще ти махна като се разминем някой път приятелски :)