57

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Когато него го настъпят по мазола - пищи и води дела в съда... - а той се гаври с всички... - един силно комплексиран малчик - порасъл на ръст, но не и на акъл...

56

Анонимен

преди 8 години

СЛАВИ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ СЕЛЯНЧЕТАТ НЕ СА ПРОМЕНИЛИ ПРОГРАМНАТА СХЕМА. ТОВА ПРЕДАВНЕ Е НА ЗАПИС НЕ Е НА ЖИВО. ТАКА ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ПУСКАТ ВСЕКИ ДЕН ЗАПИСИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯТ А НЕ СЛАВИ. НО ТЕ НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯТ ЗАЩОТО СА ***.И

55

голю босев

преди 8 години

до 59Как можа невежество да кажеш, че великият Тодор Колев е чалгаджия. Издъни се.Баща на чалгата е хисарският "поп".

54

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Слави нямал деца и това следва да го...оневини за просташките му скечове.Плитко и...тъпо;няма извинение г-усин Трифонофф.Вашите подигравки за публичните личности е в осноеювата на вашето шоу,на което дължите и богатството си.Няма извинение за вас и просташкото ви чалгаджийско теле...предаване.

53

Прав

преди 8 години

Слави е играч от класа /машина за правене на пари/. В един период не го харесвах, сега ми е безразличен. Извинението ми се струва, че е искрено.

52

ист

преди 8 години

Слави -самозабравила се медийна мутра.Забогатял от простотии, както и много от политиците ни. Предаването му е за нискообразовани. Не нарушавам доброто му име, защото няма такова.

51

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Ако БТВ държи на имиджа си, морала си, авторитета си... - трябва да прогони дългия...

50

Анонимен

преди 8 години

59Съжалявам, че ще кажа една истина която не се знае от много хора. Прототипът на чалгата бяха песните на покойния любим актьор на много българи Тодор Колев. Да изброявам ли словосъчетания като "на морето дупка, чакракатъй", "детенцето с меченцето в ръце", "камион ме блъсна, тракторът ме гази" и т.н. Славито в последствие доразви творчеството на Тодор Колев.

49

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

В сравнение с Президента... - независимо от високият си ръст... - Слави е лилипут/ка/...

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62Затова трябва да има контрол на изборните резултати и пак да платят СОРА да направи нужната проверка заверка ама май ще си останем с пожеланията щото всички дидяха, че като я има СОРАТА я нема лъжата а това не им аресва изобщо на всичките :D

47

Анонимен

преди 8 години

53За никой няма да гласуваш. Няма и смисъл, тъй като изборните резултати се спускат отгоре, сещаш се от къде. Не си правете труда изобщо.

46

Бай Иван

преди 8 години

Факт е че Слави задминава по рейтинг доста от новоизлюпените предавания, значи се гледа все още. Кой и защо го гледа вие ми кажете.

45

Анонимен

преди 8 години

Що за тъпо извинение .. ?! Този Слави Трифонов е бащата на чалгата . Създаде чалгата като опиум за народа докато се крадеше от държавата народа беше опиянен с голи жени по вестниците на дсяка лафка и чалга музика,Е не го обичам този ***.

44

анонимен

преди 8 години

доста излишни коментариОтговорът е един - ОСТАВКА за когото трябва, защото си е гранде гаф, независимо с президент или - неТези заплати трябва да са подплатени с професионализъм, ако не - вън /плюс наказание/

43

Владислав

преди 8 години

Слави е самозабравил се селянин , псевдо патриот ,който години наред е *** на най-големите манипулатори в държавата.

42

Анонимен

преди 8 години

До -10Гласува се за най-малкото зло което има реален шанс да е в парламента и никога няма да подкрепи Буда най-голямото зло управлявало някога България от 1989 година досега!

41

-10

преди 8 години

При такъв гаф човек е редно наистина да се извини. Само че не е нужно всички да го разбират - просто набира дадения телефонен номер и поднася извиненията си. Тихо, без излишен шум.---------Като набере дадения номер и се извини, точно ти пък ще си човекът, който ще реве с пълно гърло, че не се е извинил, защото няма и да си разбрал!

40

-10

преди 8 години

За политическите му пристрастия няма какво да коментираме - той правеше реклама на Меглена Кунева, която продаде България за да бъде еврокомисар. Днес е заместник премиер? Абе кой гласува за такива бивши комунистки?-----------Всички!!! Българите са комунисти по природа! И двете най-големи партии са комунистически БСП и ГЕРБ. От другите в парламента повечето и те са комунисти - АБВ, Атака, "Патриотите". ДПС-мафиоти, БДЦ-пародия. Нормалния материал е само 5-6%. Кажи за кой да гласуваме?

39

az

преди 8 години

До ?Прави с Мая Манолова...

38

Анонимен

преди 8 години

до 48По принцип си прав, но Курумбашев дълго преди да стане депутат от БСП беше върл привърженик на Костов и СДС. При такива екзеплари няма парийна симпатия, те са там където има лапачка.