77

Анонимен

преди 8 години

Гафът си е гаф тук спор няма, друг е въпросът кой е виновен за него, на дали е Слави. По-интересни са ми всички плюещи по Трифонов, защо е тази завист по един успял човек в кариерата си. На малко ли деца със заболявания помогна до сега, на малко ли талантливи деца протегна ръка им им финансира изявите?

76

Горан

преди 8 години

А, бе вие нали сте много умни... Той поне се извинява, за нещо което не е могъл да знае, и да предотврати, а вие го плюете, защото се... извинява! Той ли е толкова ***, или вие сте многократно по-прости? Отделно, никой не ви кара насила нито да му гледате предаванията, нито да му ходите на концертите!

75

Анонимен

преди 8 години

Направо не проумявам как стадионите са пълни по коцерти, а Слави бил подлизурко, предател, ***, селянин и какъв ли не... Аз лично смятам, че той е колос и явление в българския шоубизнес и ще остане недосигнат в следващите десетилетия. Този успех не е случаен. За него е работено много, затова трябва да го уважаваме.

74

Георги

преди 8 години

До Анонимен 94 - Скръбта на едни родители е велика, а уважението към тази скръб към ВСЕКИ родител загубил дете е морален дълг на ВСЕКИ мислещ и уважаващ СЕБЕ си човек, не ми се иска да ви обиждам и иронизирам, но не ви прави чест.

73

Анонимен

преди 8 години

тоя много се мисли за великв действителност е една долнопробна *** за когото на никой не му пука

72

Анонимен

преди 8 години

Единствен ли съм, който смята, че трагичната смърт на детето е една тема, а некомпетентността на президента - съвсем друга? В скеча не се подиграват на детето, а на баща му. Така че ми се струва, че цялата тази работа е от нищо нещо.

71

Анонимен

преди 8 години

Ще ми стане много кеф Слави наистина да се впусне в БГ политиката, почти 100% съм сигурен, че ще задмине по рейтинг Бареков и по популизъм бат'Бойко. А най-интересното ще бъде да стане ясно КОЙ стои зад него и мераците му да става политик. При Бареков беше ТВ7 на Цецо и Ко. , а при Слави най-вероятно ще е неговата телевизия. У нас е така - всяка телевизия си прави партия и всяка партия си прави телевизия! Само БНТ е на народа :)))

70

Анонимен

преди 8 години

Много им се иска на някои хора да нарекат Тодор Колев (вечна му памет) баща на чалгата. Не, Адама не е създал чалгата, велик артист и шоумен, песните му бяха пропити от сатира и прекрасното му чувство за хумор. Разбирам, че искате да се почувствате по - малко елементарни и пошли, отривайки се в аурата на един велик български актьор, но няма как да стане, съчиненията на тази тема са нищо повече от едно опрестенческо бълнуване и опити за девулгаризиране на чалгата.

69

Анонимен

преди 8 години

Просташки пиар за вдигане на рейтинга ! Трогателен , разкаян , без очила , с подпухнали от терзание очи... Айде бе....! Хамелеона почна евтино да оценява хората .

68

***

преди 8 години

да го кастрират съвсем да няма

67

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Погледнете го добре и кажете - не трябва ли да се въдвори на 4-ти килиметър... - немедленна...

66

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига сте се престрували бе.На същия ден сигурно са си отишли десетки детенца.Да се спрат телевизиите ли.Мъката си е за Плевнелиев ,семейството и приятелите му.Всички други тук ронят фалшиви сълзи и няма защо да плюете по Слави.Той от къде да знае какво и кога ще се случи та да си подредят повторенията

65

ivanova

преди 8 години

МОЛЯ, ВИЖТЕ ТОВА НАЛУДНИЧАВО ИЗРАЖЕНИЕ... ТАКА ЗАТЪНАЛ В ИЗВРАТЕНЯЩИНА, ЧЕ И В ПИШМАН ПСЕВДОПАТРИОТАРСКИ НАПЪН, ЧЕ ДА НИ КВАКНЕ И ТОЙ НА ГЛАВАТА ПОЛИТИК!

64

Анонимен

преди 8 години

И така, как се появи чалгата в България? Предполагамe, че първите наченки започват в началото на 80-те. Кой каквото ще да казва, но за нас Тодор Колев е един от главните виновници помните ли Камион ме блъсна, Сто кила ракия, Черно море Определено повлияха и съседите ни (и особено Лепа Брена, но това е друга тема). Като пример ще дадем и Хисарския поп с Дай си сърцето и Мустафа Чаушев с А ти си ме чакала.

63

ве се ла

преди 8 години

Като чета коментарите ви се чудя къде бяхте, докато по форумите плюеха президента, и се чудя защо сега плюете Слави? Все пак това беше повторение на предаване. А може би вие сте от тези, които по принцип си плюят по всеки и всичко.

62

Анонимен

преди 8 години

Slavi i ti li se podmasvasch Po kratko se nischto ne si napravil kato umrahm dezata voini4eta v Kamioni kato umra deteto ot borisovata Gradina ti slavi imasche Pak predavaneto

61

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Много се кефих как "Господарите на ефира" изяждаха първата част на шоуто на дългия...

60

Анонимен

преди 8 години

Stiga Ste si lusi sadmizite e Kolko deza sa umirali Kolko Hora daje i Sex maj e nameren Umral

59

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА- порасъл на ръст, но не и на акъл...

58

Анонимен

преди 8 години

до 73Не знам на колко си години, но предполагам че си гледал предаването "Как ще ги стигнем американците" преди много години. Там Тодор Колев създаде чалгата и първи я вкара в употреба. Това, че е велик актьор и любим на много поколения не е спорно. Просто той създаде чалгата, какво да се правим на ударени?