37

Анонимен

преди 8 години

Очаквам до края на деня да каже, че не пее чалга.

36

млади

преди 8 години

Сигурно сте млади и не помните КОВАРСТВОТО на Слави и КОрумбашев идр.): около 1995 или по-рано се появиха по улиците със "ставайте, юнаци".. и всички мислехме, че това са НОВИ хора, с НОВ чип в главата! Докато след около година( като НАБРАХА привърженици с ИЗМАМА) започнаха ПАРОДИИ по тв с всички представители на СДС( по онова време)Явно е било ЗАМИСЛЕНО от ядрото на славната БКП като "идеологичен удар".И така се продължи.Курумбашев- "БАШ юнака с байряка" стана депутат от БСП.Сега Слави прави

35

Анонимен

преди 8 години

Накрая от вчерашния гаф са получи реклама на шоуто на Слави. Може би и това е целта на гафа

34

ogalb

преди 8 години

Да, да, президента ви е виновен, че сте некадърни!

33

emma

преди 8 години

До Анонимен Takav kato tebe, no malko po smel. A ti si pazlio, sled kato ne smee6 da napi6e6 imeto si

32

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да не ми е неприятен Станислав Трифонов, едно не може да му се отрече - създаде маса таланти които излязоха от неговото предаване. За политическите му пристрастия няма какво да коментираме - той правеше реклама на Меглена Кунева, която продаде България за да бъде еврокомисар. Днес е заместник премиер? Абе кой гласува за такива бивши комунистки?

31

да бе

преди 8 години

Извинява се, натяквайки ни, че деца нямал. Да го съжалим и него. Да си бе осиновил едно, ако има проблеми. А тези, които имат деца да не би да знаят за болката от загубата. По-добре да си бе замълчал.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2"тъпия учиндолски КЛОУН си мисли, че може да прави ПР от всичко ... от човешки трагедии или от каквото и да е ... стига да падат парички"МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!Този учиндолски маркуч (дългуч, *** и каквото друго се сетите), не трябваше изобщо да го пускат в София, с неговия просташки "хумор" и чалгаджийко мислене. "Всяка жаба да си знае гьола", е казал народа преди векове. А сега умишлено се насажда простащината във всички сфери и на всички нива на обществения живот.

29

Ина

преди 8 години

Този отвратителен ,,човек" Слави май се оглежда към политиката в залеза на миризливото си творчество.

28

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига вече сте дъвкали една и съща тема. Кой пуснал предаване, кой се изказал негативно и т.н. За такива неща изобщо не следва да се пише. Росен сам помоли да не се вдига шум, вие направихте панаир до небето. И защо изобщо някой трябва да се извинява на Плевнелиев? Той исзвини ли се на някого след като направи хиляди гафове? Сега пък Славито бил виновен. Нямате угодия.

27

?

преди 8 години

А защо ВЪОБЩЕ беше необходимо да се ПОДИГРАВА този *** Слави( заедно със смешниците си от екипа!!) на президента Плевнелиев??? И да се извинява 'проформа'!!! ОТ 1990 година линията МУ е ЕДНА: да се подиграва на ДЕМОКРАЦИЯТА: то не бяха осмивания и пародии на Иван Костов, на Н.Михайлова! Не видях СКЕЧОВЕ за Първанов, Станишев, Миков или Мая.Верен на БКП/БСП.

26

fripp

преди 8 години

При такъв гаф човек е редно наистина да се извини. Само че не е нужно всички да го разбират - просто набира дадения телефонен номер и поднася извиненията си. Тихо, без излишен шум.

25

Анонимен

преди 8 години

Има разлика между хумор, сатира, виц и подигравка. Не мисля, че има толкова долен човек да се подиграва с човешка смърт. Слави си е ***, но е толкова долен.

24

-

преди 8 години

Слави Трифонов поне умее да се извинява и съм убедена, че го е направил от сърце.Вие, драги, умеете ли да се извините като сгафите?Някога през живота си извинявали ли сте се на някого?За сърце не иде реч. То е ясно, че само пръсти за писане във форуми и израстъци за местене имате.

23

тъпанари

преди 8 години

Ама и заглавието ви е един път! Аз на кого да се извиня, че нямам деца?

22

Анонимен

преди 8 години

Слави верно е ***, ама поне не е толкова, колкото програмния директор на БиКенеф. Извинява се човека и то за гаф, който не е негово дело. Това не пречи да е кух като пъпеш, де

21

урод

преди 8 години

Отидете в ютуб и прочетете коментарите на чужденците под клиповете на Крисия.Плешивия дядка бил страшен, ужасен бил, кошмари щели да сънуват.Кой позволявал на педофили да работят с деца?Това било подсъдно, в България закони нямаме ли?И т.н. и т.н.

20

Анонимен

преди 8 години

Колко е *** тоя чалгар! Те и хората дето имат деца не знаят каква е болката!

19

Анонимен

преди 8 години

До minchoИ какво общо има твоят коментар с пост 14 който коментира предаването на Слави ?

18

Анонимен

преди 8 години

Ако искате бързо да разберете дали даден човек е *** или не, питайте го дали гледа Слави.