Снимка: архив, Булфото

И Слави Трифонов се извини на президента Росен Плевнелиев за гафа със скеча на Виктор Калев, който имитира държавния глава, излъчен в повторение на шоуто вчера по обед.

Още по темата

Днес, в 12:30 ч, Слави Трифонов поднесе своите искрени съболезнования и извинения и обясни, че повторенията на предаванията му са планирани от преди около месец и половина, но това не оправдава него и екипа му за нелепата случка.

"Господин президент, аз нямам деца и мога само да се досещам за вашата болка и мъка. Приемете моите искрени съболезнования и тези на екипа ми", каза Трифонов.

Вчера, часове след излъчването на шоуто, bTV разпространи прессъобщение с извинение за тв гафа, който направи 2 дни след смъртта на президентския син – 14-годишният Филип Плевнелиев.

Тийнейджърът почина неочаквано в събота след сърдечни усложнения. Лекарите, опитали се да спасят момчето, обясниха, че той е издъхнал заради рядко заболяване на сърцето, което не е имало никакви предшестващи симптоми.

Вчера Филип бе погребан, далеч от камерите и медийния шум, в много тесен семеен кръг.

 

Коментари Напиши коментар

157

Анонимен

преди 5 години

Няма й да имш !Ако имаше деца ,щеше ли да ги искараш да се плезят на сцената , като теб. Сигурно щяха да ти плащат още повече , за приноса ти да възпитаваш българските деца !

156

Анонимен

преди 5 години

Честно казано за пършивата заплата от 4-5 хиляди лева не бих се наел да стана президент за да ме плюят разни ***. А сиктр.Като инжинер в Германия взимам няколко пъти повече. Компанията е доволна от работата ми и никой не ме плюе. И аз съм щастлив.

155

Анонимен

преди 5 години

Нещо не виждам статии за починалите деца на обикновенните хора. Или хората ограбвани от Рапона и Плювню. Или казано по друг начин So Fu..ck of m-r president