81

anonimen

преди 8 години

kato gi gledam pili sa ximiq s 4uvali,ei tva prai ximiqta agresia

80

Анонимен

преди 8 години

Не знам в какви училища сте учли, ама един от най-ранните ми училищни спомени е как едно момче от нашия клас го събориха с юмруци в коридора едни по-големи момчета и взеха да се мъчат да го уцелят с ритници в тестисите, а той се гърчеше и ревеше. Наричайте ме ***, или каквото щете, не ми пука, но това си беше самата истина. Нямам никакви хубави спомени от прогимназията.

79

Анонимен

преди 8 години

До ЧекистПри комунизма децата масово се биеха в училище а големите взимаха стотинките на малките. На улицата беше опасно за децата - улиците бяха пусти, не можеш да видиш дете да играе, защото роделите ги беше страх по големите да не го пребият и да му вземат стотинките или някой да не отвлече детето за органи или за проституриране на запад. Никой не пускаше детето си навън, децата бяха затворени по цял ден в панелките.

78

anonimen

преди 8 години

aku6erkata bila bebeta bila iznervena ami tezi kakvi sa i te li sa iznerveni,ami ima psixiatrii da gi lekuvat

77

Хасан

преди 8 години

Поне в затвора ще си спомнят песента на Кондьо-Доко, Доко

76

Анонимен

преди 8 години

Ами, то си е за страх. Моите зъби ги оправиха чак при лошата демокрация. Училищната зъболекарка имаше прякора Миньора. Всички излизаха разревани след псоещение при нея и даже най-големите хулигани ги беше страх и предпочитаха да ги болят зъбите, отколкото да отидат на зъболекар. Затапваше пломбите с палец.

75

Да

преди 8 години

НаркотициАгресия -Навсякъде Стрес (Стресът който преживяват днешните деца е огромен и той се прехвърля дори от родителите върху тях).Обръщане на понятието за нормално и ненормално. Какво искате да излезе от такова общество.КОМУНИЗМЪТ Е ВИНОВЕН ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ НЕЩО

74

anonimen

преди 8 години

u nas vzexa da biqt bebeta kato aku6erkata ,sega 3 godi6no dete,ne6to kuca v sistemata ama kakvo

73

Чекист

преди 8 години

Пичове, аз от даскалото в соца само 1 лош спомен имам. Когато ни караха да ходим при зъболекара. Маааа не мога ви опиша къв страх ме гонеше. :))

72

хА

преди 8 години

По комунизмът се биехме. Големите ни пререждаха взимаха ни стотинките м да така беше. САМО ЧЕ НЯМАШЕ САДИЗЪМ . ТОВА КОЕТО В МОМЕНТА ЖИВЕЕМ НЕ Е ТEСТОСТЕРОН НОРМАЛЕН ЗА МЪЖЕТЕ КОЙТО Е ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА ЧЕ СМЕ ПО АГРЕСИВНИ ИТН. (НЕЩО СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО) ТОВА Е БОЛНО ОБЩЕСТВО. СЪДИЗМЪТ ЗАЩОТО ТОВА Е ТОЧНО ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО

71

Генерал Гадорян

преди 8 години

Народа оскотя. Акушерка бие бебе. Некви комлексирани пубери бият детенце. И все по зле ще става.

70

Анонимен

преди 8 години

Чекист, ако преходът е започнал 1985 година, може и да си прав.

69

Тоя Патрик....

преди 8 години

...ако го опандизят, дай Боже, много бързо ще си реши проблема със самочувствието си. Затворът има собствено правосъдие. Престъптиците, посегнали на деца, се превръщат в "любимци" на останалите. Има да се кротне като вакло агънце ще блее след една-две любовни срещи...

68

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 9595 Бе и аз по соца учих, но други спомени имам... Да не е било по време на прехода? :))

67

Анонимен

преди 8 години

До ЧОВЕКточно така! и да се види кои са майките на тия двамата, тях така ли са ги били като са били деца? Наистина ми е много интересно семействата, роднините на тези изверги какви са? Как са расли?

66

хА

преди 8 години

Оказва че тези момченца са били и Обратни. ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ ОБИКНОВЕНО НЕ Е САМОСТОЯТЕЛНО ЗАБОЛЯВАНЕ А ИМА И МНОГО ДРУГИ ПСИХИЧЕСКИ - СКЛОННОСТ КЪМ НАСИЛИЕ, ДЕПРЕСИВНИ СЪСТОЯНИЯ..... И ДА ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ СЕ ЛЕКУВА.....

65

Анонимен

преди 8 години

91, стига се напиня. Учил съм при соца и в даскало всеки ден биеха някого, а големите ни взимаха стотинките. Изключваха поголовно, ама нищо не се променяше. Айде стига с опорните точки, поне недейте под статии като тази.

64

Лора

преди 8 години

До ГалинНе, не е добре. Потенциал за омраза имаш, ясно е. Не съм сигурна, кой имаш пред вид като говориш за двуличност. Никой ама никой няма право да наранява друго човешко същество, още повече кгато става дума за дете и то малко дете. Тук етническата принадлежност и БХК нямат никава връзка. И - човек пише правилно НЕ заради другите, а заради себе си.

63

Анонимен

преди 8 години

Прави впечатление, че комунистите за 45 години докараха до там държавата, че през ден стават убийства и се узвършва насилие над деца. А нашите приятели и по-старши партньори от Вашингтон и Брюксел се опитват да ни помагат и да ни спасяват от разрухата която ни донесоха комунистите.

62

Патрик

преди 8 години

Патрик ще стане Патриция с помощта на братята, които ще го отрупват с внимание всекидневно в затвора.