61

Анонимен

преди 8 години

ИЗВЕРГИ, ***!!!! ДАНО ПОПАДНАТ НА "ДОБРИ" МОМЧЕТА В ЗАТВОРА, ДЕТО ЗНАЯТ КАКВО СЕ ПРАВИ С НАСИЛНИЦИТЕ НАД ДЕЦА.

60

Чекист

преди 8 години

Патрик :)) ейййййййййййййййййййй :)) Доста отговорно име...

59

Анонимен

преди 8 години

Да ги пратят при бай Ставри от първи отряд на ЦСЗ !!!Той е строг ,но справедлив!

58

Лора

преди 8 години

Отлично знам как се пише, ама имаш ли потенциала ти да ми правиш забележка, едва ли? Просто сте толкова жалки че дори не заслужавате да се мъча да ви пиша грамотно. Отново ще напомня, двулични сте...! Сега добре ли е?

57

Ния

преди 8 години

Престанете да ги оправдате, младежи били, малки били. Аз имам приятели, които станаха бащи на по 19-20 години и са ПРЕКРАСНИ родители. Ако си човек, си човек, и на 15, и на 20, и на 100. Ако си изверг и ***, си такъв и промяна трудно става. В случая това са двама социопати, които на всичкото отгоре са искали да се фукат със заснети клипове. Защо сега ще живеят с парите от нашите данъци, питам защо??? СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ.

56

Анонимен

преди 8 години

То в казармата все едно не е имало избиване на комплекси... Бръснене на портрет и какво ли не. На едни комшии сина се застреля на пост, не издържа.

55

Анонимен

преди 8 години

Сред тийновете е модно да си някаква страховита ММА батка и да демонстрираш юмруци.Само че ония в пандиза не се впечатляват от стойки. А как обичат насилниците на малки деца, не е истина, след 2-3 години тия на снимката няма да са с всичкия си.

54

ЧОВЕК

преди 8 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ИМ КРИЕТЕ ОЧИТЕ НА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ?????? Покажете им лицата и очите, нека всеки ги знае, покажете майките и бащите им!!! Разнасяте снимки на майката наляво и надясно като че ли тя е УБИЙЦАТА. Убийците са тези двама ***, казвам УБИЙЦИ, защото не се знае дали детето ще е нормално, дори и да оцелее след този ужас.

53

лора

преди 8 години

До ГалинГалине, казва се "прЕбити". Много е страшно, когато неграмтони хора като теб се опитват да се правят на защитници на другите, без да разбират за какво в същност става дума. Сигурно дори не знаеш какво е БХК.

52

Анонимен

преди 8 години

Тези са "биячи", точно колкото и онези от борисовата са "скинари".

51

Анонимен

преди 8 години

Бих им разбил главите с кирка, не заслужават да дишат тия двамата. Аман от комплексирани скинарчета, докога?

50

Анонимен

преди 8 години

Някой запита ли се дали майката не е оставила детето в България по вина на бащата? Ние с детето ми в момента живеем в България в абсолютна мизерия, при условия, че без проблем мога да започна добре платена работа в Германия, но таткото не дава съгласие, а аз нямам пари да плащам на адвокати. По тази причина дори и за издръжка не съм го осъдила. Не е виждал детето от 3 години. Предложих му да у пращам някакви пари от Германия, ако подпише декларацията, искал ги предварително.

49

nnnn

преди 8 години

Защо им криете лицата, това са *** и трябва всички да ги видят?!А също трябва да покажете и родителите им,да ги видим и тях,възпитали и отгледали ***...

48

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно няма да лежат в затвора, както обикновено става в БГ

47

ист

преди 8 години

Какви момчета, какви младежи . На 18 години бях войник и истински МЪЖ.

46

Анонимен

преди 8 години

Тези наркоманчето ако бяха направили нещо такова на моето дете подхождам директно с нож в черепа (острие 15-20см)

45

Анонимен

преди 8 години

Въпросът е кой дава по 1200 лв. на двама ***, за да му гледат детето, а не се обърне към специализирана фирма, където гледачките са под някакъв, дори и минимален контрол. Всеки родител е наясно, че дете не се оставя само дори и за 4 сек, да не говорим за 40 дни. Предположенията, че е имала увлечение към един от двамата, не са никак безпочвени. Не, че една лелка не може да пипа едно момченце, но пък при цели двама дришльовци рискът е необмислен. Жалко за детето, дано излезе от комата.

44

Анонимен

преди 8 години

Представяте ли си тези двамата да имат право да осиновят дете? Нали за такива права се борят гейовете! А тези двамата си имат свички признаци на семейна двойка. Предполагам следващата стъпка на някой адвокат от БХК да настоява да не се разделя "семейството" в затвора и да бъдат оставени заедно.

43

lora

преди 8 години

Защо сте им скрили очите? Те не са деца. Нека всички да ги видят, да знаят и да се пазят.

42

Анонимен

преди 8 години

До заряНикой не може да те принуди да си зарежеш детето на двама ***. Погледни ги. Според теб това нормално ли е. Можеш да наемеш жена или семейство с опит. Това е много меко казано пълна безотговорност.