101

ДА ПОПИТАМ

преди 8 години

До всички които са учили по времето на "лошият комунизъм" . Да сте виждали някой да е посягъл на учител а ? Сигурно някой може да спомене един два случая . как са завършвали те а.В момента учителите са бити от децата С лекарите как е а. Лекаря беше една от най-уважаваните професииАре у лево "демократични говед@"

100

Анонимен

преди 8 години

Че при социализма какви ни бяха ръководителите? "Роден в бедно работническо семейство" и с манталитета на роден в такова. Партийната кариера, прегризването на гърла по стълбицата и после къщата в Бояна, служебната волга и западната кола в гаража.

99

майка

преди 8 години

ЗАЩО сте закрили лицата им?! Дори и със закрити мутри, агресията пак струи от тях. От телата им, от позата, която са заели, от това, което се вижда от израженията на лицата им. Що за МАЙКА е тази, за да повери най-скъпото си на тези хора?! Не ги ли усети?! Аз съм майка и тази новина ме смаза. Никое дете не заслужава това насилие, тази гавра. Защо сме толкова лоши хората?! Никое животно не проявява такава жестокост и извратеност като човека. И тези ще ги забравят след няколко дни като онази акуше

98

Чекист

преди 8 години

Дайте да не се караме за глупости. Ясно, че и по соца е имше "цветя", но въпроса е в това, че тогава лошите "цветя" се брояха на пръсти, а сега е точно обратното.

97

КУКЛОВОД

преди 8 години

КАЖЕТЕ НА ПСИХОГА СИ,ЧЕ Е ГОЛА ВОДА ПСИХОЛОГИЯ НЕ СЕ УЧИ ПСИХОЛОГ СЕ СТАВА ПО РОЖДЕНИЕ.НАПРОТИВ ОТ СНИМКИТЕ СЕ ВИЖДА ,ЧЕ СА ИМАЛИ ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ И УСЕЩАНЕ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ,РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА СЪЩИТЕ ТАКОВА ВЪЗПИТАНИЕ СА ДАЛИ.А ТАЗИ МАЙКАТА,КЪДЕТО Я ПИШЕТЕ САМОТНА АКО СИ БЕШЕ ЗАДЪРЖАЛА МЪЖА И ДЪРЖАЛА НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕНОСТИ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА.МНОГО ПРИЯТЕЛИ ИМАЛА И ГИ СМЕНЯЛА ЧЕСТО БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ НЯМА РОДИТЕЛСКИ ИНСТИНКТ СЛУЖБИТЕ ОТ ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА Я ЛИШАТ ОТ ПРАВА.

96

Анонимен

преди 8 години

Тия, че са *** то е ясно, ама каква е тая майка-и...ка, която е оставила детето си на тия?! Аз кучето си няма да оставя на такива хора, тази 3-годишно дете оставила и то не за ден, а с месеци! Откачалка!!!

95

До 120

преди 8 години

Абе човек системата в която живеем позволява една тиква да стане премиер. Такива по времето на лошият социализъм (въобще не изключвам идиотщините на строя) щяха да са си пожарникари и толкова.Системата е погрешна

94

121

преди 8 години

Ти си учил в ТВУ, така ли? Или в някое село със смесено население? В добрите училища през соца се учеше, имаше ред и всичко беше ОК. Стига сте лъгали малките.Простотии ставаха при отпадъците в техникумите, селските училища и т.н. Но дори там дисциплината беше в пъти по-добра отколкото сега. Мога да кажа 10000000 лоши неща за соца, но за училищата... просто бяха образцови сравнени със съвременните фабрики за консуматори, *** и престъпници.

93

Анонимен

преди 8 години

123, разбирам пролетарската ти омраза, но не мога да ти помогна. Интересното е, че откак падна режима, никой не ми е посягал, а преди това редовно ми се случваше. Вярно, свиха ми веднъж лайсните на колата, ама ще го преживея :D

92

CHUK

преди 8 години

TIA URUNGELI TRYABVA DA STRADAT MNOGO.DA POLUCHAT STRAHOVA NEVROZA DOKATO SA JIVI.INACHE STAVA LOSHO....MNOGO LOSHO.TRYABVA DA IMA VUZMEXDIE.

91

Ангел

преди 8 години

Абе тия *** да не са се обичали?Тая снимка нещо много съмнотелна ми изглежда......Спомям си преди време един полицай разказваше ,че най-садистичните и безумни убийства ги извършват хомосексуалистите.То ще се разбере де....

90

Анонимен

преди 8 години

Ами, и ние сме ходили на училище при соца и други спомени имаме, поне аз (както казах, от 1985 г. натам). И как не са си позволявали волности, като си правеха точно каквото си поискат. Един пич го "джобиха", като го хванаха за краката, обърнаха го надолу с главата и взеха да го тръскат. Той се разрева, а те се смееха. Садистчета е имало винаги, само че тогава хич не се говореше и пишеше, щото такива неща в най-развития строй не ставаха.

89

ss

преди 8 години

Махнете тези черни ленти от очите им , нека всички да видят *** и цялата негативна енергия да се излее върху тях , а може да показвате фотоса на нещастната майка , дори и да я обвинявате ,тя не заслужава нещастието.

88

Анонимен

преди 8 години

При демокрацията 250 000 ходеха без зъби, но при соца 7 милиона бяха без зъби, зъболечениеот беше изключително скъпо и никой не можеше да си го позволи.

87

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 113Разбирам иронията ти. :)

86

Анонимен

преди 8 години

В моето училище където учех през соца редовно ни пребиваха големите и ни взимаха стотинките. Всички гладувахме защото нямахме стотинки за закуска, а по големите си купуваха цигари с парите. Виждал съм сцена как едно дете в тоалетните го пребиха до безсъзнание и после го оставиха там в несвяст като преди това го преджобиха за стотинките.

85

Деца, стегнете се !

преди 8 години

Гледам тука разни пубери разказват за соца, колко било лошо. Е, не беше ТОЛКОВА лошо, дечица. Имаше много глупости и гадости, но такива неща не се случваха. *** винаги е имало и винаги ще има, но през соца такива *** умираха от страх и не си позволяваха много волности.След падането на социализЪма, другарите размътиха водата, за да могат да крадат, а най-големите *** станаха "бизнесмени". Ама какво да говорим - вижте кой сте "избрали" за Премиер и приключваме разговора :)

84

Анонимен

преди 8 години

117, не знам откъде ги вадиш тия данни, но моите зъби при соца бяха тотално разнебитени, въпреки здравеопазването. Маса пари хвърлиха после родителите ми, че да ги оправят и оттогава, Слава Богу, всичко е наред. Много рядко имам по някой развален. Да не говорим, че покрай Миньора и подобните й се разтрепервах, само като видя зъболекарски кабинет.

83

Смешници

преди 8 години

Абе смешни НПо-шки ходили сме и ние на училище по време на комунизмът. Аз лично съм се бил общо 4-5 пъти за цялото ми учене. Пари никога не са ми взимали. на опашки са ме пререждали големите после и аз правех така.Били сме се и са ни наказвали само че децата не бяха САДИСТИ. Ако едно момче в училище не се било поне един път значи нищо не успял да устои.

82

Анонимен

преди 8 години

"Ами, то си е за страх. Моите зъби ги оправиха чак при лошата демокрация."...При добрата демокрация 250 000 хиляди българи са без зъби. А 80% имат развалени зъби и нямат пари да си ги оправят - масово хората са с лоши зъби. Какво прави добрата демокрация по въпроса?