31

Анонимен

преди 8 години

Повечето началници в ИТ правят клонове на офшорни фирми за да избегнат високите данъци най-вече и уж наемат работници на високи заплати а пък по обявите няма по-висока заплата от 1000 лева.

30

Анонимен

преди 8 години

Щом държавата е най-желания работодател колкото и да е странно това, значи нещо куца в твоята камара приятелче.

29

az

преди 8 години

To Durjava otdavna nqma *** tva e teritoriq s iz4ezva6to neselenie ako moje da se nare4e takova

28

Анонимен

преди 8 години

Паре нема, ДЕЙСТВАЙТЕ !Това е девизът на БГ бизнеса, или по-скоро на псевдобизнеса, назначен от Държавна Сигурност.

27

Анонимен

преди 8 години

Има много и качествени работни местаза минимална заплата, която стига за джобни за да ходиш на работа

26

Анонимен

преди 8 години

Докато в България упорито продължава да не се провежда лустрация и ДС-марионетки като Данев, Плевнелиев и Борисов стоят начело на Държавата и Бизнеса ще е така.В България всичко е фалшиво - нито има истинска ДЕМОКРАЦИЯ, нито РЕАЛНА икономика, да не говорим за ПАЗАРНА такава.Няколкостотин пиявици назначени от ДС за бизнесмени, милионери и политици продължават да смучат кръвта на милиони българи или колкото там са останали в ***.

25

някой

преди 8 години

Проблемът не е, че младите искат високи заплати, а че ги искат без да бачкат яко и че са некомпетентни от многото алкохол и чалга, които консумират вместо да учат. Ако видиш някоя кифла, че се е запътила в 8 към училището не е за да влезе в час, а за да седне на кафето преди "първия" час в 10:00.

24

az

преди 8 години

Rabota nqma 6to luje6 we SKAPANQK gaden

23

Анонимен

преди 8 години

Това младо поколение е най-умното и най-талантливото , от набор 60 хиляди 20 хиляди са изключително умни и талантливи.. В това поколение са инвестирани страшно много пари..

22

тоя е идиот

преди 8 години

Нормално е младите да искат да работят на бюро, в такъв век сме където шлосерите и заварчиците, ще стават по-малко. Еми качи заплатата на заварчиците, ще има и такива. Ако едно време са работили 100 работника и 3 машини, сега 5 човека се грижат за 100 машини. Мечтата на бг бизнеса е високо квалифициран кадър за без пари.

21

Анонимен

преди 8 години

мечтата на бг -бизнесменчето- млад квалифициран кадър ,арботещ п о12 часа мзнаеш 2-3 чужди езика ,ако е жена случайно ако обича да няма деца ,аи всичк отова без да си е мръднал пръстта ''бизнесмена'' за обучение ,стажуване, но пък за сметка на това -ЗА БЪЛГАРСКИ ЗАПЛАТИ .ех -всеки с мечтите си .... да наемат гърци -нали е криза там сега ....

20

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха то скоро за метач ще ти искат по 2 висши и не знам си колко дипломи за да те отклонят вежливо, понеже не си от техните айде изчезни с тия клишета хиляди работни места и необразована младеж какво си седнал на държавната софра чиновник такъв.

19

Анонимен

преди 8 години

Нищо не става от това ганчовско племе. Май наистина най-добре е да дойдат танковете и багерите.Който е по-млад да се спасява, защото остане ли тук ще загине - ДУХОВНО и всякак ...

18

Рапоня

преди 8 години

За 3 курс информатика работа има колкото искаш - на полето казах ви търсят се овчари а докато овцете паса че тракаш на тблета!

17

луд с калашников

преди 8 години

когато народа се евакуира а не имигрира,когато крадливата политическа клоака се изживява като работодател когато на работника се хвърлят 25 години трохи идва времето когато ще ревете първенюта но хората от наемния труд ще имат само една задача да ви фалират да ви чупят машините да ви връщат клиентите...не моите деца не са роби не ще работят за вас!

16

българин

преди 8 години

До Анонимен 9:Всеки път, в такива форуми,к оито имат отношение към работа и работни места, твои колеги - информатици, се хвалят, че в България работят по за 2000 - 5000 лв. , а на Запад им давали 3000 - 10000 Евро. Ти казваш, че за 3-ти курс информатик няма работа. Кое е истината? До колкото схващам, умникът Данев плаче, че нямало математици, а вие, иинформатиците, би трябвало да сте първо математици.

15

Анонимен

преди 8 години

Докога ченгета като Данев ще ни дават акъл. Кой го е сложил на тоя пост. ДС ли ?

14

Анонимен

преди 8 години

Я тия *** разбраха че не остана кой да работи и се разврещяха ами да се хваща да учи и да работи бе като няма кой ама такива като тоя и на запад не могат да идат че там са едно голямо нищо.

13

СФ

преди 8 години

Набутахте всичко в София, големи фирми, институции и какво ли още не. Работя в чужбина, предлагали са ми много пъти работа в София, но категорично нямам желание да се бутам в претъпканата ни столица.А и българските работодатели желаят да им работиш за без пари... Защото нямало работа, обаче карат скъпи коли, ходят по почивки нагоре-надолу...

12

Анонимен

преди 8 години

"Има много и качествени работни места, липсват компетентни кандидати". Ами за 500 лева заплата няма да има! Да не говорим, че масово "компетентните кандидати" избягаха на Запад... така, че работодателите, свиквайте, че или ще давате нормални заплати, за да не избягат и малкото останали качествени хора или ще наемате не работа едни хора с тен.