11

Анонимен

преди 8 години

Младежите сте гола вода! Личен опит!

10

българин

преди 8 години

"...дефектът е, че огромната част от хората с висше образование са в науки, които в момента не са необходими на пазара на труда право, икономика, социални науки"...Нагла ГЛУПОСТ! Кои професии са "в момента необходими"? Ами нали точно такива КОМУНИСТИЧЕСКИ ТАПИРИ като тебе загробват всичко, защото ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ от ИКОНОМИКА, ПРАВО и СОЦИАЛНО ДЕЛО, защото дипломите ви ТОЧНО ПО ТЕЗИ НАУКИ ви ги донесоха по кабинетите и НЕ ТЪРПИТЕ КОНКУРЕНЦИЯ, а сте НЕКАДЪРНИ УПРАВЛЕНЦИ (пардон, мениджъри).

9

Анонимен

преди 8 години

Дрън дрън та пляс отде го изкопахте тоя бухал не е ясно, заради такива като тоя безработицата и доходите на хората са като тези в Сомалия. Изказването му е полезно за някой колкото ланския сняг.

8

Анонимен

преди 8 години

Къде е тази работа бе 3 курс информатика не мога да си намеря работа за лятото , дори на телефоните в HP и други искат 1 годишен договор с минимум 20часа на седмица ..

7

Анонимен

преди 8 години

Глупости, в тази миризлива страна всяко място над 800 лв. чисто е с връзки, познати и роднинчета, без значение от сферата и дали е държавно или частно.

6

Анонимен

преди 8 години

"Младежи със съответните умения и компетентности" има, но не и за 600лв.На "Младежите със съответните умения и компетентности" им писна да ви изплащат новите коли, къщи и к*рви.

5

Чиновник

преди 8 години

Тоя дърт номнклатурчик Данев, да вземе да се пенсионира най- накрая, че стана като фараоните. И нарочно не казва какви "високи" заплати искат младите, защото ще стане за посмешище. Повечето искат около 1200 - 1500 лв. а не по 20-30000 като него. Хората просто искат да живеят нормално. И не може всички да са програмисти, или да бачкат по колцентрове. Трябва да има баланс.

4

Дядо Петър

преди 8 години

Трудна работа.За 70 години комунистическо иначе трудолюбивият и честен български народ стана мързелив и крадлив.Тъй като се нагледа на "преуспяващи" шумкари с начално образование да го "управлават" - разбирай, да ЛЪЖАТ, КРАДАТ И УБИВАТ, когато се наложи.А от 25 години - на техните синове и внуци, както и на най-долнопробна гмеж, превърнали се в червена мафия.Които така узурпираха нещастната ни Родина, че я превърнаха в клоака.По свой образ и подобие.

3

ми така е

преди 8 години

Чалга до дупка,иедене и пиене на корем,и редовно-бело!И някой серсемин да дава пари,и то много!

2

Анонимен

преди 8 години

Мечтаната професия за младите - да получават висока заплата !

1

Анонимен

преди 8 години

Държава от чиновници-блюдолизци.