51

Анонимен

преди 8 години

На пишман бизнесмен работодател , инженерите му пречили..

50

Анонимен

преди 8 години

цеци_ - и няма да сстанеш.....

49

ceci_

преди 8 години

До Анонимен 51Защото сме разни инжинерчета, които сме си набили или ще си набием камшика и ще си работим по света вместо да се занимаваме с ***, които дори не знаят как да обосноват "качествата" на "качествената" работа която предлагат.За съжаление не съм бизнесмен и съм принуден да си продавам труда, там където се търси.

48

PD

преди 8 години

Умението на така наречените работодатели, е да правят милиони от чужди милиарди (най вече бивши държавни ресурси). За капак, под вещото им ръководство от организирани отрасли, превърнаха бизнеса в дребно около занаятчийство. И когато резултатите лъснаха, някой друг им е виновен. Времето ви изтича и ще Ви бъде сипано според делата Ви. От високо като се пада най боли.

47

Анонимен

преди 8 години

51, вашето чалга поколение е мнооого далече от германците. Затова са ви и такива заплатите, момко!

46

do 51

преди 8 години

Защото когато се опиташ веднага идват малките бойковчета, прикрити зад държавната си службичка, за да те рекетират. И когато и това не успее вече наистина идват с бухалки и качулки та да ти вземат бизнеса. Затова никой не се и опитва. "Бизнесмени" стават само "приятелчета" и то най-често за да перат пари или да прибират от разни програми и проекти.

45

sid

преди 8 години

Длъжността се казва "клатене на крака"за много пари.Всеки иска да я работи тази професия ,но зависи пред кого ще си разклати краката.

44

цеко

преди 8 години

Ви*

43

цеко

преди 8 години

Не давате пари майка ми улава

42

Анонимен

преди 8 години

Хa хa чупим нaрочно 3-тa мaшинa зa 200 бонки.Щот сa отворени ще счупим и 4-тa и пaк ще се чешaт по глaвите шо стaнa.Взимaм 600 и прaвим мизерия зa 5000.Нaйс a.....

41

Анонимен

преди 8 години

А вие драги псевдо бизнесмени, както и държавна администрация не знаете ли, че сте длъжни да наемате на стаж млади хора, да ги обучавате, да им плащате заплати и да ги осигурявате, така се организира държава.Не знаете ли, че вие трябва да работите във взаимодействие с образователната система и да осигурявате работни места. Но не, вие сте богове, които дават милостиня, икономика на роднините, на шуробаджанащината- феномен в света е България.

40

Анонимен

преди 8 години

бг работодателите -90 % пълно *** ,*** бивши мутри или крадливи тарикати ,надяващи се да им падне някоя обществена поръчка или европроект .Та тези личности -''арзбиращи от бизнес'' -тръганл ида обясняват какво е годен кадър и колко им трябва :)))))

39

ceci_

преди 8 години

До БъндиНямало хора - вятър. Ако имаше "качествени работни места, немците и испанците да са наводнили "Kleta majka Balgariq", a става обратното.

38

Анонимен

преди 8 години

Бачкам в Германия и получавам 2600 евро заплата. Имам ли причина да се върна в България и да се моля на мутрите да ме вземат на работа за 300 евро на месец ? Искам да слушам рев от мутрите, защото глупаците да им бачкат за жълти стотинки свършиха. Терминал 1 и 2 и бягайте.

37

Анонимен

преди 8 години

Политик е най мечтаната професия. Напоследък и Кмет се котира

36

Бънди

преди 8 години

Пак празни приказки. Места имало, ама нямало хора. Този защо не погледне идиотските изисквания на работодателите и не отиде да види как работят е Бюрото по труда. Нормално е човек да иска държавна работа, защото утре може да нямаш платени осигуровки за 5 години назад, щото работодателя ти еди си какво.

35

ceci_

преди 8 години

До Анонимен 35Това е релаността, държавата е един от малкото работодатели където се спазва кодекса на труда, заплащането е легално и се позволяват волности от сорта на профсъюзи и т.н. Като сложим и че "баш бизнесменете патриоте" не дават и заплати и е по-изгодно да се перат посрани килоти в Гърция отколкото да се инжинерства в БГ и се получава този резултата. С тези "качествени" работни места, да 'оди в ***'алъта при братята роми, да му обяснят какво мислят младите по въпроса.

34

Анонимен

преди 8 години

Метрото и терминал 2 или 3.

33

ceci_

преди 8 години

Този е пълен дивакот една страна"В България работодателите предлагат достатъчно много и качествени работни места"от друга:"в обществения сектор, за да получават по-високи заплати""деформира ценностната система на младите е, че заплащането е твърде ниско"Този е *иот. Защо са качествени работните места, след като чиновника печели повече, явно с парите не е, на какви други придобивки ще разчита младежа? Апартамент в София може или сертификация на световно ниво? (Тя струва 1-2 год. заплати)

32

Анонимен

преди 8 години

ами господина итози като него да са си правил исметката .Защото сега аз си я правя- майка ми -инженер ,40 гос стаж ,250 лв пенсия,баща ми ел.техник43 г.стаж -240 лв пенсия.Ах работа работа в Бг.През последните 25 години се гавриха с Инженери и всякакви работещи хора в Бг-сега реват за кадри.:)Братовчед ми е инженер и не работи в Бг ,аз също заминавам .Мутрата на Данев -не е достатъчна да задържи кадрите. .За 600 лв заплата -толкова ще има работници/като изключим малкото богоугодни в София