28

@

преди 9 години

Киев пост"Украйна прокарва закон за разстрел на дезертьори".kyivpost/content/ukraine-abroad/newsweek-ukraine-passes-law-to-shoot-deserters-379791.html.Т.е.насилствено мобилизира украинците,после куршум в главата ,типично за терористичните им ,военопрестъпни методи.И разбира се 24/7 лъжи,че "Русия"пращала танкове и войски за да се опитат да оправдаят кървавия си режим и методи.

27

Спас

преди 9 години

Лавина от пленници! Нова група от Чернухино!!! Май в плен ще попаднат 1/5 от армията на укрите?

26

Украйна?

преди 9 години

Украйна?Имаше такава държава едно време,но сатанистки слуги предадоха народа и когото използват за пушечно месо срещу бойците на Новорусия,които НЕ ОТИДОХА В КИЕВ,НО КИЕВ ИЗПРАТИ БОМБИ СРЕЩУ ТЯХ И ДОМОВЕТЕ ИМ,ТЕРОРИСТИ С ЕДНА ДУМА.Няма вече Украйна,да я нарекат НЕОХАЗАРИЯ по ще приляга.

25

Спас

преди 9 години

До снайпераКак е там в котлето? В момента гледам с кеф, цяла върволица треперещи снайперисти как носят в брезенти товар 200 и с наведени глави се качват в автобусите!:)))))))))) Що така бе чичо? Ко стана?:)))))))))

24

сексолог

преди 9 години

До ЧугунитеСпокойно бе ***,получавате ерекция от завладяването на едно градче..Дебалцевоне е Центъра на Света !Сигурно през ноща ще получите *** от този новВатерло на 21 век.Невиждано,епохално междугалактическо постижение на танкиститеотпускари ,че завзеха некакво градче.Споко битката едва сега започва.Студена Войнане се печели с квартални военни успехчета !

23

Спас

преди 9 години

До снайперВинаги има рискове на бойното поле!!!! Захарченко да не е като онези страхливи ***, Потрошенко и Яйценейко ???? Скоро сами ще стреляте по тези светила!:)))) ......а не по истинските бойци!!!!

22

снайпер

преди 9 години

До Спас 25сега Захрченко само го боцнахме в крачето,но следващия път ...?!

21

/

преди 9 години

Захарченко вика Порошенко на бойното поле да прибере украински флаг https://youtube/watch?v=TDZgIpkj8sA оставен от изпратените от него и Киевската хунта момчета на смърт срещу братятата си,които загиват заради бандитизма на Киев.

20

Анонимен

преди 9 години

Слава Украйни ....къде я видяхте тази слава и къде я постигнахте ....като независима държава имам предвид

19

Спас

преди 9 години

До ,20ЖИВ И ЗДРАВ СИ Е И СЕ СМЕЕ!!! ДО 3-4 ДЕНА ГО ИЗПИСВАТ. АКО ИСКАШ ДА ГО ВИДИШ В БОЛНИЦАТА *** НА rusvesna точка su :)))))))))))))))))))

18

Варна

преди 9 години

До АSD Човек те в киев си говорят на руски ....

17

Спас

преди 9 години

Пак много приказки за тоя дето клати гората!:) Сметки без кръчмар!! А ПИТАХТЕ ЛИ РУСИЯ, КАКВО ЩЕ СТАВА ТАМ??????? :))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 9 години

До ,С тробмоза на крака колко е добре човек не знам...;)

15

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

Скоро положението ще стане 1-1...Скоро.

14

,

преди 9 години

Захарченко е бил ранен но е добре казват :)Също,терористите на Киев,които изпращат за пушечно месо украинските мъже,а и искат да се разстрелват дезертьори,които не искат да се бият с братята си и за Коломойски и тем подобните му изоставят на произвола на съдбата украинската армия https://youtube/watch?v=k9xczCg9SHU-,да не се надяват да ги избият и да им дадат захарна близалка,че "Путин е виновен"?

13

Анонимен

преди 9 години

А как се прокарват в България питайте Бялата Златка, чичу Мишу и останалите рубладжии!

12

Q&A

преди 9 години

"Как да се прокарват руските интереси в Украйна?"Ето така:"Совет Безопасности ООН единогласно принял российский проект резолюции по ситуации на Украине":)

11

ASD

преди 9 години

В Окрайна районите в които население над 70% руско, на няколко вълни ще преминат към Новорусия /Луканск и Донбас/. След като Окрайна загуби индустриалната си част и частта богата на въглища, останалите ще трябва да се изхранват сами без заеми и помощ от Русия /15-17 милиярда $ годишно/. Така прелъстена и изоставена Окрайна от САЩ бързо ще завие отново към Русия, това е въпрос единствено на реме и е предопределен от гладните стомаси и празните джобове, които САЩ нямат капацитета да пълнят.

10

456

преди 9 години

До оптимистХа да ти е честито !! Измъкна се от Русия и се накачули на хамериканската ценност/онази средната/:))))))))От трън та на глог ,та на по висок! И така следващите 50г,,ако оцелеем де!

9

Анонимен

преди 9 години

Да живее Новорусия!