68

анонимен

преди 9 години

До 75 На колко годинки си ти?Какво разбираш от политика?Нищо!Ходил ли си воиник и тн.Еиии ти си нямаш понятие от нищо.Дрънкаш ги като едно дете което си няма понятие от нищо.Все едно си на 6, 7 години.Я момко ми кажи една рота колко воиници наброява.Сукалче необразовано!

67

анонимен

преди 9 години

Никои не ме е питал мен както и българският народ чрез референдум желая ли да бъде България в ЕС и НАТО както и сега желая ли този заем от 14милиарда .А уж народът бил суверенът да решаваРеферендумът казма накъде желае народа..Но това са само дрън дрън приказки. .Всичко става без мнението на гражданите и то по съдбоносни решения.Ще се радвам Украина да влезе в НАТО и ЕС и после да гледав с кеф и задоволство опулените им физиономии.

66

Аз съм прост...

преди 9 години

Защо този зор украина да е в нато? Ето Финландия държава от ЕС не е член на нато, да сте чули да се притеснява от военно нахлуване? Значи просто сащ искат да разположат бази след първото звено на руската про!

65

Анонимен

преди 9 години

Абе тя и Украйна някога преди повече от 1000 години е била половината българска. А пък украинците започнаха като нашите макета да си измислят история

64

gljf

преди 9 години

тая празна кратуна пак се изказа.

63

ukrainec

преди 9 години

До mitko------------Виждам че има много неграмотни хора тука--Крим винаги е бил Украински-той няма сухопътна връзка с Русия и още от времето когато е бил отнет (незаконно) от Турция,той е бил към Украина в границите на руската империя.Всички згради,пътища,водохранилища са построени от Украина-да не би някой *** да си мисли,че са носени тухли и вар с лодки от Русия ?Белгородска,Воронежка,Брянска област също са украински и трябва да се върнат на Украина-след като Русия се разпадне.

62

Михал

преди 9 години

До mitko--63; Митко по--спокойно бе. Ще ти се пукне злъчката от напъни. Започна да мирише наоколо

61

Михал

преди 9 години

До NOI--61;По време на съветската инвазия в Афганистан загинаха 15 000руснака и 73 българи. Кажи нещо по въпроса

60

yan

преди 9 години

Гледам снимката вдясно и прескачам.Ако всички, които виждат тенденциозните и писания, спрат да четат и коментират под тях, това подобие на обективен журналист ще остане без работа.

59

Коритаров

преди 9 години

Просто е - аз ще отговоря- украинците просто трябва да пожелаят на двустранна основа една голяма американска база на украинска територия. Така руското условие НАТО да не стъпва в Украйна ще бъде удовлеворено. Но в отговор Германия трябва да предяви претенции за Калиниградска област, за да има баланс в изискванията.

58

сова

преди 9 години

*** защо не напишеш как да се прокарат западните ( американските) интереси в Украйна. Разбира се че Русия има интереси, там живеят руснаци и много е важно кой е до границата и.

57

Анонимен

преди 9 години

Леле и това ако е анализ...платена помия!

56

mitko

преди 9 години

Истината е една:-САЩ вече се виждха-след Косово с огромна "наблюдтелна централа"-и в Крим.Да,ама не.Крим винаги е бил руски и онова дебело украинско *** Н.Хрещчов не трябваше да им го подарява на хохлите.Но нещата се оправиха и янките са бесни.Да,ама не им се уреди...Ако продължават-скоро и в Америка ще има руски "доброволци"...

55

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Сигурно, въпреки такива слабоумни статии, разбирате колко се промениха нещата в Украйна последните няколко дни. Толкова много въпроси се появиха... И това Дебалцево, кой го сложи там?

54

NOI

преди 9 години

ДО КАКА *** !ГОЛЯМ СЛУГИНАЖ ГОЛЯМО ЧУДО....НАТО КАКВО НА МАЙКА СИ ШОРТИТЕ ДИРЯТ НА ИЗТОК ??? НИЕ ОТКАКТО СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ТАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДА УГОДИМ НА МАЙМУНЯКА ПАСИ И СВИТАТА МУ ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ. Е ЗАГИНАХА НАШИ ВОЙНИЧЕТА ТУК И ТАМ ПО СВЕТА НО ТЯХ НЕ ГИ БОЛИ ОТ ТОВА. АКО МОЖЕ ДА ПРОДАТ И НАС НАКЪДЕТО ВЪРВИМ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ !!!

53

От сутринта радвате

преди 9 години

Много ме кефи като почнат да пишат; " те ще победят щото повече вярват" . Защо не сте малко реалисти? Те ще победят защото имат повече оръжие и хора а на другите им свършиха кинтите.Морално-волевите качества нямат нищо общо с това когато стреляш по танк дали го правиш с прашка,пистолет или съвременно противотанково оръжие.Купува си мерцедес не тоя който вярва достатъчно дълго и достатъчно силно,че ще си го купи а тоя дето има пари в джоба или в банката.

52

:-)

преди 9 години

По-трудният въпрос е: Как да се прокарат американските интереси в Украйна? За една година западът не можа да намери правилен отговор. Дали ще успее изобщо някога?

51

(не)случаен минувач

преди 9 години

До AzПравилно, Аваков е арменец. Интересното е, че е рускоговорящ и не знае украински.

50

Циганин

преди 9 години

Е , НАКРАЯ ДА ПРОЧЕТЕМ и една статия на *** Василева -браво !

49

Az

преди 9 години

Няма много смисъл в тази статия, при положение че 1/3 от населението на Украйна са етнически руснаци, а още 1/3 с руски майчин език, та хич не е трудно да се сети човек към кого гледат. Виж как да се прокарат американските интереси в Украйна, без да има и един американец там, е повече от интересно, но едва ли авторката ще сподели мнението си по въпроса ....