48

Az

преди 9 години

До Дмитрий Язов 61 Е как го определи Аваков за руснак, при положение, че е етнически арменец ?

47

Анонимен

преди 9 години

тъй наречения украински елит скоро ще бъде избит и трябва , за да послужи за урок на другите мераклии - като нашите подкупни министри

46

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Ба какво се упражняват в тази статия за НАТО. Украйна трябва да забрави за НАТО, това е очевидно и няма нужда в никакви договорености да го пишат. Те някой членки на НАТО открито казаха, че не искат Украйна. Което е логично - не всички държави се управляват от ***.В ЕС също няма да влязат.А на мен ми се струва, че Украйна ще завлече Европа - или военно или икономически.

45

до Язов

преди 9 години

Силата на парите приятелю, не на произхода, там е разковничето.

44

Дмитрий Язов

преди 9 години

До Наблюдаващ всички от Хрушчов до Горбачов и Шчербицки а след това и Кравчук и Кучма мислеха че на власт в Украйна ще е руското лоби . За това Крим не беше повдиган като проблем да бъде в Украйна. А и Хрушчов Брежнев Андропов Черненко и Шчербицки бяха донбаски Руснаци. А Кравчук и Кучма украински комунисти. Но ако забележиш и в сегашното ръководство на Украйна има руснаци макар и врагове на Русия Турчинов, Лисенко Селезньов Аваков и др. Защо ли

43

Дмитрий Язов

преди 9 години

До наблюдаващ тука грешиш. Първия а от 1981 г Генералния секретар на ЦК на Кпсс има функциите държавен глава на Ссср не Председателя на Президиума на Върховния съвет на Ссср който е начело на един колективен орган. В Конституцията на Ссср термина държавен глава не фигурира. Но много Генерални секретари бяха и Председатели на Президиума на Върховния съвет . Самия Хрушчов е Руснак от Донбас не украинец. Това негово решение бе грешка но и следващите Ген секретари на Кпсс Брежнев Андропов Черненко и Горбачов и Първия секретар на Украинската компартия Шчербицки и президентите на Украйна Кравчук

42

ivo

преди 9 години

,,Вторият път за ДНР и ЛНР е да упражняват натиск върху Киев, използвайки войната като главен аргумент." МНОООООГО странно писание на фона на обстрел на градове ( вече година ще стани ) или запада е проуснал , че в Донецк се води война ? Или 5 предишни мински споразумения с непрекъснат обстрел за ,,демокрацията" е нещо нормално ?

41

Анонимен

преди 9 години

Украйна има два пътя-напред към война и гибел или назад към Русия, но няма да са гладни. Въпросът с ЕС отпадна, никой няма интерес хем да им налива милиарди, хем да ги залеят 20 млн. украинци, известни като мързеливи и с криминални наклонности.

40

Алекс

преди 9 години

Въпрос към ***:Ако стане така, че 1) Русия излезе от конфликта със защитени интереси, т.е. победила, както се очертава и 2) нашите политици подвият опашки, както също се очетава, ТИ ще обърнеш палачинката, нали?, както се очертава...

39

наблюдаващ

преди 9 години

За тези,които протестират за "кримската анексия":Когато Никита Сергеевич Хрувчов-първи секретар на КПСС дава на УССР(днешна Укр.),не беше признат за държавен ръководител от западните правителства!Той е бил ПЪРВИ СЕКРЕТАР НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ на СССР!Т.е.,партиен функционер.С какво право,един комунист ще реже от територията на РССР(днешна ФРусия) за да обогатява друга република?И още,този комунистически декрет е бил във сила в рамките на СССР,след това декрета няма юредическа стойност!

38

ТТТ

преди 9 години

До Румбо--от твоите уста-в Божите уши,братче...ама как са го подкарали краварите,заради стремежа си към световно господство,ще запалят цял свят.А от 5-6 години Путин имаше много поводи да ги ошамари--поводите са и морални и политически и военни......ама Бог му е дал,"хладен ум"и търпение......

37

Румбо

преди 9 години

Украйна няма да бъде американска!Не го ли разбраха?Тая работа с Новия световен ред няма да мине,каквото и ще да става!Ако САЩ продължават да упорстват войната ще стигне и до Вашингтон!

36

Анонимен

преди 9 години

До 45: украински от около 50 години, а кога е бил руски ми кажи ти ? ... пак по твоята атакиска логика

35

KKK

преди 9 години

дайте оръжие на украинците да се защитават !!!

34

bon4o

преди 9 години

1 koniak 5 leva , kade e 6eva ???

33

Анонимен

преди 9 години

Путин е ***!!!Вън червени мръсни *** от Украйна!

32

!

преди 9 години

Коментиращите хора саУмни, проницателни и от всичкоРазбиращи!Злато и диаманти не искамАз, а само тях да чета!Разумът им вездесъщУмора не знае!Съкровеното им знание заИстината път прокарва иЯсните им слова озаряват!

31

АК47

преди 9 години

Ако мечката играе в комшиите, ще заиграе и у нас.народна мъдрост.И сега се сещам изведнъж, че по море граничим с Украйна и Русия.Случайно.

30

Анонимен

преди 9 години

До 43Чий е полуострова и кога е бил украински?

29

AK47

преди 9 години

До АнонименМай забравяш , че зад всяко оръжие стои човек с неговите морално-волеви качества, мотивацията ибоъния дух.Опълченците ги притежават защото воюват за справедлива кауза и победата ще бъде тяхна.На украинската хунта и марсианците не могат да помогнат защото ойниците не искат да воюват с братски народ.Мирно разрешаване на на въпроса е невъзможно след наказателната операция изввършена от Киев и украинската клика начело с Порошенко,Турчинов,Яценюк,Кличко и Тимошенко .