159

Анонимен

преди 9 години

изправени пред пропастта, гърците направиха решителна крачка напред---------Толкова точно описва ситуацията! БРАВО!

158

Анонимен

преди 9 години

До Атлас " изправени пред пропастта, гърците направиха решителна крачка напред"

157

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 193...всъщност Гърция казва: ЕС ще плаща а ние ще казваме какво да се прави....дори и най-верният привърженик на Путин не би се съгласил с тази формула.

156

Анонимен

преди 9 години

На гол тумбак - чифте пищови :)))

155

Анонимен

преди 9 години

да не изпълнява каквото й се нарежда---------Никой с оръжие не ги кара да са в ЕС.Що не излязат веднага.Щото от 900 евро помощи ще станат на 100 евро.Като Драхми може да се увеличават, но Драхмата ще се срине до основи спрямо еврото и долара!Даже и 100 евро няма да получават.Дори арабските страни в монета реват. А Гърците на лъде са тръгнали, те продават някакви маслини, на къде???

154

българин

преди 9 години

Дреме им на гърците за дълговете.Седем пъти за 150 години са фалирали и дълговете им са опрощавани до последният цент.Да не са българи,я!Сега пак ще е същото.Винаги са били по добре от нас и ще бъдат.Пожелавам им успех и наздраве!

153

Анонимен

преди 9 години

"да разцепваш общата европейска позиция" за еврогейовете означава някоя от по-малките (ама иначе "равноправни") страни да не изпълнява каквото й се нарежда да прави. Сега Гърция, преди Унгария, скоро и други. Или някой си прави илюзии, че има страни от Източна Европа (че и Централна), с изключение на пословичите русомразци от Балтика, които ей тъй, сами са "решили" да споделят "общата" позиция?

152

проста българсканаци

преди 9 години

и Исландия фалира , но вижте къде е сега , а нашенските *** заоплаквали Гърция , не я мислете , тя ще се оправи

151

cc

преди 9 години

Като знам колко са хитри византийците накрая ще се получи така, че хем още дългове ще им опростят ЕС, хем и ще извлекат изгода от Русия!До сега пропуск нямат в това отношение.

150

1

преди 9 години

Не мога да повярвам накъде отива този свят в 21 век! Вместо разумно да се управлява всяка държава и то в сътрудничество за развитие, не за унищожение и войни, защото ЗЕМЯТА е една и ако можеш да се движиш от държава в държава, то от планета в планета НЕ можеш! *** *** население на планетата начело с тъпите управляващи дето не виждат по-далече от носа си, пардон банковата си сметка!

149

evgobul

преди 9 години

До но комент 156: Day Boje!

148

ОТ ЮАР

преди 9 години

Гърците ще ядат страхотна хурка, не толкова заради това, че правителството им е левичарско, но затова, че се заиграват с Русия в критичен за Запада момент. Това е много сериозна грешка и Западът никога няма да им го прости. Дълговете ще трябва да си платят, ако е необходимо и с прилагане на сила. И не са в позиция нито да шантажират, нито да поставят условия. Дребни балкански хитреци не виреят пред банките на Германия. Русия никого не може да извади от където и да било, понеже е пред фалит!

147

КанАлина Кабаева

преди 9 години

ЕС приключва с Гърция. Спечелените от Сириза избори е и последен подарък за тези трътлести люде, които имат самочувствие на най-изпечените хитреци, крадци, лъжци, изобщо византийци. Е, дойде време да се плаща! На тия, които им се възхищават, ще кажа, че сте на една крачка /храчка/ от едноклетъчните организми и близо до точещите лиги фенове на ***!

146

Анонимен

преди 9 години

Кой избирате *** (*** такива) :1.Левски дай +2. Путин дай -

145

Атлас

преди 9 години

Не вярвах че някога ще го кажа НО,нашите съседи Гърците макар и етиопски *** НИ СКРИХА ТОПКАТА,докъде сме паднали само-БРАВО Гърци-само така.

144

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се държим за руснаците! Само те ще ни извадят от блатото! На никой друг не му пука за България! Никой друг няма да си мръдне пръста за България! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!!

143

мдааа

преди 9 години

Мечтата на *** е ЕС да се разпадне и САЩ също . И чакат на коча мъдете да паднат. Междувременно пълнят фоумите с проруски простотии , за което получават възнаграждение. Не в рубли - в долари!

142

до 173

преди 9 години

А сега не сме ли от четвъртия свят?!

141

Ф.С.В

преди 9 години

ДО 173 -. Защото големите от "капиталистическия заговор" пак ще са си добре, даже повече, а ние ще станем държави от четвъртия свят.-- Ще ти отговоря- Големите капиталистически държави са добре - за СМЕТКА НА ТАКИВА КАТО нас и Гърция- - на бедните- когато няма какво да точат - дали ще са добре - я ми кажи тарикат????

140

Анонимен

преди 9 години

Разликата с нас е че гърците са народ. Убединени,решават и го правят. Това в България никога не може да стане защото сме калпав народ,разделени и индивидуалисти. На всичкото отгоре като има някакъв протест при нас,голяма част са платени,като известните протести и контрапротести. Направо срам. Колко имаме да учим от всички наши съседи