199

Анонимен

преди 9 години

Поне има достойнството да заяви позиция! Когато бомбардираха Югославия, Гърция не даде въздушен коридор.

198

Мужик

преди 9 години

До seiraДа, и ще им плати с рубли да си подпират с тях масата, че се клати!

197

seira

преди 9 години

До Анонимен 241:СПОКОЙНО!РУСИЯ ЩЕ ИЗКУПИ ЦЯЛАТА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ НА ГЪРЦИЯ."ПОМОЩИ" ОТ ЕС НЕ СА НЕОБХОДИМИ!

196

Shark

преди 9 години

Всичко много хубаво, но Циплас дава ли си сметка, че ако не изпълни поетите обещания народа ще го изгони скоропостижно. А той няма начин да изпълни тези обещания защото са нереалистични. Вече даде заден ход по заема. А колкото за отношението на ЕС към Русия - тук е абсолютно прав, ЕС прави огромна грешка с това подгъзуване на САЩ по отношение на Русия и дано скоро не стане така че да съжалява. Не за друго, ами ще го отнесем ние, обикновените хора, а не ненаялите се евродепутати.

195

23

преди 9 години

И кво, дай да трием коментари, които не съвпадат с евроатлантическата мантра. Бе вие сте жив зян бе, тоталитарни кукли на конци! Роби на една тиква и червенотиквеничковчетата!

194

Анонимен

преди 9 години

Хитрото комунистче Ципрас си мисли, че може да изнудва Европа.Скоро гърците ще го гонят с камъни.

193

Анонимен

преди 9 години

Европейска демокрация? Не и за инакомислещите. Европейска свобода? За гейовете да, но не и за бедните, които биват глобявани и затваряни за скитничество. В Европа е разрешено да си развяваш срамотиите по улицата, но не и да протегнеш ръка за помощ. В Европа всичко е чисто и подредено, хората са възпитани и усмихнати. Както във всяко тоталитарно общество. Европа бавно разрушава основната клетка на обществото - нормалното семейство.

192

Анонимен

преди 9 години

Гърците от фалит не се боят. Защото при фалит губят и хората но еднократно, а при плащане на непосилен дълг губят многократно.

191

Анонимен

преди 9 години

Дано в цяла Европа на власт да дойдат нормални партии, различни от крайни националисти и комунисти , НО И РАЗЛИЧНИ ОТ СЕМЕЙСТВАТА НА олигархичния слугинаж - ПЕС, ЕНП, АЛДЕ. Едва тогава Европа ще дръпне яко напред. Европа на нациите а не Европа на олигономенклатуробюрократите.

190

Тъпи еврогейци

преди 9 години

Гърците за пореден път ще ви извозят.Завиха волана на ляво и връщането му в права посока ще струва много милиарди.Те се държат като ***,която се продава за много пари,докато нашите политици са като прости к-рви-хем ги ***,хем е без пари.

189

Анонимен

преди 9 години

Отношението към Гърция е същото както отношението на Брежнев към Чехословакия през 1968 година, само че сега икономическата интервенция ще е първото средство. Дано издържат клетите гърци на борсовите спекулации и всички други икономически далавери.

188

Анонимен

преди 9 години

Какво обвинявате гърците. Те си гледат интереса. И тука ако ББ беше съкратил половината народ, и беше резнал пенсии и всичко, а само му даваха нови кредити да си плаща външния дълг, който да речем са го изпапкали Делян и Прокопи, какво да очаквате. Нови избори аут. 300 милиарда с работа не се плащат, плащат се с лишения и мизерия. Защо на Германия е опрощавман дълга, а? Не че са роботни а защото е честно.

187

Анонимен

преди 9 години

Да те големите отдавна говорят от името на малките. Кога равни субсидии господа демократи? Гърция е държава а не територия с генералгубернатор.

186

Анонимен

преди 9 години

Най-малкият проблем на Шулц е Гърция. Такава се е задала хала над ЕС, такива бури веят отвсякъде, че не ЕС е брулен, а пред криза е цяла Европа. Какво си мислите, че прави от ЕС леля ви Меркел? Прави това, което винаги са правили германците - поредния Райх. Мисли, че този път може да мине без Круп/Тисен, а само с франкфуртските бандити. Народите ще се събудят рано или късно и отново ще се плаща. Като прибавим и обгрижването от страна на САЩ, Европа си е пред разгром. Шулц още се прави на улав.

185

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Хаха, Шулц бил празен човек... А Ципрас е много пълен, като го гледам и той потен вода не е пил.

184

Анонимен

преди 9 години

то и в Испания и в Гърция са толкова работливи че българки ходят да им подмиват дъртите ***.Ако искаха да работят щяха.

183

Анонимен

преди 9 години

Свалям им шапка на гърците, сега ще доят и едните и другите, а нашите ***, колкото по послушни стават, толкова по- зле за България. Борисов, спри да ходиш до щатите и Израел, *** в Гърция, белким научиш нещо от политиката!

182

Анонимен

преди 9 години

Мартин Шулц го чакат големи изненади от гърците.Да се чувства предопреден!

181

цезар

преди 9 години

Е и кого трябваше да приеме? американския ли? или този на баба Меркел.Гърция е суверенна държава и когото си иска него ще приема.

180

Пино Четев

преди 9 години

Нещо ми напомня за Чили и Салвадор Алиенде...