219

Анонимен

преди 9 години

Платените *** пак нападнаха. 20ст. на мнение да издигаш в култ свинята-майка Мергел и да плюеш Путин си е доста Ганьовско.

218

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 242No nie ne samo che dadohme, no i vishi durzjavni dejtsi - golemi demokrati odobrjavaha agresijata nad mirno naselenie. Ot bombite zaginaha nad 2000 dushi...

217

Анонимен

преди 9 години

Абе нали нещо европейският съюз бе за демокрация ? Но явно новото определение на демокрация е "демократично е това което каже САЩ и големите държави , Германия ,Англия ,Франция". Явно другите са за масовката.Защо тогава трошат толкова много пари на данъкоплатците та се събират всичките да гласуват нещо което е известно предварително. Но навремето като кажеше нещо СССР то си бе ясно че другите от соц.лагера ще го гласуват. Тогава какво се промени след като малките държави не могат да имат мнение.

216

ерго

преди 9 години

И какво ще стане след сериозното предупреждение? Ципрас ше си го премести в другия крачол...!Гърчулята си намериха начин да се измъкнат наполовина от задълженията си /това ще се получи/ и пак ще ядат, пият и играят Сиртаки без да се напъват да работят, както се работи в Европата, но *не е луд който яде зелника, а който му го дава*!

215

Анонимен

преди 9 години

Мухахахаха! Европа нещо се огелпи, когато видя, че страна от ЕС не играе по свирката на марионетките от Брюксел! На полираните мозъци от ЕП би трябвало да им светне, че ЕС е ИКОНОМИЧЕСКО обединение, а не нова държава. Като такова, членовете му ще спазват някакви общиикономически закони, но НЯМА да излагат собствения си интерес в името на "европейските ценности", които имат за цел да оправдаят заплатите на няколко хиляди чиновници в Европарламента и разни комисии!

214

Stamat

преди 9 години

Dano ne se pre4upi!ES zaslujava razpada si!

213

Stamat

преди 9 години

I Gurciq pokazva finger na ES ;-)

212

Анонимен

преди 9 години

До Джона:Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

211

Пян Гъ

преди 9 години

До ВладиАбе, Влади, кой мислиш се е загрижил чак толкова дали турците ще обрязват гърците? Никой ... Има други интереси тук, от които обаче ние явно не сме част. Гърците са хитреци, на които им се получава, защото имат някакво лоби на Запад. Така ги и освободиха от турско - по-рано от нас и с пари от Лондонското сити. "Старогръцката" митология е в основата си тракийска, но те са се изхитрили да я запишат и после върви обяснявай... Такива са - поне за това трябва да им викаме "батковци".

210

Джона

преди 9 години

Браво на гърците. Никога няма да доживея булгарски премиер да държи глава на ЕС. *** сме, преди бяхме най-верни на СССР, сега сме на САЩ.

209

Влади

преди 9 години

Още преди 15 години западни анализатори казваха , че Гърция е само консуматор на сигурност, чрез НАТО и на икономически блага от ЕС. И на практика не е необходима и двете организации. А манталитета на гърците бил по-скоро ориенталски,отколкото европейски. Извод: добре е гърците да си ходят, ама няма. Защото Турция ще им сложи фесовете веднага без НАТО

208

GR.

преди 9 години

Ха,хаа,хааа! Ще ни намалят поведението.

207

до 253

преди 9 години

Предатели са всички дрогирани ***. Директно в белене до живот.

206

морски

преди 9 години

Гърците пак се освободиха преди нас.

205

Дълес

преди 9 години

Волен сидеров в затвора не ни трябват такива ПРЕДАТЕЛИ.

204

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--250;Ние също имаме мнение; ТВЪРДО СЪС ЕС СРЕЩУ Русия Русия да ни заплати ОТКРАДНАТОТО по време на окупацията и след ДЕВЕТИ,равняващо се на тогавашни 140 милиарда лева.

203

Анонимен

преди 9 години

Гърция, Унгария, Словакия, Австрия имат мнение. А ние?!

202

Анонимен

преди 9 години

Бас хващам, че България също не е била уведомена за това "колективно" изявление. Но ние за разлика от Гърция никога няма да се оплачем.Даже ще налее нашия "мъжки" президент масло в огъня. Толкова силен характер има този Росен. Направо му личи от километри, че е силен мъжествен и с твърда позиция. А Бойко Борисов не е мутра. Стига сте го плюли. Той е честен християнин.

201

Анонимен

преди 9 години

Пари, пари, пари! Някои с пари ще оправдаят това, че са убили майка си и изнасилили баща си.

200

Анонимен

преди 9 години

Значи ЕС могат да си правят каквито искат изявления без да вземат под внимание националната политика или мнението на мнозинството в дадена държава. Ето например в България 90% от хората подкрепят Русия, но нахалния ни кабинет, с цел лична облага, се присъединява към ксенофобските изказвания на жадната за власт върхушка. Джон Кери и т.н. са нашите управляващи. Ние нямаме правителство, каквото имат Унгария и сега Гърция. Ние сме мишки без право на глас. И затова ще продължи страданието ни!!!