19

но комент

преди 9 години

Всъщност какво искат от Гърция-да не си казва мнението?Мнението им задължително да съвпада с мнението на Германия?

18

Анонимен

преди 9 години

Кутевската *** не спи :)

17

Анонимен

преди 9 години

Демокрацията е едно, а спазването на договорите - друго.Народа може да избира как да се самоуправлява, но във външната политика трябва да се спазват договорите и ангажиментите.Това не са лични ангажименти, а аножименти по които Гърция учавства като страна. Така че изборът на ново правителство не е оправдание да не се спазват.Дори ако искат да покажат различна позиция могат да го направят, но си има ред.

16

Анонимен

преди 9 години

ГНУСНИ *** !!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОКАЖНИ !!!!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

УКРАИНЦИТЕ ГЛАСУВАХА И САМИ РЕШИХА БЪДЕЩЕТО СИ ДЕМОКРАТИЧНО !!!!!!!!!!!!!А ТУК ТРОЛОВЕТЕ СЕ ПУКАТ ОТ ЯД !!! ТОВА ПОКАЗВА КАКВА ГНУСНА *** СА ......ТОВА СА ХОРА ПРОТИВ СВОБОДАТА ЗА ТЕРОРА !!!ТОВА СА ХОРА ПОДКРЕПЯЩИ РУСКАТА МАФИЯ !!!НЕ.............. ТОВА НЕ СА ХОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Алооо!

преди 9 години

Ами то никоя страна няма интерес от налагането на санкциите бе, йооой! Гърците все едно са в детската градина! А да взимате милиардите от ЕС имате ли интерес?Тарикати нагли!

13

Анонимен

преди 9 години

Защо си мислите че живеете в някакаква измислена демокрация...

12

Анонимен

преди 9 години

ПУИН = ТЕРОР = РУСКА МАФИЯ

11

Анонимен

преди 9 години

ХОРАТА ГЛАСУВАХА ВЕЧЕ В УКРАЙНА ! УКРАЙНА ИЗБРА СВОЯ ПЪТ ДЕМОКРАТИЧНО !!!КАК ТАКА НЯКОЙ СИ ЯНУКОВИЧ , ЩЕ ВЗЕМИ РУСКИТЕ ПОДКУПИ И ТОЙ ЩЕ РЕШАВА БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА !!!А ПУТИН ВОДИ ВОЙНА , НЕЧЕСТНА ВОЙНА , ВОЙНА СРЕЩУ ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ !!!ПУТИН Е *** !!! ТОВА ПОКАЗВА , ЧЕ РУСИЯ ВСЕ ОЩЕ Е МАФИОТСКА СТРУКТУРА , НО НЕ ДЪРЖАВА !!!БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

От такива новоизлюпени воленчета, ще я втасат съвсем.Халал да им е. ЧЕ СИ КУПИМ КЪЩА НА БЯЛО МОРЕ, ЧЕ И ПО ЕВТИНО, ОТКОЛКОТО Е НА НАШЕТО СЕЛСКО КРАЙБРЕЖИЕ.. :)

9

inatut

преди 9 години

грамотността е основно мерило за образоваността.Като тролиш, *** грамотно!Пълен-кратък член се учи в начално училище.

8

уйо

преди 9 години

Гледайте Шулц като си тръгне от Гърция дали ще му потече през крачолите.....диарията. Гръцкия народ показа че не е роб за разлика от българския.

7

Анонимен

преди 9 години

Ако не са насочени руските ракети ще са американските или турските или на някой друг, понимаеш Бабек

6

Ann.

преди 9 години

Браво Гърция !

5

истината

преди 9 години

Е това ли е демокрацията......нали народа го избра,а сега го предупреждавате......май приказките за демокрация,свободно слово и човешки права са само прах в очите.Никой няма право на глас--каквото му кажат от Брюксел и Вашингтон--това е.......бах тая демокрация...........

4

Анонимен

преди 9 години

то никои друг не сме да се урепчи на баба меркел ама тоя евала му давам като премиер,защитава позицията на държавата си и се стреми за по добър живот на народа си , не като нашите бонаци тук / пожелавам му успех , евала на човека

3

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Освен Гърция още 6 европейски държави не приемат новите санкции за Русия. Това са : Италия, Франция, Австрия, Чехия, Унгария, Словакия.Къде е България в този списък ?Не трябва ли ние като най-близкият народ до руснаците в Европа да сме първи в списъка ?Вместо това слугите на Запада, които управляват днес България предлагат Шабла за нова военна база на НАТО.Тези безумци просто не си дават сметка в каква беля могат да ни вкарат ...Руските ракети с ядрени бойни глави ще бъдат насочени към нас.

2

Анонимен

преди 9 години

Ципрас е политически лилипут

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Какво ще им направите на гърците ?Ще ги изключите от ЕвроГЕЙСКИЯ съюз ли ? :)