299

hahaha

преди 9 години

Do 397Психо, я си пий хапчетата че както си го подкарал ще си отидеш млад от тая дрога.

298

млад но прозорлив

преди 9 години

Среди 14 години в управляващите в САЩ са избили маса хора, като са си търсели повод да влязат в Авганистан, сега украйнските фашисти по американски сценарии и съответно помощ избиват собственото си население, за да усигурят конфорт на някои американски компании. ***!

297

Анонимен

преди 9 години

Когато се разбра, че руснаците в Украйна пак побеждават укрите, целия "демократичен свят" и де що има институции - СС на ООН, ООН, ОССЕ , папата, Магарини и т.н беше впрегнат да иска спиране на огъня. Мински споразумения! Този път Путин си изигра картите добре - прати писмо, черно на бяло, с предложение Киев да не започва нова война. Дано сага му издържат нервите и не спра опълчението.

296

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен В Оддесса никога не е имало АТО бе пиле путинуидно !

295

Пути беснее

преди 9 години

Тука вече няма братче извъртане , както при другите случаи досега. На *** ще му бъде начукано здраво. Доказателствата са неоспорими-има видео, свидетели половин град, вече е хванат "наводчика ", дава показания. И Захарченко се издъни, трябваше да си оттегля думите за атаката на Мариупол. Нищо не могат да скалъпят, шаш и паника.

294

Анонимен

преди 9 години

В Одеса героите на т.н. АТО ги погребват като хирургически ***.

293

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До славянинЗаглавие в руски вестник:"Агресивно стоящия на место Мариопул,нападна мирно движещата се към него колона от заблудили се руски войници"

292

Анонимен

преди 9 години

Вече се научих да чета новините на ОСБЕ, Холандия, Брюксел , кИевСвален бойнг - поразен от множество предмети с еднакъв калибър иголяма кинетична сила - холандци. Разстрелян автобус под Волноваха - изстрелите дошли от ...североизток. Тролейбус в Донецк - не знаемГорловка била обстрелвана. Загино хора от бомбардивровки в Донецк, Луганск, ... Абе КОЙ стреля, бе? Мариопул - много е лесно да се види накъде са останките от ракетите. Ако са на изток ?КОЙ! КОЙ има полза от това?

291

H2O

преди 9 години

Ако бяха виновни за обстрелване на Мариупол т.нар. "бунтовници", украйнските военни, САШ, ЕС и т.н., щяха да представят доказателства. Тъй като са само пропагандни приказки, а и ВЕРОЯТНО провокация на самите украйнски военни или наемници, воюващи на страната на някой от олигарсите на Порошенко, такива доказателства няма. САЩ винаги съветват за такива провокации, а и те самите го правят...примери БОЛ!

290

Анонимен

преди 9 години

Aнглоговорящи наемници в Мариуполyoutube/watch?x-yt-ts=1421914688&v=9yFoANrZCqI&x-yt-cl=84503534

289

у

преди 9 години

До Bg-------"-Бьлгарите нямаме нищо общо с вашите трепания"ААА !----имате много общо,ако не успеем да спрем дрогораните и въшлясали путински орди-със сигурност ще доъдат и при вас-1944 доъдоха и ви завряха в калта на комунизма за 200 години напред!--Така че молете се да ги спрем !

288

до псевдо украинеца

преди 9 години

Кой знае от коя българска глуха провинция си и раздуваш лакърдии.Да те питам само, дали светът се възмути когато укропите убиха преди 2 дни 20 души на една спирка в Донецк? И каква е разликата между руснаците и украинците. Не е ли в това, че едните живеят на О-крайна. И стига сте раздували западните простоти,, никой не ви взима на сериозно.

287

Анонимен

преди 9 години

Дори в САЩ по време на Виетнамската война имаше протести даже цяла Революция на цветята.Украинците явно са по-зли и незумни от българите щом не спират да се избиват един друг с удоволствие.Не мога да не съжалявам толкова объркана нация.

286

hahah

преди 9 години

Украта е прикритието на Одисейчо1, пише от психиатрията.

285

Ghost

преди 9 години

Осъждам насилието и войната!Смъртта на цивилни жени,деца и старци е непростима без значение кой е изтрелял ракетите!Но.... Световната конспирация против Русия е факт!ООН,ОССЕ и другите подобни са марионетки.Смешни са и без никакъв морал.А между другото офанзивата на опълченците ми напомня нещо.... Щом не искаш мира на ти секира!!!

284

Алекс

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ 377Не съм сигурен какъв си, след като и на котките налагаш националност

283

Анонимен

преди 9 години

Украинский генерал встал на колени перед экс послом США. - това го има в Ютуба. Украинец, след такова видео по-добре руснак стани, щото това е бати позора.

282

Bg

преди 9 години

Do 377,Украинец,ходи и трепи които искаш, кьдето искаш по каквато си причина искаш. Хвали се с постиженията си на Украинските сайтове и до там. Бьлгарите нямаме нищо общо с вашите трепания или каквото и да било. Разбираш ли???

281

Анонимен

преди 9 години

Укросрани больше нет,Нажралась рошен конфет,А пиндосьi к ним пришлиУкродаунов зажгли...Крематорий привезли,Зльiх укропчиков сожгли,Мамки ждут напрасно домаГоворят им: "УбеглИ"

280

Анонимен

преди 9 години

Съобщение от КАТ:По почина на украинските си колеги ще следим автомобилистите вместо с радари с Тополь'и.